Új hozzászólás Aktív témák

  • tag

    válasz Bad Pritt #128202 üzenetére

    Arra céloztam a Square-nél, hogy korábban az összes régi FF benne voltak a Game Passban, de azóta onnan eltűntek, az új FF-ek elkerülik a platformot (ahogy a "csodás" Forspoken is), az Octopath Traveler 2 is jókora csúszással érkezik, a Tactics Ogre Reborn esetében pedig portról sincs hír. (Nyilatkozták is, hogy csalódtak az MS-ben.) De elsősorban a koronagyémánt FF-re gondoltam (de a kisebb Crisis Core-t kiadták, ugye), így a pontatlan fogalmazás miatt félreérthető lett.

    Én azt mondanám, hogy a japán kiadók piaci jelenléte általában véve látványosabbá vált, ezt még jobban kiemeli a Game Pass, és az általános multiplatformosodási trend. Lehet, hogy Street Fighter 5 nem volt One-ra, de Tekken 7, DMC 5, From-játékok igen. Vagy neked sok játék távolmaradása okozott hiányérzetet? Nekem alig ugrik be valami.

    Inkább folyamatot látok, néha visszalépésekkel, mint éles korszakhatárokat. Persze 477 január 1-jén is kevesen keltek fel úgy, hogy "végre itt a középkor!", pláne hogy eleve vitatható a korszakzárásnak kinevezett 476 is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák