Új hozzászólás Aktív témák

  • mcwolf79

    veterán

    Ne essetek nekem , szigorúan magánvélemény :
    Így fél év után azért sokkal jobban adja a Dualsense kontroller. Főleg a hangja (pontosabban a csendessége ) ami sokkal jobb az X kontrollernél. A PS kontroller után az Xbox kontroller csattogása nagyon tudja bántani a fülemet. Amikor anno a launch-kor is “szemet szúrt” , hogy az ellenállást azt nekem nagyon eltalálták a PS kontrollernél. Pont olyan amilyennek lennie kell. Anno a Dualshock 4 és az előtti PS kontrollerek analógjai őrületbe tudtak kergetni , hogy szinte semmi ellenállásuk nem volt . A Dualsense-é tökéletes .
    Nekem pont az alap Xbox kontroller fogása tűnik gagyinak a DS-hez képest .
    A prémium kontroller az más tészta : az Elite 2 már sokkal csendesebb , nagyon jó a fogása , az anyag használat , a 4 hátsó plussz gomb, valamint az állítható analóg ellenállás. Az akkumulátor hihetetlen milyen sokáig bírja , intenzív használat mellett is kibír minimum 2-3 napot .
    Az Edge akku ideje az Elite-hez (meg árához képest mindenhez ) képest botrány. Gyakorlatilag egy egész napos etapot nem bír ki , 4-5 óra után már kéri a töltést . Ugye két gomb hátrányban van , mivel csak 2 hátsó gomb / pedál van rajta . Bosszantó ez is ennyi pénzért , de azért együtt lehet vele élni .
    A heptic feedback sokszor felesleges , de azért a GT7-nél eléggé oda tud baxni az élménynek. Nagyon jó érezni a kocsi minden rezdülését .
    Az analógok elrendezése (szimmetrikus / asszimetrikus) egyéni ízlés kérdése , nekem nincs bajom egyikkel sem.

    Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

Új hozzászólás Aktív témák