Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
Ettol feltem, hogy fps lesz Indiana Jones
meglatjuk igy milyen
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Bad Pritt
félisten
válasz pzstm #124651 üzenetére
Bölcs döntés pedig, tps-ben jönne az automatikus összehasonlítás az Uncharteddel és abból nem jönne ki jól.
Amúgy ez vajon AI hang volt vagy találtak egy színészt, akinek teljesen ugyanolyan a hangja, mint Harrison Fordnak?
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
smokin
tag
Nekem fura fpsben az Indy, valahogy nekem a kalandjátékokhoz a tps nézet illik.
De cáfoljon rám.i'm too old for this shit
-
smokin
tag
Am GPben day1 lesz?
i'm too old for this shit
-
Wesder
félisten
Szerettem az új Wolfenstein játékokat. Indy is jónak nèz ki.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
pzstm
titán
válasz oriic #124658 üzenetére
Ha 2025 Q1-re csuszik az sem gond…Stalker, Hellblade, Avowed….neadjisten egy Forza Horizon becsuszik es maris tul sok
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Bad Pritt
félisten
válasz Bad Pritt #124652 üzenetére
Nem AI, ez Troy Baker. Ennél a résznél rohadtul kihallani.
Jó lesz ez, elkapták a filmek hangulatát, nem Uncharted, nem Tomb Raider és nem Wolfenstein reskin, szóval minden adott, hogy valami fasza kalandot összehozzanak.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
NyMRooD
őstag
-
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
homerhamm
addikt
Indián János játékot várom.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
negyven2
veterán
válasz Wesder #124666 üzenetére
Ahogy nézem már mindenhol megy a sírás. Egyrészt mert kizárólag digitálisan lesz elérhető, meg azért is mert 7 év alatt "csak" egy 7-8 órás játékot tudtak összedobni. Meg persze a szokásos, hogy ez miért nem jön PS5-re...
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Bluverkill
tag
válasz negyven2 #124670 üzenetére
Körülbelül 40 max 50 ember csinálta. Azért mert megvette őket az MS nem azt jelenti hogy 400 fős stúdió lesznek. Mert ők nem akarták. Kaptak szép új stúdiót meg pénzt. De az nem volt rájuk erőltetve hogy 30 órás mega játékot csináljanak. Az is tény hogy attól még hogy 2017-ben jelent meg az első rész nem azonnal kezdték el a 2 rész készítését szóval az a 7 év is hülyeség. Az már viszont engem érdekelne mit csinált a többi 100 ember aki a stúdiónál van. Hiszen a Ninja Theory kb 150 fős. Remélem ez hamarosan kiderül.
-
negyven2
veterán
válasz Bluverkill #124672 üzenetére
Az a baj, hogy ezt magyarázhatod a legtöbb olyan embernek, akik már amiatt sírnak (tényleg nincs jobb szó rá), hogy egy konzolt miért kell internetre kötni, nemhogy azért mert csak digitálisan lesz egy játék elérhető...
Amúgy a Ninja Theory-nál még készül a Project: Mara is, meg még ki tudja mi (Bleeding Edge 2? )...
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
AsakuraDave
őstag
válasz negyven2 #124670 üzenetére
7-8óra az mondjuk tényleg (nagyon) nem sok Amúgy meg baxónak tűnik, az első része komoly fülessel elég nagy trip volt A sírás meg mindig volt és lesz, ez oda-vissza van ki/mikor/miért sír, de ennek az első része se jött ki szóval nem meglepetés.
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Wesder
félisten
válasz AsakuraDave #124675 üzenetére
Az első rész volt lemezen.
-
F_Peter
őstag
válasz AsakuraDave #124675 üzenetére
Az első rész kb. 5 órájára azt mondtam, hogy ez pont jó volt így, és kétszer ennyit biztos nem bírtam volna. Ha most azt mondták volna hogy 20 órás a második rész, az nekem azt jelentené hogy valamit elengedtek az élmény intenzításából.
Legyen maradandó élmény 8 órában inkább. -
-
.LnB
titán
A trailer alapján ez az Indiana Jones, ez még mindig csak egy "Gamepass" szintnek tűnik. Az volt az első gondolatom, hogy "hát igen, nem egyszerű egy Uncharted szintet hozni".
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
pzstm
titán
és mennyire jól tették belegondolva emiatt az FPS nézetet.....
ne az uncharted-el legyen összehasonlítva......és amúgy bőven nagyon jónak tűnik a game...
ez a "csak gamepass szint" meg már jóideje elég unalmas szerintem......de úgy fest sosem lesz kinőve.....
Gondolom Avowed is, Hellblade is, Stalker is, új flight simulator is, majd az új Forza Horizon is.......Komolyan mondom aki a tegnapi bemutató után is negatív és jaaj a PS/nintendo/Gamecube mennyivel jobb annak tényleg 2 Ps5 Pro-t lehet csak ajánlani, és várni a 2026-os Wolverine-t......
-
Döglött Róka
veterán
-
.LnB
titán
válasz pzstm #124688 üzenetére
Akkor legyen MS szint. Nekem az is helytálló.
Az meg, hogy TPS vagy FPS, azzal lehet takarózni. De a minőségén számomra mit sem változtat. Majd kiderül, hogy jól látom e ha megjelenik.#124685pzstm
A gamepass szintet nem nekem kell kinőni, hanem az MS-nek.
Avowed, Stalker, Hellblade 2 meg sem jelentek még. MSFS full bugos a mai napig. FH5 a szívem csücske.
Aztán az miért van, hogy olyan gyöngyszemeket mint a vámpíros valami, a Starfield, Halo Infinite, Forza Motorsport.. ezeket meg elfelejted megemlíteni. Az igazi Gamepass esszenciákat?De aztán úgy rinyáljatok, hogy a Sony pártját fogom, hogy épp árulom a PS5-öt, és csak XSX fog maradni otthon.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Redneck
nagyúr
válasz pzstm #124688 üzenetére
Vannak jó címek, de azért elk*rtak már párat.
A GP ettől még királyság, ezt a PS-es haverok is elismerik.Használtok hangcsevegést partit indítva vagy Discordon? Mi lehet az oka, hogy nem hallottuk egymást? Semmi nem volt muteolva, látszott hogy beszélünk, de hang az nem ment át.
Hangüzenetként lehetett hallani.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
bandi0000
nagyúr
válasz pzstm #124685 üzenetére
Szigorúan magánvélemény, de eddig én is több MS exc játékért nem fizettem volna, mint fizettem volna
Számmora a Horizon, SoT, talán Halo, bár a kampány hoki lett, a Hellblade instant ide tartozik és így kb ennyi is, persze lehet lehagytam 1-2 játékot
Szerintem nagyon is sokan vannak így, és helytálló az a kifejezés, hogy GamePass-ba jó, mert kb én letöltöm kipróbálom, és kuka sok esetben
Xbox One: bandymnc
-
.LnB
titán
válasz Döglött Róka #124691 üzenetére
Részemről ez nem fika. Az általam említett két játék között osztálykülönbségek vannak a látottak alapján. Ha te úgy érzed, hogy ez nem igaz, akkor gondold azt, hogy ez fikázás. Ettől még az Indiana Jones lehet egy jó játék, csak messze nem olyan jó, mint az Uncharted 4.
-
Döglött Róka
veterán
Nem jatszottam vele es egy trailer alapjan nem fogom elore eldonteni hogy az uncharted jobb. Jo dolog a kritikus szemlelet de csak akkor mukodik ha valos tapasztalat alapjan mukodik. Se neked, se nekem nincs ilyen
De ha mar itt tartunk, a halo infinite tenyleg gyongyszem es jatekmenet ill tartalom szempontbol elegge tulnott az elodein. Starfielddel tobben jatszottak mint a tavalyi ev gyoztesenek kikialtott BG3al, szoval a hibai ellenere eleg jol teljesitett. Hifi Rush-t elfelejtetted megemliteni. Grounded szintugy kimaradt ami megkapta a final releaset tavaly es amugy szinten egy nagyon jo coop cucc.
Ami szegyen az a Forza (es ott sem maga a jatek, hanem a qol es a stabilitas, a jatek jo lenne csak minden mas korulotte otvar) es az a vampiros cucc ami engem speciel annyira hidegen hagyott hogy a nevere sem emlekszem.
@Bandi0000, a gamepassal mar fizetsz erte.
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
.LnB
titán
válasz Döglött Róka #124695 üzenetére
Te végigjátszottad az Uncharted játékokat?
-
bandi0000
nagyúr
válasz Döglött Róka #124695 üzenetére
igen, csak nem mind1, hogy éves szinten 30k-t, vagy /játék 30k-t
Xbox One: bandymnc
-
.LnB
titán
Ennek a Quick Resume-nak a kikapcsolására még mindig nincs lehetőség? Egyszerűen gyűlölöm már ezt a "feature"-t.
Online játékok esetén szétesik minden tőle, és mindenképp újra kell indítani.
De most itt a kormány, az is teljesen meghülyül tőle. A kijelző nem megy rajta ilyenkor, a FFB effektek elmennek, váltani se lehet néha...
Full szívás.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Döglött Róka #124699 üzenetére
Szólhattál volna előre, hogy majd ilyen szintre lyukadunk ki, mert akkor bele se feccölöm az energiát a válaszokba. Kemény színvonal.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 Slim (garanciás)
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest