Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz persil #116266 üzenetére

    Ez a te személyes megélésed, ezek szerint nem szereted az action-adventure survival game játékokat, az NMS pedig az. Egyébként mikor nézted? Mert az évek alatt nagyon nagyon sokat változott a játék a jó irányba. Azon ritka példák egyike, amikor egy rendkívül gázos start után évekig javították és bővítették a játékot a fejlesztők ingyenes DLCk és patchek hadával. Amit eredetileg ígértek és hype-oltak az mind bekerült végül, még több is. Egyébként van egy fő story - Artemis Path - és több hozzá kapcsolódó szál is, ami bemutatja a főbb fajokat és az egész világot a végére.

    Amit eddig láttam a Starfieldből az alapján nekem a játékmenet egy bénább NMSnek néz ki kicsit pimpelt grafikával és unalmasabb űrbeli látvánnyal. Az inventory kezelés még az NMSnél is rosszabb, ami azért nem kis szó. Az, hogy mindenhol töltőképernyő van elég szerencsétlenül néz ki, nekem nagyon zavaró. Eleve a bolygóra nem tudsz csak úgy leszállni, a mapról kell landolni (töltőképernyő), majd amikor lépsz hármat a hajón és ki akarsz szállni, akkor megint egy fekete képernyős átvezető. Épületeknél ugyanez. A fegyverek viszont sokkal részletesebbek, jobban vannak animálva, az bejövős. Ettől függetlenül előtelepítés megvolt, viszont jelenleg ha van szabadidőm, akkor az Everspace 2-vel tolom én is. Remélem az új Forza előtt még sort tudok rá keríteni én is.

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák