Új hozzászólás Aktív témák

  • Farkassacred

    őstag

    válasz Wesder #110707 üzenetére

    Red dead kettőhöz vettem egyébként az elsőt még 2018-ban, de egyben asztali pc-t is váltott akkor. Boxon jobban futott az a játék a tesztek alapján, ezért is esett rá a választás, ennyi a történet. Egyébként szerettem nagyon rajta játszani, sőt imádtam. Még a Witcher 3-at is azon játszottam ki először, nagyon korrekt masina volt. Aztán megvettem a seriex x-et, azon volt egy Valhalla és egy Legion kijátszva, aztán csókolom. Nem tudtam ellenállni azoknak az exeknek odaát, már a plakátjuktól kirázott a hideg anno.. Így lett is egy ps5 idehaza és hát számomra megtörtént a csoda, a csoda amit mostanra meg már a Nintendo-nál érzek leginkább. Erről szól ez a konzolosdi, amíg nem próbálod mind ki, nem tudod miről is maradhatsz le.

    Moby:
    Itt pénzről van szó, amit most költöttem el, tehát most is várnék érte cserébe valamit. Amiről te beszélsz itt az inkább szimplán csak hitvallás a cég felé, rajongás a múltban.
    Ezért nem is értem mit várnak az emberek ettől a felvásárlástól..bohózat.. ha látjuk az eredményét, akkor lesz is miről beszélni, addig minden infó a cégre tartozik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák