Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
addikt
válasz Marcsello31 #101943 üzenetére
Ha szétszeded bukod vele a garit, de ha ez nem érdekes, akkor itt:
[link] -
kalrob
újonc
válasz hombre[EU] #101909 üzenetére
Igen jó.
-
Wesder
félisten
válasz JamesHun #101957 üzenetére
Nem most találták ezt ki. A marketingszerződést már az első trailer elött megkötötték.
A Callisto is adott ex jutalmakat PS tulajoknak, sőt oda még küldtek is 150 designert besegíteni.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Roland861010
addikt
Ha most lemezesen rendelem meg az új HarryPottert deluxe verzióban akkor azt ugyan úgy hamarabb kapom meg?
-
l.skywalker
Topikgazda
Mégis lesz Scalebound? [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #101960 üzenetére
Elképzelhető, hiszen idén ez talán az első pletyka arról, hogy talán kezdenek mégis valamit a címmel (ugye minden évben felmerült már ez, de volt olyan is, hogy Nintendo vagy Sony ex. címként tér vissza)...
De a kérdés az, hogy kell-e egyáltalán, vagy inkább valami mást csináljon a Platinum Games (bár Kamiya-nak nagy szívügye volt az a pénznyelő project)...
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #101960 üzenetére
Újra elkezdik, aztán majd megint elkaszálják mert vagy az MS, vagy Kamiya nem bír majd magával.
Live-Die-Respawn
-
Bep
őstag
Jó pár hónapja mióta ezreztem az FH5-t nem léptem be. Mondom most megnézem (dlc is jött ugye). Jött pár sztori esemény. De ezek is olyan ótvarul vannak megcsinálva, mint az eddigiek. Nem hiszem el, hogy nem volt egy normális fejlesztő a brigádban. Az összes sztori esemény úgy van megcsinálva (a többsége), ha 3 csillagra akarod akkor toronyiránt kell menni, mert ugye mire akarnám. Mi a tököm ez, de tényleg? Miért jó állandóan nyíl egyenesen menni hegyen-völgyön vizen át. FH4-ben ugye, ha letértél, akkor elkezdett visszaszámolni. Itt ugye szabad, sőt kötelező.
Ráadásul továbbra is, ezek a nagyon érdekfeszítő, erőltetett párbeszédek sztori esemény közben úgy lettek megcsinálva, ha 3 csillagra csinálod, akkor a többségénél nem tudja befejezni a párbeszédet. Tehát, ha kíváncsi vagyok még arra a pár mondatra, újra kell indítanom és sétakocsikázva meghallgatni.... Senki nem maradt az FH4-es csapatból?[ Szerkesztve ]
-
Bep
őstag
válasz NoMagix #101964 üzenetére
Ma megcsináltam két sztorit végig az újabbakból. Az utolsó a Donuts volt. Az eleje tök értelmetlen. Nem gond. Az utolsó, 5. eseményt is rallisra vették, tök jó kitalálták, jó kis poén, még meg is lepett, hogy az anyóson ülő elkezdi mondani, hogy easy right, easy left , meg mondja folyamat. Igen, de 2:20-ra csalás nélkül nem lehet teljesíteni az adott verdával. Mi van ilyenkor? Le kell csapni a szögeket, és természetesen nem is büntet. Viszont ekkor nincs párbeszéd a karakterek között és megint egy A->B nyílegyenes csapatós küldivé válik....
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Van benne valami, a Forza Horizon 4-el nagyon szerettem játszani de ez a Mexico nem akar átjönni, megadtam neki az esélyt de nem érdekel...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
ƵøŁĭ
veterán
JWE2-t nyomja valaki? DLC-t megéri megvenni?
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
-
NoMagix
addikt
válasz thedivision2 #101974 üzenetére
Nekem a rivális idők legyőzése a legnagyobb móka, ameddig tudom feszegetem a saját és az autóim határait.
Van úgy hogy bekerülök az első száz vagy az első 30 hely valamelyikére.
Sokat szoktam festegetni is, néha még kérésre is össze rakok valami dizájnt. Mindent kimaxoltam a játékban, így már összejött több száz órám!Nekem meg az a furcsa, hogy lehet mindig legyilkolni az ellent, zombik zombik hátán, mindenféle gyilok, vér, stb.
[ Szerkesztve ]
-
GalaHU
őstag
Tolja valaki a WRC:Generations-t? A 2 Co-Driver-es acsit nem lehet kiszedni, mert üresen panganak az ezirányú Lobby-k…
Ha másnak is hiányzik, dobjon egy üzit és 10 perc alatt megoldjuk!
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
addikt
válasz NoMagix #101976 üzenetére
Nekem 190 órám van FH4 -ben, utána elkezdtem az 5. részt, de abba csak 43 óra ment. Főleg a megjelenés utáni időszakban játszottam vele.
Szép és jó FH5, de nálam ~230 óra után előjött az az érzés, hogy kicsit pihentetnem kell a sorozatot.
Nálam mondjuk ez elég sok játékidőnek számít. Tehát már ezzel is torony magasan a saját átlagom felett vagyok.
Inkább az új Forza Motorsport -ot várom. Aztán majd később visszatérek FH5 -re.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
csuvicsuva
addikt
válasz ρσгτσ #101978 üzenetére
Nálam ez úgy volt, hogy kezdő konzolosként a 4-re megjelenéskor rárepültem, aztán pár tíz órával később meguntam és szerintem jó egy év kihagyás után bele olvasgattam a Forza topikba és elkapott az ottani fantasztikus közösség és hangulat, úgyhogy újra elővettem és rengeteget futott. Az 5 szintén megjelenésnél indult, ott már alapból benne volt sok funkció, amelyeket az előzőbe csak később raktak be és "orrvérzésig" játszottam, aztán Gears 5-tel együtt elengedtem és egyelőre nem vágyom vissza, a topikot is azért töröltem csak, hogy ne kapjak újra kedvet hozzá.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
-
parandroid
félisten
válasz ρσгτσ #101978 üzenetére
Most néztem, 827 órát számol nekem az FH4-re, és eddig 419-et az FH5-re. El lehet azért vele ütni az iidőt. Most amúgy kicsit visszavettem a Horizonból, letolom a heteket 100%-ra, és ennyi, közben meg pótolom arégi motorsportokból a még hiányzó dolgokat. Most épp FM5 grind megy üres időkben. És élvezem.
Nomagix: És ez csak az FH5? Te is eljátszogatsz vele, látom. FH4 mennyi lett?
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
addikt
válasz parandroid #101981 üzenetére
+ NoMagix:
Nekem ez a fenti is már rengeteg időnek számít. Már ha egy játéknál nézzük.Régen durvábban toltam, de az már tényleg régen volt. Azóta sem időm sem kedvem nincs ennyit játszani. Vagyis leginkább az utóbbi az oka, hogy nincs magas játékidőm.
Meg nekem ez a Hot Wheels DLC sem jött be annyira, ami FH5 -ben van.
Szerk.:
FH4 -ben, ha már untam a banánt, akkor átmentem Lego -ra. Aztán később visszatértem az alap játékmódba, ha már hiányzott.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Atomic Heart developers have confirmed the game will target 4K 60 FPS on PS5 and Xbox Series X with DRS."
Live-Die-Respawn
-
NoMagix
addikt
válasz parandroid #101981 üzenetére
Most rápillantottam az FH4-re, az kicsit durvább!
114 nap, azaz 2756 óra + az apró. -
F.B.I.
veterán
válasz Skynet258 #101988 üzenetére
Reméltem, hogy elégedett leszel vele! Én meglepődtem, hogy vezetéknélküli létére, milyen erő tartalék van benne és egészen sokáig bírja (bár jobban örültem volna ha szoftveresen olyan pontosan jelzi a töltöttséget, mint a gyári xbox fejes)...3 naponta este töltőre teszem, biztos, ami tuti alapon.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
lacuska74
tag
Sziasztok!
Pár napja nem indulnak a játékok, váratlanul a töltőképernyőn tölt kb 10 mp et és kidob.
Hibakód:x8027025aUjraindítottam, áramtalanítottam ,de ugyanaz a baj.
-
AMD Power
titán
Egy olyan kérdésem lenne,hogy az AC Syndicate-ben a mozgó vonat jele olyan mintha feladatot jelezne. Levele jött a srácnak. De én hiába megyek a vonatra,semmit nem látok/találok ott
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest