Új hozzászólás Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    Ritkan irok "atfogo velemenyt" jatekrol, de most megteszem, hatha erdekel valakit egy nem reklamozott es meltatlanul elfeledett looter shooter.

    Generation Zero

    A kepek es leiras alapjan mindig azt hittem, hogy csak valami szar battle royale, amibol annyi van, hogy inkabb savat ontok a szemembe, csak latni ne kelljen egy ujabbat.
    De valami veletlen pillanatnyi elmezavar miatt kiprobaltam es baromi kellemeset csalodtam.

    Egy open world fps, rpg elemekkel, rengeteg felfedezessel, craftolassal es lootolassal.
    Megjelenesekor allitolag valami nagyon szarul nyitott, nem tudom azota pontosan mi valtozott, de szamomra nagyon szorakoztato. Nyomaszto, maganyos hangulata van, helyenkent pedig valami iszonyat jol is nez ki, foleg este.
    Viszonylag keves a harc, de az tenyleg elet-halal kerdes.

    A sztori ugyan kisse bargyu, de megis visz elore valami, vannak mellek-kuldetesek is meg mindig ott a "kovetkezo pajta, amit meg atnezek".
    Az az erdekes, hogy tudja az ember, hogy csak robotok vannak, azt is tudja, hogy nem nagyon rejtozkodnek, de megis egyedul boklaszni a sotet erdokben, meg az elhagyatott hazakban baromi creepy es, amikor eszrevesz egy robot, annak olyan iszonyat fenyegeto hangja van, hogy akarva-akaratlanul is osszerezzensz.
    A fegyvereknek olyan ereje van, hogy sok "hagyomanyos fps" nyugodtan elkerhetne a receptet. Minden "ut" ahogy kell, ha pedig melletted robban fel valami, az tenyleg olyan, mintha a szomszed gyujtotta volna magara a pb palackot.

    Ami kulon tetszik, hogy bar sandbox/open world es tenyleg arra mesz/azt csinalsz, amit akarsz, de teljes mertekben hianyoznak belole az "ubisoft fele" faszsagok, csak a kuldetesek/mellekkuldetesek szamitanak, a "tobbit" a magad szorakoztatasara csinalod. Nem konnyu, egyaltalan, de kiismerheto es "fair".

    A skillek egesz esszeruek, a legtobb hasznos, jol hasznalhato, a felszereles pedig az elejen jocskan hozzajarul a hangulathoz(torott, homalyos tavcsovek pl.).
    A craft is hamar tanulhato, esszeru es hasznos.

    Meg vannak a maga hibai, picit early access ize van neha, de osszessegeben egy nagyon kellemes csalodas, aki vagyik egy kis gyujtogetesre, felfedezesre a lovoldozes kozben, az mindenkepp tegyen egy probat, ha eddig kimaradt.

    Harom fontos dolog, ha valaki igy ismeretlenul kezdene el, mint en:
    - A robotok olyan tavolsagbol szurnak ki, hogy lesz pislogas.
    - Nincs rambozas, meg kell gondolni, hogy mire es mikor losz ra. Fuben lapulas/scope/tavcso a baratunk, loszer tipusra erdemes figyelni es, ha kell, akkor menekulni. Adapt, overcome, conquer!
    - Az elso 2-3 ora nem a legizgalmasabb, az elso katonai bazis megtalalasa utan indul be. Ha valamiert megtetszik, akkor ennyit legalabb ra kell szanni es nagyon meghalalja magat.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák