Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
A Podcastes topicba nem merek beleolvasni
-
MasterMark
titán
-
Vekko
aktív tag
Üdv.
Új Xboxomhoz szeretnék képernyőt venni. Mi lenne számomra jobb? Monitor vagy TV? Ha egy árban mozgunk (70e körül) úgy látom a monitorok jobb felbontásúak de kisebbek és mellettük szól az IPS panel is, míg a TV-ék sokkal nagyobb képernyővel viszont 1366x768 felbontással rendelkeznek.
-
Vekko
aktív tag
Egy fontos dolgot elfelejtettem, hogy mindenképpen külső Hifiről menne a hang, jelenleg is úgy megy, mellette egy 16:9 20" monitor (1600x900), ez már sajnos picinek bizonyul ágyból fekve.
-
5800
csendes tag
Sziasztok, a következő lenne a kérdésem eladó lett az xbox 360 slim.Következő a gondom lenne létezik valami törlés vagy nullázás amivel kitörlöm az adataimat?Gondolok email, karakter, jelszó....csak azért mert sose lehet tudni.Ha valaki leírná részletesen mit-hogyan kell csinálni az jó lenne.
-
Gombinyó
őstag
válasz WhiteWalker #6159 üzenetére
70ért plazmát?
-
WhiteWalker
nagyúr
-
kisza25
félisten
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
biznisz_man
tag
Sziasztok!
Ki szeretném kérni a véleményeteket! A héten szeretnék venni egy xbox-ot! Mire érdemes oda figyelni vásárláskor? (mert volt aki azt írta rgh-s boxot ne, volt aki azt mondta igen, így megkérdezlek Titeket akik már tapasztalták ezeket) -
WhiteWalker
nagyúr
válasz biznisz_man #6165 üzenetére
Ajánlom az első komment elolvasását... , amúgy persze,tiszta,szűz gépet vegyél,ha teheted boltba,garanciával.
MS bármikor cseréli ha gond van vele, futár jön érte, viszi/hozza. -
biznisz_man
tag
válasz WhiteWalker #6166 üzenetére
Akkor köszi és elnézést kérek, módosítottam is! én meg azt hittem vmi kifejezés, vagy megjelölés ami az új gépekkel jött ki
[ Szerkesztve ]
-
Tenager18
senior tag
válasz biznisz_man #6167 üzenetére
rgh=warez
-
Goldwin
aktív tag
válasz negyven2 #6082 üzenetére
Volt alkalmam kipróbálni a GTA IV-et, PC-n és PS3-on is és sajnos ég és föld az eltérés a két verzió grafikája között. Köztudott, hogy a PS3-as verzió grafikája a legrosszabb. Az XBOX 360-as verzió valamivel jobban fest, bár ahhoz még nem volt szerencsém. Nekem a GTA: Episodes from Liberty City van meg XBOX 360-ra és sokakkal ellentétben, én semmiféle lassulást nem tapasztaltam. Eddig körülbelül kétszer fordult elő, hogy nagyon leesett a frame rate és néhány másodperc erejéig megállt a kép, viszont akkor nagyon sok minden történt a képernyőn. Pár hónappal ezelőtt ellőttem az egyik 48 órás Live kódomat. Gondoltam játszok egy kicsit multiban vele, de sajnos hiába vártam a játékosokat, senki nem csatlakozott.
[ Módosította: mukibuci ]
-
woodbear
addikt
válasz Goldwin #6169 üzenetére
Majd most! [link]
Lesz GTA4 party is multiban a fejlesztőkkel.
"A Rockstar Games fejlesztői is játszanak majd online a többszemélyes móddal március 8-án, közép-európai idő szerint 21:00 és 23:00 között. Mérd össze tudásodat azokkal, akik mindenkinél jobban ismerik a játékot!Az alábbi beceneveket keresd:
GwRockstar1
GwRockstar2
GwRockstar3
GwRockstar4
Rajta, játssz velük!"Oldalam: www.swsfoto.de
-
Goldwin
aktív tag
A Midnight Club Los Angeles is megvan XBOX 360-ra. Se lassulás, se szaggatás, se bug-ok! Esőben igazán csodás látvány tárul a szemünk elé. A szél fújja a pálmafák levelét, a vízcseppek végigcsorognak a kasznin, mi pedig tövig nyomjuk a gázpedált a repedezett, tócsákkal teli aszfalton. Közben pedig dübörög a hip-hop a kocsiban! Nagyon hangulatos játék!
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
GTA4 -nek xbox-on is sokkal rosszabb a grafikája, mint PC-n, múlthéten vettem meg boxra és megvan PC-re is (azt készülök eladni így elkezdtem boxra begyűjteni a kedvenceket) az irányításról meg nem is beszélve
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
a grafika nem is annyira zavaró, mint az irányítás, PC-n kinyírok 10 zsarut bepattanok egy kocsiba és lerázom őket, boxon jön 2 rendőr és elkapnak
más: lenne hozzád egy kérdésem, BF3 multit te nyomtad PC/boxon is, mennyire nehéz megszokni boxon az irányítást?, vagy mibe jobb esetleg boxon(esetleg járművek), mert úgy fest asztalit eladom és lehet megvenném boxra BF3-mat, csak tartok az irányítástól,
pl. bad campany-t megvettem, abban a járművek irányítása elég jól megy, de face to face általában alul maradok, kb. annak az irányításából induljak ki, vagy bf3 teljesen más (tudom frostbite 1 vs 2 mototor )Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Def26
félisten
válasz kisza25 #6175 üzenetére
Bad company 2 kicsit lomhább, vontatottabb. BF3 irányítása jóval pörgősebb, simulékonyabb.
Nagyon szar lesz beleszoknod. Pc után, qrva sokat fogsz szenvedni. Első időkben szidtam mindenkit én is, aki lelőtt, mert egyszerűen nem tudtam érvényesülni.Az ami pc -n megy, hogy "felugrasz, lősz, majd vissza lépcsőn le, töltesz, közben rád törnek, hirtelen leszedsz két embert, majd mész tovább" na itt ilyen nem lesz.
Azt javaslom, hogy sniperral kezdj, bujkálj és tanulj meg célozni vele. Aztán ha jobban megy, akkor mehetsz a sűrűjébe. PL. metro/ziba vagy ilyesmi, hogy szokd meg a hirtelen fegyver mozgásokat.
Később, amikor ez is viszonylag jól megy akkor marad a középtávos téma. pl caspian, amikor 80-120 méterekre látsz valakit és mozgás közben akarod leszedni. nekem ez volt a legnehezebb, sokszor próbáltam összehajlítani a kontrollert a kezemben.Lényeg, hogy a PC -s múltaddal muszáj egy stratégia szerint megszoknod az irányítást, mert kellenek a sikerélmények. Kell, hogy benne legyél, pl. az első 5 -ben a meccs végén. Én ezért találtam ki, hogy a fenti módszerrel gyakorlom be a dolgot. tehát először, sniper, távolról, aztán hirtelen mozdulatok közelről, pdw fegyverekkel, aztán a középtávos lövés.
A BF3 amúgy elég nehéz fps, főleg multiban. Az is jó lenne ha először pl. a gears of war -t tolnád végig, mert jóval könnyebb az irányítás, és 3rd person nézetes lövöldözős játék ahol szép lassan szoksz rá az irányításra, mert nem kell hirtelen mozdulatokat tenned. Ellenség szépen megül valami tereptárgy mögött, te meg közben akár hosszas másodpercekig célozhatod hogy leszedd.
Gondolj bele, hogy a két hüvelykujjaddal kell irányítanod a játékot, előtte ezt a két ujjad nem használtad játékokban. Meg kell őket edzened.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
negyven2
veterán
Goldwin, kisza25 köszönöm a válaszaitokat, tapasztalataitokat .
Igazából azért is lett beszerezve egy Xbox, mert belefáradtam a folytonos gépbővítésbe. Amúgy a játokok többségét már eddig is ha tehetem Xbox360 controllerel irányítottam (EFLC PC változatához vettem mérgemben, mert nehezen ment a helikopter irányítása).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
kisza25
félisten
fanatizmusomat ismerve 64fős noshar TDM-et fogok tolni amíg nem én végzek az első helyen, utána, már nem lesz gondom az irányítás/célzással szerintem
COD MW3-ban is addig FFA-tam amíg 3-ból 3x nem lettem az első 3-ban, ez 300 órámba telt, BF3-ban is általában az első 5-ben vagyok 64fő szerókon is (TDM CQ, AM...) az első 200-300 órában 300pont/perc és 0.5K/D arányomat, így 1000óra után felküzdöttem 900pont/perc és 1,4K/D-re
de ennyi időt azért már nem szánnék rá, hogy megtanuljam ott is, szóval lehet akkor inkább, majd laposon tolom alacsony felbontáson
köszönöm a kimerítő válaszodat[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz dilipok #6180 üzenetére
tényleg nincs? az gáz, én csak olyat nyomtam a nagyobb pályákon, ott elveszik 32fő
még miben másabb? vagy ez az egy különbség van?
pályák, fegyverek gondolom ugyanazok, vagy azok is másképpen viselkednek? esetleg kisebb a recoil ...[ Szerkesztve ]
-
-
kisza25
félisten
uh még rosszabb a helyzet mint hittem, de a notin nem fog rendesen futni akkor azért tuti megveszem boxra
pl legutolsó meccsem assignmentre mentem 4camo meg is lett[ Szerkesztve ]
-
Vekko
aktív tag
válasz WhiteWalker #6162 üzenetére
110e Ft-nál kezdődik egy belepőszintű plazma TV és messze nem full HD-és. 70e-hez nem picit kéne hozzárakni szerintem..
@kisza25: Köszönöm, én is hasonlókban gondolkodtam. Így lesz full HD és IPS/AMVA panel is. Lehet a méret rovására megy a minőség de talán ez jobb mintha fordítva lenne.
-
WhiteWalker
nagyúr
Meglehet,de annak jóval szebb képe van,mint annak a monitornak amit venni szeretnél...Amúgy a box is csak 720p-t tud...szóval full hd monitoron felkonvertált képet kapsz...minőségileg nem hiszem hogy előrelépés lenne...hacsak nem pc megjelenítőként is használnád,mert arra nem alkalmas a plazma.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz WhiteWalker #6188 üzenetére
Én is plazma párti vagyok akár csak te, de azt is vedd figyelembe hogy minden plazma hajlamos a beégésre ezért játékra csak komoly korlátok mellett alkalmas. Kizárólag játékra én nem javasolnám hiába szebb a képe mint bárminek. A plazma, mozizásra való sötét helységben. Játékra tény, hogy a legtökéletesebb megjelenítő de csak ha figyelsz az álló tartalmak kimosására. Nekem pl. a LEGO Herry Potter karikája kb 3 hét után tűnt el pedig napi 1-2 óránál többet nem ment.
Még annyit, hogy plazmát csak Panát vennék mást nem! Az viszont min. 90 ezer!
[ Szerkesztve ]
-
salgocomp
senior tag
Hali.
Esetleg tudja valaki, hogy a Sniper Ghost Warrior 2-nek lesz-e demója ?
-
Micsurin
nagyúr
válasz Jegesmaci81 #6190 üzenetére
Nekünk a jobb szélre be éget 1 fekete vagy sárga csík kb 4-5 cm vel a szélétől néha van de általában elütni színektől függ , hogy milyen színű a csík de kb 20-30 perc után eltűnik van ötleted mi lehet az?
szombaton valaki gta4 multi? szigorúan csak fülessel ![ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz MasterMark #6193 üzenetére
naná h az és full hd ban kockultam fenébe
Jegesmaci81: rákérdezek köszi[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Vekko
aktív tag
Nos akkor plazmát kizárnám, beégés és ár miatt is. Mert tényleg olyan 60-70e körüli pénzt szánok rá. Viszont most, hogy írta Giinos, hogy a box csak 720p-t tud, megint elgondolkodtató egy nagyobb LCD TV ugyanebben az árban. Sokkal rosszabb lenne mint mondjuk egy 27"-os IPS paneles monitor?
(mellesleg akkor az xbox csak felnagyítja a 720p-t 1080p-re játék alatt?) -
Vekko
aktív tag
Mondjuk az jogos, filmezek is rajta, meg kitudja mi lesz ezzel az xboxal pár év múlva. Köszönöm a segítséget.
-
osszaki
tag
válasz kisza25 #6175 üzenetére
#kisza25: Hali! Én PC-n BF3-azok, Xboxon CoD BO2. Igen, az tuti, hogy szoknod kell majd. És szívás lesz. Saját tapasztalatból mondom. Az elején a teljes elkeseredéssel kell majd szembenézni. A totális lenemreagálásra, hogy egyesek úgy pörgetik, mintha egérrel tolnák (bár ez is megeshet ) és, hogy alig tudsz hozzátenni valamit a csapat előremozdulásáért. Aztán idővel jobb lesz, majd jó leszel. De sose fogod úgy tolni, mint PC-n. Én már kezdek belejönni, valamikor szárnyalok, de van, hogy még néha összejön a totál kudarc. Bár utóbbiba leginkább a csapatösszetétel szól bele, ahogy észrevettem, de természetesen, vannak atompro játékosok ellenük, sokszor nincs esély. Ami konzol mellett szól, a jóval több játékos, illetve, hogy itt nem igazán beszélhetünk csalásról. -Nem tudom konzolra van-e stb., de pl. olyannal nem találkoztam még, mint PC-n, hogy csak azt látod, hogy a manust rángatja az aim, és mindenki megborul.- Ami valljuk be, elég nagy pozitívum, mert én agybajt kapok, hogy gyakorlatilag a BF3 még tartja magát a csalókkal szemben, de pl. én a CoD szériát ezért vettem meg konzolra, mert PC-n irgalmatlan csalás megy. Meg talán próbálok átállni a full konzolos játékra, de ez nem könnyű. Pláne, hogy az új SimCity érdekelne. De ez már egy másik történet. Szóval, nehéz lesz, de jó lesz majd, ha ráézel.
Xbox 360 gamertag: osszaki
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 lemezes, 2 TB-os SSD-vel
- Új, bontatlan XBOX Forza Horizon és 20th Anniversary Limited Controllerek 2 év Microsoft garanciával
- Eladó használt dobozos Playstation 2, Ps2
- Nintendo Switch OLED + The Legend of Zelda Tears of the Kingdom + tok + üvegfólia
- Nintendo Switch Gyári Dokkoló,és Utazótáska Új állapotban EGYÜTT ELADÓ.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest