Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
válasz Buster17 #5251 üzenetére
Akkor sem ertek maradektalanul egyet. Ha csak ponttal lehetne megvenni, es erre az idore megemelik a pontok arat, akkor igen, ez lehuzas (bizonyos ertelemben, mert meg igy is olcsobb lenne, mint amugy). De ebben az esetben nem igazan ertem a felhaborodast
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
woodbear
addikt
Call of Juarez megvéve....szóljon aki így tett és csapjuk a multit.
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Mister_X
nagyúr
válasz woodbear #5245 üzenetére
Najóvan, nyeljetek békát, PS3-on ilyen nincs Még annak sem tudok így örülni, hogy 750Ft volt a Red Faction Classic... és azért a Plus sem nagyon súlyozza ezt teljesen.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Mister_X #5254 üzenetére
"(...) annyira nem jó kocsi, mint ahogy most hiszed." (Napirajz)
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Algotis
addikt
A slim boxokban már 4 GB flash memória van?
Mire van az amúgy fenntartva?Androidos Outlookból küldve
-
NorDezs
senior tag
Melyik Halo-t érdemes megvenni? A 3. részt vagy a Reachet. Eddig csak az egyel játszottam PC-n.
-
NorDezs
senior tag
válasz MasterMark #5270 üzenetére
Megvettem mindkettőt! Egyszer élünk
-
raziel01
veterán
A letöltött játék megy ugye teljesen offline is?
-
Tigi
őstag
válasz MasterMark #5273 üzenetére
Értem, köszi.
Nem tudom, hogy mit vegyek.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
raziel01
veterán
Itt már jó lesz.
Itt add hozzá aztán tudsz majd vásárolni a marketplace-en. Nekem is így lett jó, OTP. -
MasterMark
titán
Igen, van ilyen. Van amilyen kártyát szeret, van amit nem.
Az MS számlázási oldalán próbáld meg beregisztrálni.
Csak magyar profillal megy a magyar kártya, és jó, ha a címek is eggyeznek.szerk.: raziel01 már linkelte is.
Amúgy nekem OTP-s MasterCard-om van, Xbox-on regisztráltam be.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
MODERÁTOR
Sikerült! Köszi a segítséget!
Szerk.: Halo Reach-nél normális, hogy nekem csak azt dobja ki hol is vásárolhatom meg? (boltok)
[ Szerkesztve ]
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Micsurin
nagyúr
ö körű belül még meddig lesz kapható újonnan? 1-2 hét? csak mert húsvét stb
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
MODERÁTOR
válasz MasterMark #5287 üzenetére
Igen!
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Micsurin
nagyúr
ha valamit ms pontért veszek de letörlöm az ugyan azon profilon legközelebb már ingy töltöm le ?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
MasterMark
titán
Sürgős lenne.
Valaki tudna utalni kölcsön azonnal 800 Forint-ot OTP bankkártyák közötti átutalással? Holnap befizetném a számlájára a pénzt.(#5295) Igen ezt jó lenne tudni, mert akkor tárgytalan.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Tigi
őstag
Sajna nem nagyon vágom az angolt, de ezek csak ma kerülnek ennyibe vagy egész héten?
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
MasterMark
titán
-
Rx
aktív tag
szerk.: kíváncsi vagyok már erre a RE6-ra , az 5 tetszett de a régiek felújított hd kiadásának is örülnék
[ Szerkesztve ]
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
Tigi
őstag
válasz MasterMark #5297 üzenetére
Hát remélem mert csak 2100 MS pontból tudok most gazdálkodni és a lehető legmegfontoltabban szeretném elkölteni.
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest