Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz MasterMark #4501 üzenetére
köszi és az achiknak van valami értékük tehát ms pont vagy vmit kapok értük vagy csak skalpok?
Bocsi mondom ma vettemThe Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
és a multik hogy állnak a csalókal vannak? mert ps3an multiztam már és ott mint a legyek csak úgy hemzsegtek ....
U gépen keresztül nevet és egyebeket meg váltóztatam és etőll a live a boxon meg hülyült mit tegyek?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
MasterMark
titán
-
Micsurin
nagyúr
köszi na mára szerintem be felyeztem a fórum tele szemetelését
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
salgocomp
senior tag
Nézegettem torrenten a Crysis 3 értékeléseket. Elég jókat mondanak róla, a grafika elvileg nem az amit ígértek, de jó móka lesz ez...
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz salgocomp #4498 üzenetére
Ízlések és pofonok, szerintem a 4 veri sztoriban az EFLC-t, de azon belül a TBOGT jött be nekem nagyon, egyrészt az új kocsik és fegyverek miatt, másrészt a sztori is jobb volt szerintem, mint a TLADban, az kicsit komor számomra valahogy hangulatilag, de a motorozás elég király abban + vannak ott is jó küldik azért A Complete Edition éri meg a legjobban valóban, mert a kiegekben elég poén,h egy idősíkban vannak az alapjátékkal, így vannak "közös" küldik, amikor másik szereplő bőrébe bújva és így másik nézőpontból csinálhatod meg ugyanazokat a küldiket, mint amiket Nicoval már végigcsináltál
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Micsurin
nagyúr
válasz MasterMark #4507 üzenetére
Hidd el nem szeretnék rosszat csak mivel a konzol ma került a kezembe elöször vannak bennem kérdések de 2szer sosem teszem föl ugyan azt
-
runner 125
nagyúr
Hali,
Kereszt UTP kábellel a Box-ot összekötve a géppel lehet rá adatot másolni ugye?
Köszi.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
MasterMark
titán
-
tDr1v3r
veterán
válasz runner 125 #4511 üzenetére
Nope, de érhetsz el adatot a PC-dről hálózatnál.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Mister_X
nagyúr
Hát, én ilyet nem mernék csinálni nyáron a fat PS-emmel Veszek is majd valami stabilabbat, amit ki is merek vinni majd a nyaralóba. Ekszbáksz lenne, addig is terhelem a helpdesket:
1) mennyire szoktak akciózni Live-on játékokat? Pl. PS3-on a Darksiders II most £7.99/3.000Ft
2) vannak Xbox Classic játékok Live-on? Store-on van egy rahedli, zumbeispiel GTA 3-VC-SA, de most szemezek a Red Factionnel, mert csak 750Ft.
3) Van-e vásárlásoknál minimális összeg? Mert PS Store-on van, RF-et meg is vettem volna, csak 1500Ft a minimum, a maradék Wallet-be megy.
4) tényleg megbízhatóbb a Slim? Mert a nyaralóban tényleg tud meleg lenni. A PC-m meg is főzte a kondijait...
5) lennének itt a fóumon játszópajtásaim? GoW: Judgement első körös lesz, Halo 4 szintén, Forza 4-en/Horizonon gondolkodom.
+1) hogyér' csipszeznek konzolbótba? Valami HGЯ kellene, mert a szomszéd pisti arra esküszik és én is akarok winnyócat telepíteni, meg keltészta-szimulációt futtatni"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Brian_GT
őstag
válasz MasterMark #4505 üzenetére
Köszönöm, akkor ez jó hír. Ugye ps3 esetén psnre is úgymond pénzt kell előbb rátenni az accomra de ott pénzért is vásárolok. Ez jó hogy itt akkor ha jól értem ms pontot veszek x összegért és így vásárolok...ami egyetemes szóval ha egy játékért kérnek 1500 pontot, azt nálunk is 1500ért kérik meg us ukban is stb helyeken. Ez így korrekt akkor köszi.
A kinectes témában is okés a dolog, köszönöm, akkor pakolok majd kicsit mire érkezik
A joy témában viszont kis segítséget kérnék akkor. Gyárilag 2 sima elemet kapok hozzá....ez így elég gyér.
Lehetőségeim mik itt hogy értelmes áramforrást nézzek neki?
Vagy veszek 2 tölthető elemaksit vagy nézek hozzá ezt a charger kites vackot ami aksit ad?? Ti hogyan használjátok?
Ha aksi elemmel akkor mekkora ma/h-s elemekkel megy és mennyit szokott bírni.Azért lenne jó ez az aksis megoldás esetleg mert nekem elemaksi töltőm sincs. Szóval beruházás mindegy melyik oldalra viszem el.
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #4515 üzenetére
Az Xbox Classicok milyenek? 1:1 átirat vagy van benne extra is? (16:9, acsik, optimalizálás, stb.)
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
-
runner 125
nagyúr
válasz Brian_GT #4516 üzenetére
"A joy témában viszont kis segítséget kérnék akkor. Gyárilag 2 sima elemet kapok hozzá....ez így elég gyér."
Gyakorlatilag két alternatíva marad; gyári Play and Charge kit kb 2 x 5,5k-ért, vagy 4 (8) Sanyo Eneloop ceruza AA akksi + normális töltő. Én utóbbi választottam.
Eneloop-ból a HR-3UTGB kódnevű (fehér színű) akksi az egyik legjobb választás.
Töltőből viszont a gyári Eneloop töltőt elég rossznak mondják akksis topikban. Maha Powerex MH-C9000, Voltkraft töltőket ajánlották.MasterMark, tDr1v3r
Ok, köszi.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Algotis
addikt
Lemezről akartam picit gta4-gyel jatszani de tok szar a kep. Szemcses, es eleg halovanyak a szinek. Szinte minden szurke. Fel kene installalnom?
Androidos Outlookból küldve
-
Mister_X
nagyúr
Böki a csőröm, hogy a Live Arcade tömve van jóságokkal, itt meg csak a művészi dolgok maradnak Na meg nyárra tényleg kell majd egy másik konzol, a PS-t nincs kedven kinyírni, de másikat sem vennem mellé. Box és Wii U között vacillálok és valószínűleg nem leszek eleresztve anyagilag.
Kéne God of War, mi?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Brian_GT
őstag
válasz runner 125 #4520 üzenetére
Wertigo köszi neked is a segítséget és neked is runner.
Csak 1 joystick lesz, mert egyedül játszok most, haveromnak van joy és majd hozza ha éppen ráér és átugrik, szóval arra nem költök.Egy ilyet néztem ki: Töltő
Ez nekem szerintem teljesen jó lesz. Néztem még ezt is :Töltő 2 , de szerintem a töltőssel jobban járok nem?
Nekem teljesen jó az ha látom lemerül megállok és feltöltöm, nem vagyok én annyira game mániás, hogy jajj lemerül lemerül nem tudok játszani.
Egy ilyen ha jól olvastam 2400 vagy 2700mah-s szóval ez kb mennyit bír ki, én sem játszom napi 800 órát, szóval szerintem kitart addig mint egy elem nem?Amúgy 2 közül ti melyiket vennétek vagy ha van valakinek vélemény? Én az állvány töltőst mondanám, de cáfoljatok meg.
Amúgy anyaghasználat milyen a joy aksi csatijánál? Gondolok itt arra, hogy nyilván nem napi szinten kell kikattintani az aksit a helyéről töltésre, de azért jó pár kiszedés/berakás lesz mögötte. Nem lazul ki vagy kezd el egy idő után lötyögni az aksitartó rész?
Bocsi, ha hülye kérdéseim vannak, csak szeretnék jól bevásárolni Köszönöm a helpet még1x!
Master: Az nekem teljesen jó...európán kívül akar vásárolni a halál
[ Szerkesztve ]
-
salgocomp
senior tag
válasz Brian_GT #4524 üzenetére
Én 900 Ft-ból megoldottam ezt az aksis dolgot Kínából...3600 mAh-os, kb 4-5 naponta kell töltenem 3-4 órát (természetesen játék közben is lehet tölteni). Sokan lehurrogták itt mert gagyi kínai, meg, hogy lötyögni fog a helyén...még jobban belepasszol a joystickba mint a gyári elemtartó. 900 Ft-ban benne van az aksi és az USB-s töltőkábel.
-
W1
senior tag
Amúgy a vga-dsub kábel az egységes, vagy van külön fathoz és slimhez? Mert ismerősömnek, akitől volt a kábel, fat gépe volt, de én slimet veszek.
-
Micsurin
nagyúr
A boxot kb 7-8 órán át járattam éjjel és végre ki toltam a ballad of gay tonyt a storie kicsit komor és lapos....
De a box semmi nem is melegedet csak íppek , hogy langyosat fúlyt ki....
Gta4 multiban ugyan az van mint pc-n?The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
runner 125
nagyúr
Az elsőbe nem is botlottam bele, de nem tűnik rossznak annyiért az sem.
Szerintem rendben van az anyaghasználat a gamepad-en, eleve egy kis pöcök tartja a helyére az egészet, s mindez rugós megoldással van rögzítve, szóval ha valamelyest kopik is a kis stift, attól még a rugó ugyanúgy tolja. Nem hinném, h fog ez valaha lötyögni is.
-
dilipok
veterán
válasz MasterMark #4532 üzenetére
mindjart kitepem a hajam, ahogy probalom olvasni...
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
dilipok
veterán
amugy ha mar valaszthatsz, en inkabb a masodikat javaslom. Ezzel nem kell kivenni az akksit sem a helyerol es jatek kozben is tudod tolteni. Nem is dragabb, mint a masik (nekem mar van 4 eves is, es meg az is tokeletesen mukodik). Ha meg ugyis csak egy kontrollert tervezel, akkor minek egy dupla tolto...
orichalcos: jaja, legrosszabb esetben meg mindig hasznalhatod "vezetekeskent" A masikkal eselyed sem lenne erre, csak uj akksi vasarlasa segitene a probleman
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
Van h 2 napig megy a boxom mert elfelejtem kikapcsolni. Vagy epp nem tudok menteni. Blue Dragon. Szoval nem ertem h miert kell ezen a mennyit szabad jatszani dolgon folyamatosan sirni....
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz dilipok #4535 üzenetére
Na most én teszek fel egy hülye kérdést. Attól függetlenül hogy épp rádugtam a kábelra a joy-t, az ugyanúgy wireles csatlakozik a boxhoz ugye? Ergó a kábel az csak töltésre való, vagy egy az egyben kábeles lesz tőle az irányító.
szerk:
Köszi infókat, most poénból megnéztem, hogy kiveszem az akksit. És úgy is működött. Egy éve van boxom, és még ezt sem tudtam.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
kisza25
félisten
na szépen leírták az Aliens CM-et, még jó, hogy nem vettem meg, pedig csak kis híja volt, pedig vártam nagyon
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Brian_GT
őstag
Köszi neked is meg dilipóknak is a segítséget.
Ez a töltő hogy működik, mármint vágom rá kell dugni a joyra és úgy, de nézegettem és videón nem látszik pontosan hogy megy rá anélkül hogy ki kellene szedni az aksit. Gondolom valahogy mint egy usb-t rá kell dugni nem??Amúgy igen, ez miatt nézegettem én is, hogy még véletlenül se lenne az hogy nekem ki kellene szedegetnem mindig az aksit.
Bár runner megnyugtatott ezzel is, hogy a rugó akkor is rugó marad és tartani fogja.
Viszont így meg olyan lenne mint egy ps3 joy, azt is akkor csak rádugom tölteni és had szóljon. Gondolom kb 2 óra alatt feltölti mint a ps joy-t.Igen lényegében csak 1 joy lenne mert ps3hoz van 2 joyom.... ide nem tervezek most 2t mert ha párom játszana az úgy is kinectre kattana rá. Ha meg haverom ráérne végre kis gamere neki van, azért a pár alkalomért nem adok ki 10.000Ft +-t.
Szóval azt mondjátok akkor jobban járok a kábeles+aksis megoldással. Mondjuk max később ha úgy lesz pénzem veszek egy olyat is és akkor megvan a második aksim pótnak + a ,,nagy" töltő egyből.
-
Brian_GT
őstag
válasz dilipok #4546 üzenetére
Ahaaa...köszi így ok. Én azt hittem hogy mikor helyére van kattintva a töltő nem lehet hozzáférni se alul se felül. Ezek szerint tévedtem. Akkor hozzálehet
Am más féle kérdés. Lőjjetek le ha sok a duma, de hát...nah
Kinectem lesz azt láttam rendes webkameraként működik ugyebár hisz engem modellez le és rendes kamera alap esetben. Én valakivel webcamozni csak akkor tudok ha más is xboxos és kinectes vagy valahogy megoldható hogy egy skypeossal dumáljak??? Vagy msn-en.
-
tutis
őstag
xbox-ra van valami demo video vagy játék, ami a hangképességeit mutatja meg a boxnak? Azaz ilyen robbanásos, lövöldözős vagy egyéb hanghatásos vidi vagy demot keresek amit feltéve a boxra, nincs sok dolgom vele csak lejátszam, és hallgassam a hangokat..
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
dilipok
veterán
válasz Brian_GT #4547 üzenetére
csak mas boxossal tudsz beszelni. Van kinect video chat, ha a masiknak lenne szinten kinectje, de az is egy alkalmazas, igy ertelemszeruen ha video chat megy, akkor nincs jatek.
tutis: nem ertem minek kellene ez neked Effektes cd/dvd-t lejatszhatsz vele.
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
A haverom xbox360-a rakoncátlankodik ezen a héten 3x benyomta a 3ledet... Kikapcsolta majd vissza és jó lett!
Ezt miért produkálja az xbox?Visca el Barça! Mes Que Un Club!
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest