Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz WhiteWalker #6252 üzenetére
Jaaaaa.
Bmeg, azt hittem, hogy lemaradtam valamiról. ps3 -am holnap jön, úgyhogy most kapora jön egy kis ps3 -as játékteszt.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Prof01
veterán
Tomb Raider-rel játszik valaki?
Én tegnap végigvittem, iszonyat jól sikerült szerintem!
Az irányítás tökéletes, a látvány, grafika a jelenlegi konzolgeneráció csúcsa. A filmszerű játékmenet nagyon el lett találva. Különösen tetszik, amikor a barlangokban, a szűkebb helyeken a kamera ráközelít a karakterre, olyankor nagyon átjön a bezártság érzete, mintha tényleg a játékban lennénk. Az előző TR játékokhoz képest látszik, hogy sokkal jobban összpontosítottak a túlélésre, végig izgalmas minden túlélt perce Laranak. A zene is rendben van (aki látta a Final Hours videósorozatot, az tudja milyen egyedi eszközökkel komponálták a hangokat, nagyon profi munka), az új Lara meg hát igazán, öhmm... formás.9/10-es értékelést simán megérdemel. Igazi akciódús játék, remek ügyességi feladatokkal vegyítve. Nem is igazán tudtam letenni a kontrollert. Egyszerűen tökéletes lett (talán csak a boss fight-ok lehettek volna kicsit komolyabbak benne). A 12-15 óra körüli kampány is jónak mondható. Már csak a multira vagyok kíváncsi, amit honlap ki is próbálok (ugye, most először érhető el a TR játékok történetében a többjátékos mód).
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
válasz kisza25 #6262 üzenetére
PC -n jobban ment, sokkal. Xbox-on csak a cq mapok(ziba) miatt kúszott fel az arányom, az mocskosul megy. PS3 -am meg már volt 1 éve, amikor próbálgattam, hogy melyik konzolon megy jobban az fps. Vettem ps3 -at kipróbáltam, nem ment eladtam. Szenvedtem egy párszor így. Végül megragadtam az xbox -nál.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ahogy jönnek a különféle hírek az új Gears of War-ról, egyre bizonytalanabb leszek, hogy jó ötlet volt-e az előrendelés.
Nem lesz horda mód?
Nem lesz 'down but not out' multiplayerben?
Nem lesznek játszhatóak Locust karakterek?Há' mi folyik Gyöngyösön?
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Kanczy
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #6267 üzenetére
Hoppá, ez mondjuk tényleg elég nagy visszalépésnek tűnik a 3-tól. Akkor mégis mi lesz amúgy
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Survival mode, Overrun mode, Free-for-all meg domination. Illetve a Maxim magazin szponzorációjának (ezt nem is értem pontosan) köszönhetően lesz még Execution mode is állítólag.
Eddig ezek vannak megerősítve, ill. Gearspedia-n ezekről írnak.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Kanczy
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #6270 üzenetére
Hát... ez még mindig kevesebbnek tűnik, mint ami a 3-ban volt. Nem baj, majd DLC-ben jönnek az új játékmódok, ne izgulj
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
WhiteWalker
nagyúr
Én előrendeltem , de nekem az ára szúrt szemet, elég "olcsó" a többi újdonsághoz képest , pedig mindenféle extrával meg van fűszerezve , ahhoz képest hogy alapkiadás...Ezért kicsit tartok a játékmenettől...
-
Mister_X
nagyúr
válasz WhiteWalker #6272 üzenetére
Azért olcsóbb az átlagnál, mert a Microsoft nem rakja rá a 3rd partykra szokásos licencdíjat, hogy szélesebb körben elterjedjen. A Horizon is 10k volt, a Halo 4 is. PS3-on szintén 10k lesz az új Sly Cooper.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
raziel01
veterán
"Ahogy jönnek a különféle hírek"
Ja hát itt már semmi nem hír. 1 hónapja erről írnak a megfelelő oldalak, mióta kint van. Na a lényeg, hogy nem lett olyan jó, mint a régi részek. Én tuti max ilyen 3-4k-s áron tolom majd le.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz WhiteWalker #6272 üzenetére
A linkelt termékoldalon főleg ez a pont érdekes:
"Kibővített multiplayer mód: A szokásos játékmódok mellett új feladattípusok, fegyverek és lehetőségek színesítik az online harcokat, így az egyjátékos mód végigjátszása után sem fogunk unatkozni!" (kiemelés tőlem)Nyilván nem a bolt tehet erről, ők csak kiteszik a marketing maszlagot, amit a kiadótól kapnak, de hát izé...
Mindegy, fémtokkal, meg a bónusz cuccokkal viszonylag kis buktával tovább lehet adni, ha nem jönne be.(#6274) raziel01: Ezek szerint én nem járok a "megfelelő" oldalakra.
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #6275 üzenetére
Az előrendelésnek mindig van némi kockázata...de úgy is megveszem akármilyen lesz
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz WhiteWalker #6276 üzenetére
Jó, hát az avatordból is látszik, hogy te elfogult vagy.
-
Goldwin
aktív tag
Akinek megvan az Assassin's Creed Brotherhood és lenne kedve multiban játszani vele, az küldjön nekem egy privátot! Minimum 5 ember kellene! Mivel ingyenes XBOX Live Gold hétvége van, ezért azok is játszhatnak, akiknek nincs Gold előfizetésük!
[ Szerkesztve ]
-
Goldwin
aktív tag
válasz MasterMark #6279 üzenetére
Holnap és holnap után is játszhatunk néhány órát!
Holnap egyáltalán nem érsz rá?"Acsikra is megyünk?"
Ha szeretnéd![ Szerkesztve ]
-
Goldwin
aktív tag
válasz MasterMark #6281 üzenetére
Nekem is jó lenne a ma este, de nem hinném, hogy egy órán belül jelentkezne még 4 ember!
[ Módosította: radi8tor ]
-
Goldwin
aktív tag
Na még egyszer!
Akinek megvan az Assassin's Creed Brotherhood és lenne kedve multiban játszani vele, az küldjön nekem egy privátot! Minimum 5 ember kellene! Mivel ingyenes XBOX Live Gold hétvége van, ezért azok is játszhatnak, akiknek nincs Gold előfizetésük!
A konkrét időpontot egyeztetnénk privátban.
Levezetésként nyomhatnánk egy kis Halo 3-at vagy Project Gotham Racing 4-et![ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Hétvégén veszek használtan egy 360at. A srác profilján még 9 hónap Live előfizetés van. A kérdésem az lenne, meglehet valahogy oldani, hogy a profiljának a nevét megváltoztatom? Valahol olvastam, hogy 800MS pontért elvileg megoldható, de ez nem tudom mennyire igaz .
-
Zjunior
veterán
Nincs senki aki megválna a Tomb Raidertől?
Vevő vennék rá!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Kanczy
veterán
Valaki tervezi az Injustice megvételét?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 lemezes, 2 TB-os SSD-vel
- Új, bontatlan XBOX Forza Horizon és 20th Anniversary Limited Controllerek 2 év Microsoft garanciával
- Eladó használt dobozos Playstation 2, Ps2
- Nintendo Switch OLED + The Legend of Zelda Tears of the Kingdom + tok + üvegfólia
- Nintendo Switch Gyári Dokkoló,és Utazótáska Új állapotban EGYÜTT ELADÓ.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest