Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
veterán
Hát, szerintem necces, inkább 6-7 éves kortól, de persze ez gyerek függő is. Nekem a fiam 6 múlt, szereti, de azért a fiúk mások.
Lányoknak inkább valami Mickey Mouse-t vagy Ducktalest.
(azt csak mellékesen jegyzem meg, hogy eddig kb. 30 olyan játékot vettem meg, amihez a gyerekeket még legalább 3-4 évig nem engedem oda, de hát akciós volt )
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
gar8
tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy az XBOX MAC adresse melyikszám sor lehet? Mert az eszköz információban három számsort is találtam,ami különböző betüjelekkel van csak jelölve és a számsor jelegge szerint bármelyik lehet.
Köszönöm.
gar
-
RZozo
aktív tag
Egyelőre a lányom sem annyira érdeklődik az xbox játékok iránt. Nem olyan nagy baj, ráér még természetesen. (addig én használom )
A Lego Jurassic World demója tetszett neki, de az árban most nem opció, valami hasonló jópofa legóst nézegettem, de van időm nekem is kivárni a megfelelő akciókat, aztán mire jobban érdekelni kezdi, addigra lesz miből válogatni. -
Zeki
nagyúr
Nálam egyik lány sem szeret xboxon kontrolleren játszani, inkább kinect. A fiammal viszont jól tudunk autó/motor versenyezni.
Mondjuk ez lehet hogy változik majd, mert ugye jön a minecraft Karácsonyra, ami potom 890Ft volt az Euronicsben. És a nagyobbik lányom szereti az ilyen virtuális világos építős online játékokat (androidon). -
AtHoS
nagyúr
Ha nagyon nem boldogulsz, akkor nézd meg router-ben. DHCP részen a kapcsolódó eszközöknél szokták a MAC adress-t is mutatni, bár ahogy nézem most a sajátomban a Hálózati térkép részen mutatja. Szóval típus függő hol fogod megtalálni a routerben
read-only mode on the forum
-
gar8
tag
Köszi srácok!
-
törölt tag
-
Ukraan
aktív tag
Helló!
Gyári, 20 gigás MS vincsit raktam az X360-unkba. A gép formázás után 13,8 gigát lát belőle. Ezeknél a HDD-knél ez OK így? Köszönöm!BÚÉK!
-
Ronyman
aktív tag
Pár napja szereztem egy kinectet és lenne pár kérdésem ezzel akapcsolatban:
- Kinect zoomot hol tudok olcsón beszerezni?
- Tudtok nekem ajánlani egy szilveszteri bulira olyan kinectes játékot amit a felnőttek is szívesen játszanak? -
Medocsabi
addikt
válasz Ronyman #42914 üzenetére
Kinekt sport!Nálunk mindig nagyon szereti mindenki,és pl bowlingozni,röplabdázni 4en is lehet!
Csajoknak meg ott a dance central Ha nem játszottatok még az alap adventure-rel,eleinte az is jópofa,csak töbszörre már unalmas lehet.Bár ez kedv és alkoholmennyiség kérdése
A zoom szerintem nagyon gázos,én egyszer használtam(volna),de inkább maradtam a sima kinektnél.annak sem kell túl nagy hely,mert hiába üres az egész szoba akkor is csak kb 2-3 méterig érzékel.A zoomnál meg bele kell mászni a tvbe
szerintem.... -
Ispy
veterán
válasz Ronyman #42914 üzenetére
- Zoom-ot felejtsd el, sok rá a panasz, a gyakorlatban nem működik jól
- Kinect sport 1-2, Just Dance széria, Dance Central széria, Kinect Party(#42915) Medocsabi
Ejjj, 19 másodperccel beelőztél
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
parandroid
félisten
válasz #79563158 #42910 üzenetére
X360-ra még lenne egyáltalán mit akciózni? Nagy nevek már alig vannak, amik ide is jönnek, ami igen, az mind volt már akcióban, vagy mostanra már szinte ingyen adják - esetleg konkrétan ingyen, ha a következő részt veszed. Sajnos a 360 lassan kifut, új megjelenés alig van, de legalább a jelenlegi kisebb-nagyobb címek olcsón beszerezhetők. Meg maga a gép is, elég körülnézni, hogy az elmúlt pár napban hányan jelentkeztek be a topikba, hogy friss X360-tulajok. Nem rossz üzlet ez a MS-nak, különösen az olyan másodvonalbeli piacokon, mint a magyar, hogy sikerül egy csomó embert beszippantani a konzolos világba, utána meg már úgyis arra hajtanak majd, hogy aki csak tud, frissítsen az új generációra.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
csenor
senior tag
Gondolkozom, hogy veszek egy belső HDD-t, de visszaolvasgattam és úgy látom, hogy jobban járok, ha a számítógéphez használt külső vinyómat áldozom be.
Lesz hátrányom a külső HDD-ből? -
Csapoati
nagyúr
válasz MasterMark #42923 üzenetére
Azért a múltkori 5200 Ft-os Forza Horizon 2 elég olcsónak számított. Dobozosan sincs sehol 11-12 ezer alatt.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
törölt tag
válasz parandroid #42922 üzenetére
Én is friss (visszatérő) Xbox 360 tulaj vagyok és zavar, hogy nem tudom felvásárolni pofátlanul olcsón a régi címeket. Amúgy PC-ről jövök, szóval megszoktam, hogy 1. minden olcsó, 2. szinte minden 50+% kedvezménnyel van és ezért hisztizek.
-
Piziii
tag
Mondjuk szerintem sincsen most egy ideje már olyan különösen jobb ajánlat... pl. a COD Black Ops 2 2500,-volt aztán tudom nem egy nagy játék de a Spec Ops The Line 500,- volt
-
parandroid
félisten
válasz #79563158 #42929 üzenetére
Nem tudom, a magyar használtpiac hogy áll, a német ebay tele van használt x360 játékokkal. Olyan szinten túlkínálat van, hogy a béka segge alatt vannak az árak. Rengetegszer futnak ki 1 EUR-s aukciók úgy, hogy nincs is rá licit, ahogy nézegetem néha - van vagy 2-3 játékom, ami duplikáltan van meg későbbi gyűjtői kiadás, kiegészítővel egyben megjelenés, vagy GOTY miatt, de akárhogy nézem, nem fogom tudni eladni őket még 1 EUR-ért sem.
Másrészt potom pénzért be lehet vásárolni itt kint a GameStopban használt, lemezes játékokból, megintcsak nem ismerem a magyar helyzetet, de gondolom van pár üzlet, ami foglalkozik beadott használt játékokkal, lehet, hogy érdemes lenne körülnézni.
Persze ha nem akarsz lemezt, mert csak digitálisan gyűjtenéd a játékokat, az szívás lehet tényleg.
#42923 @ MasterMark: Sima heti akciótól én sem várnék sokat, de hogy konkrétan karácsony előtt ennyire telik, az azért elég gáz. Jó, nyilván nem egy Steam Sale-t várok én sem, de az, hogy a MS Store-ban konkrétan egy darab lófütty akció sincs dobozos játékokra, digitálisan meg ezzel a kerettel szúrkálják ki a népek szemét, az azért valahol tényleg szánalmas. És XO-ra ugyanez a helyzet pepitában, pedig ott még lenne is miből engedni, ahogy elnézegeti az ember a 70 EUR-s árakat. Jó, SWBF most kapott 25%-ot, múlt héten meg BF4 folyt a csapből is, de aztán ennyi, kész, finito. Black Friday körül legalább volt pár Forza, vagy Witcher 3, Ori, meg ilyesmi leárazás, de azért ennél jóval több népszerű címük van, amit még digitálisan is olyan bődületesen drágán adnak, hogy igazán nem fájna nekik 30-50%-ot engedni belőle.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Tomi0703
addikt
3k a Plants vs Zombies Garden Warfare golddal. Holnap be is aktiválom öcséméknek a goldot, megveszem ezt is meg akkor az ingyen játékokat is.
Azt a kettőt amúgy hogy tudom majd letölteni? Amint beaktiválom a goldot felajánlja? Vagy manuális kell megkeresnem és ingyen lesznek a játékok? -
törölt tag
válasz parandroid #42931 üzenetére
Nekem nem az adathordozó számít, hanem hogy olcsó legyen. Éppen ezért ami viszonylag frissebb azt használtan lemezen szerzem be, de ami ilyen 500-1000-1500 digitálisan, azt inkább megveszem ott. Itthon azért minden használt játék 1500-6000 között mozog sajnos használtan is.
-
parandroid
félisten
válasz Tomi0703 #42932 üzenetére
"Vagy manuális kell megkeresnem és ingyen lesznek a játékok?"
Yep. Mondjuk nagyon keresni nem kell, ott a főoldalon, hogy töltsd le a neked járó ingyenes játékokat, aztán mehet is.
p
-
haris
őstag
válasz parandroid #42931 üzenetére
Csakhogy a német e-bayről nem nagyon akarózik
senkinekMagyarországra postázni. (rosszul fogalmaztam: csak keveseknek akarózik... a helyes szöveg)
Én is nézegetek e-bayen játékokat, de leginkább angliából.
1 mert ott tuti angol a játék, a német ebay-en belefutottam már német honosított verzióba.
2 mert ritka a német, aki hajlandó ide postázni, és utána jön csak a mennyiért. pl sokszor Németországba állja 1-2 cég a postát, míg hozzánk 15-16EUR.Mondhatjuk úgy, hogy a posta felemészt minden előnyt amit szerezhetnék, akkor már marad a magyar használtpiac, ami nem olcsó, de legalább kevés féle játék van (a némethez képest)
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Ma kézhez kaptam a készüléket. Kibontottam ellenőrzés és egy "csoportfotó" erejéig, aztán dobtam vissza dobozába.
Mondjuk valami csinos karácsonyi csomagolást még össze kellene dobnom hozzá, de ez ugye egyéni szoc problemNa szóval ajándékozós kérdésemre nem tudtok biztosat?
Meg most, hogy szóba kerültek a használt, kéz alóli játékok a topikban. Felvilágosítanátok hogyan is megy ez? Minden dobozos játék továbbadható (gondolom a store-ból vásároltak fiókhoz lesznek kötve) vagy vannak, melyek MS fiókhoz "ragadnak"?
Valószínű lesz beszerezve majd pár game kéz alól, így jó lenne tisztán látni ezen a területen is
read-only mode on the forum
-
parandroid
félisten
Lemezes játékok mind továbbadhatók. Legfeljebb a kódként a tokban hozzáadott extrák nem mennek már (ajándék autók, katakterek, kiegészítők, ilyesmik). Csak az kötődik accounthoz, amit digitálisan veszel meg, vagy kódként aktiválsz.
p
[ Szerkesztve ]
-
justGut
újonc
Sziasztok,
A MGS fórumból érkeztem, állítólag itt esetleg hamarabb kapok választ a problémára, amire választ keresek.
Adott egy X360 nem RGH és egy eredeti MGSVPP.
Sajnos a gép 4 gigás belső HDD-vel rendelkezik, és hiába van külső tároló hozzákötve, a game startból ignorálja az indulást, mondván telepíteni kell.
A kérdésem az lenne, meg lehet-e oldani, hogy külső meghajtóra települjön a cuccos anélkül, hogy belső HDD-t kelljen vásárolni?Előre is köszi ha válaszoltok.
PEACENo, I don't belong here. I never call this place my home, I'm just passing through.
-
justGut
újonc
Nem mondanám, hogy őszinte a mosolyom, de nagyon szépen köszönöm a válaszokat Uraim.
No, I don't belong here. I never call this place my home, I'm just passing through.
-
oriic
HÁZIGAZDA
A játék dobozának hátoldalán olvasható. - HDD required.
Live-Die-Respawn
-
pubos
tag
sziasztok.gold tagsággal elvileg mától két játékot le lehetne tölteni.Sacred 3 meg Operation Flashpoint: Dragon Rising
Az elsőt sikerül is a másodikat nem engedi.miért nem lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külpolitika
- Politika
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- DIGI kábel TV
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest