Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz #79563158 #42929 üzenetére

Nem tudom, a magyar használtpiac hogy áll, a német ebay tele van használt x360 játékokkal. Olyan szinten túlkínálat van, hogy a béka segge alatt vannak az árak. Rengetegszer futnak ki 1 EUR-s aukciók úgy, hogy nincs is rá licit, ahogy nézegetem néha - van vagy 2-3 játékom, ami duplikáltan van meg későbbi gyűjtői kiadás, kiegészítővel egyben megjelenés, vagy GOTY miatt, de akárhogy nézem, nem fogom tudni eladni őket még 1 EUR-ért sem. :DDD

Másrészt potom pénzért be lehet vásárolni itt kint a GameStopban használt, lemezes játékokból, megintcsak nem ismerem a magyar helyzetet, de gondolom van pár üzlet, ami foglalkozik beadott használt játékokkal, lehet, hogy érdemes lenne körülnézni.

Persze ha nem akarsz lemezt, mert csak digitálisan gyűjtenéd a játékokat, az szívás lehet tényleg.

#42923 @ MasterMark: Sima heti akciótól én sem várnék sokat, de hogy konkrétan karácsony előtt ennyire telik, az azért elég gáz. Jó, nyilván nem egy Steam Sale-t várok én sem, de az, hogy a MS Store-ban konkrétan egy darab lófütty akció sincs dobozos játékokra, digitálisan meg ezzel a kerettel szúrkálják ki a népek szemét, az azért valahol tényleg szánalmas. És XO-ra ugyanez a helyzet pepitában, pedig ott még lenne is miből engedni, ahogy elnézegeti az ember a 70 EUR-s árakat. Jó, SWBF most kapott 25%-ot, múlt héten meg BF4 folyt a csapből is, de aztán ennyi, kész, finito. Black Friday körül legalább volt pár Forza, vagy Witcher 3, Ori, meg ilyesmi leárazás, de azért ennél jóval több népszerű címük van, amit még digitálisan is olyan bődületesen drágán adnak, hogy igazán nem fájna nekik 30-50%-ot engedni belőle.

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák