Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
veterán
válasz petya80 #42450 üzenetére
Castle of Illusion Starring Mickey Mouse
Lego játékok még talán beleférnek ebbe a kategóriába, igaz ezek már nem arcade típusú játékok.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
haris
őstag
válasz petya80 #42450 üzenetére
és még egy ami bár képek alapján nem annak tűnik, de a 4éves fiamnak is sláger. Demot kipróbálod és eldöntöd jó-e :
Motocross Madness[ Szerkesztve ]
-
joelfan
csendes tag
Sziasztok,
Egy xbox 360 e 4 gigás gépet használnék kulso vinyoval.
Viszont elég sokszor kiirja, hogy nem olvashato a lemez, toroljem meg (a vinyot) stb...vkinek vmi tipp, hogy mi lehet a baja? Szamitogepen neztem, tökéletes a vinyó :/
-
joelfan
csendes tag
USBrol kapja a naftat 2.5 vinyo hitachi
-
Zack1899
tag
Sziasztok
Hogy tudom legegyszerűbben lemondani az automatikus havi gold vásárlást?
köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
Mások döntenek a fejünk fölött. Ki tudja, mi folyik a színfalak mögött?! Kapukat döngetünk, de nem fogadnak, és a kiskapuk is zárva maradnak.
-
Zack1899
tag
válasz MasterMark #42461 üzenetére
köszi már tárgytalan mert kicsit jobban beleástam magam és nem tudtam törölni már a hozzászólást
de köszi uram!Mások döntenek a fejünk fölött. Ki tudja, mi folyik a színfalak mögött?! Kapukat döngetünk, de nem fogadnak, és a kiskapuk is zárva maradnak.
-
saviola83_21
csendes tag
Sziasztok! Mivel konzolokban abszolút nem vagyok otthon ezért kérném a tanácsotokat. Régóta gondolkodom konzol vásárláson. Van PC-m is de igazából azt csak netezésre használjuk 1-2 játékkal játszok én rajta de hogy több és jobb játék fusson rajta ahhoz elég zsíros összegeket kellene költenem rá amit most nem szeretnék. Ezért gondolkodtam egy xbox 360 vásárlásán. Tanácsotokat szeretném kérni hogy mivel tudom kijött a ONE azért még érdemes-e venni 360-at. Igazából főleg sportjátékokkal játszanék rajta NBA2k16, PES 2016. Mivel van hozzá kinect is úgy gondolom kisgyermekek is jól el tudják tölteni az időt vele. Mennyiért adnak most kb 360-at Kinectel viszonylag nagy tárhellyel? Vagy érdemes esetleg használtan nézelődni? Minden segítséget és okítás szívesen fogadok előre is köszönöm!
-
gabormgp
senior tag
Hali!
Honnan tudnek jo arban új Gta 5-öt rendelni?
Ahol esetleg black Friday van.
Köszi előre is. -
Zeki
nagyúr
válasz saviola83_21 #42463 üzenetére
Holnap blekk frájdéj az emag.hu-n, meg még pár oldalon, nézz szét nem-e akciós lesz az xbox360.
A kinect sportok elég jók, megmozgatják az embert.A kinect party játék meg kötelező darab, ahol kisgyerek van.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz MasterMark #42468 üzenetére
Ott a pont. Csak karikás szemekkel már becsúszik 1-2 hiba.
-
masterful87
senior tag
Olvastam, hogy nem gond ha csak 4GB a box, mert simán rádughatok egy USB-s winyót.
Olvastam, hogy nem baj ha több partíció van rajta, a box csak az egyiket használja.
Összedugtam, formatot kértem, erre egybe csinált egy partíciót a kettőből. Gépen kettészedtem, az első exFAT, a másik NTFS. Boxba bedug, megint a teljes méretet látja, rámásolok egy 1,2 gigás demót, gépen megnézem, sehol semmi, mind2 partíció sértetlen és üres. Rejtett fájlok sincsenek.Akkor most nem kezeli a partíciókat? És mégis hova a tökömbe másolt?
-
dilipok
veterán
válasz masterful87 #42471 üzenetére
[link] nem ertem miert nem olvastok mielott megcsinaltok (elrontottok ) valamit...
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Medocsabi
addikt
Gyerekek.....
Hajnalban keltem black friday miatt,asztali gép,telefon laptop egyszerre bekapcsolva.emag.hu beizzítva...mindezt 00:30 óta....6-7 óra körül sikerült vennem egy xbox one-t!!! hittem én,erre most jön az email h soryy de elfogyott....így most alvás és xbox nélkül dolgozom végig a napot,persze túlórában..
Van ennél rosszabb??
persze a kis 360 biztos örül hogy nem lesz eladva... Nem offolok de muszáj volt ezt kiírjam magamból,megyek egy kávés beöntésért... -
törölt tag
válasz Sir Riccio #42475 üzenetére
Kíváncsi vagyok, drukkolok, hogy sikerüljön. Mondjuk ha "éppen" nincs raktáron az engem nem zavarna, ha később ugyanolyan áron kiküldenék.
-
Medocsabi
addikt
válasz Sir Riccio #42475 üzenetére
Gratulálok!
-
Medocsabi
addikt
Annyi jó legalább van a mai napban,hogy vettem aprón egy 360at amit az eladó a múlt héten vett edigitalon...Korrekt volt,mert ugyanúgy 30ért adta,tesómnak kiváló kariaji lesz.
Ha a profilommal belépek az ő boxára is le tudom tölteni a játékaimat?ő is tud velük játszani ha csinál magánal saját profilt?mivel 4gbos alapbox,külső vinyót használ majd tesóm,azt elvileg csak plug'n playbe tudja használni?üres vinyó,tehát nem kell particionálni,nem lesz másra használva! -
Sir Riccio
addikt
válasz desolator #42480 üzenetére
Nem mindenki akar egy nap alatt nulla munkával 20 ezer forintot keresni. A mai akciós One-ból is volt már fent 95-ért az egyik apróhirdetős oldalon. Az oké ha valaki tesz rá valamennyit és nyer rajta egy picit, de azért amikor sokat tesz rá és még el is magyarázza, hogy Ő most mekkora jótétlélek mert a bolti árnál olcsóbban adja attól hányni tudnék.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Medocsabi
addikt
Egyszerűen nem kell neki,nem fogja használni,így meg csak állna a pénze benne kitudja meddig,én is adtam el már egy csomó mindent (pl régi p4-es gép alkatrészeit 0ftért),mert nekem nem kell,ér vagy kb 1-2 ezer ftot,amin meggazdagodni nem fogok másnak lehet h kell...
sztem ez csak hozzáállás kérdése. -
StLui
veterán
válasz Sir Riccio #42481 üzenetére
Pedig a piac már csak ilyen, teccik-nem teccik
Tudod hogy kell a kákán csomót keresni? Olcsón megvenni, drágán eladni.
One topicban szinte minden aktív tag vett volna ha kap, és nem második box-nak egyik sem szerintem.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Medocsabi
addikt
Ez mondjuk igaz,más kérdés ki mennyire telhetetlen...
azért 40-50 ért adni...aztán csodálkoznak h senki nem veszi meg.Bár minden annyit ér amennyit adnak érte,nem is vetem senki szemére h pénzt akar keresni,ha el tudja adni adja,ha nem akkor i.j.u.i:az account-os kérdésemmel kapcsolatban tudtok segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
dobozs
csendes tag
Sziasztok!
Forza Motorsport 4-hez a DLC-k már nem tölthetők le?
-
szijartg
őstag
Beregeltem az újonnan vett 500-as boxhoz az ajándék GOLD tagságot!
De, most tudatosult bennem, hogy már nincs DIRT3! Csak 15-ig volt! Most valami más van ingyen.Azokat nem lehet már többet letölteni free-be amiket már ingyen adtak?
-
haris
őstag
szerintem nem kell mindig a legrosszabbat feltételezni.
Én is rástartoltam egyre, de több gépről több profillal egyszerre próbáltam, hogy az az 1db amit a húgom gyerekei kapnak karácsonyra az meglegyen.
A dolog pikantériája, hogy az egyik profilommal 2szer rögzült ez 1szer megnyomott "Megrendelem" gomb. Kaptam is 2 rendelésszámot. A többi profilommal sorra a "Már elfogyott, törölje a megrendelését" üzenet jött vissza.
Aztán kaptam egy mail-t, hogy az egyik rendelésszámom törölték.
Viszont a jó hír, hogy a másik tegnap megjött, kifizettem, megvan. Kösz e-digiSzóval ha több is nálam landol, azonnal nyomtam volna fel ide, hogy aki akarja viheti. Nem kezdtem volna hardveraprózni meg vaterázni. Vagy ha nem kell senkinek, akkor visszaadtam volna a 15 napos elállással.
Tudom. Nem vagyok erre a világra való.
-
haris
őstag
válasz Medocsabi #42495 üzenetére
Nem akartam kettőt.
Viszont az érdekelne, Ők honnan tudnák, hogy én vagyok az több profillal.
1, a tesóm nevével és címével (nem együtt lakunk) a notebookon wifivel
2, a feleségem nevével (más a lakcíme papíron) a mobiljáról mobilnetel
3, az én nevemmel, címemmel az én mobilomról mobilnettel
4, anyósom nevével és címével tablettel wifirőlSzerintem ha és egyáltalán, a két wifis készüléket tudták volna kiszűrni IP cím alapján.
Az meg hogy egy kattintással kétszer rögzült az e-digi szerverén a rendelésem, nem az én bűnöm.
Írták ugyan a visszaigazoló e-mailekben, hogy a profilba belépve tudom módosítani a rendelést, de nem mertem piszkálni, mert arra gonoltam, hogy ha az egyiket visszamondom abban a hitben, hogy a másikat megkapom, aztán végül mégsem kapom meg mert Ők törlik a másikat látva, hogy 2 van a nevemen, akkor 2 szék között a pad alá....De mindegy, végül is nekem csak 1 db kellett, ami megvan.
-
Zsoltesz93
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Az lenne a kérdésem,hogy ha eladom a 360-am a hdd-n lévő játékokkal,veszek egy One-t és belépek rajta a profilommal,akkor le tudom tölteni őket arra is?Illetve van mód 360-as lemezes játékok játszására One-on?
Előre is köszönöm a válaszokat!"A marketing az az eszköz, amelyhez akkor nyúlunk, ha rossz a termékünk."
-
haris
őstag
válasz Zsoltesz93 #42497 üzenetére
-
nebulo
tag
Sziasztok!
Meghalt a 360 E gépem tápja, kicserélték garanciálisan, az új táp működik, de elég idegesítő "vinnyogást" produkál. Lévén monitoron játszom a gép és a táp közel vannak hozzám és elég idegesítő így a dolog. A hivatalos szupport szerint próbáljam direkt a fali aljzatba dugni, nos ez sem segít, még a haverom lakásába is átvittem ott is ugyanez van közvetlenül a falba dugott táppal. Az előző táp nem csinált ilyet, csendben volt. Vagy pont az volt vele a baj, hogy csendben volt?
Meg tudnátok mondani, hogy ez természetes vagy kifogtam egy ramaty csere-tápot? Nem tudom, hogy ez garanciálisan cserélhető-e a "vinnyogásra" hivatkozva? Vagy vegyek egy másikat és kész, már abban is benne lennék, mert atom idegesítő ez a hang...
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Autós topik
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Metal topik
- További aktív témák...
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest