Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- Dark Souls sorozat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Xbox 360-ra és PS3-ra csak jövőre jelenik meg a Tony Hawk's Pro Skater
Nem akarok vészmadár lenni, de szerintem ugyan az lesz mint MK X esetében, hogy törlik végül a játékot. De ne legyen igazam.
Live-Die-Respawn
-
vekk200
tag
Dead Island 2 jönni fog 360 ra szerintetek?
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Mi lehet a megoldás arra a problémára, hogy az Xbox 360 jelzi, hogy frissíteni kell a rendszert, de annyira lassú az egész folyamat, hogy azt sem tudom kiválasztani, hogy rendben mehet a frissítés.
A rendszer nem lassú, csak a frissítés része. Lehet, hogy valami központi probléma?
-
-
Prof01
veterán
-
haris
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
TTTotya
senior tag
Sziasztok!
Ha negyedéves Gold-ról évesre akarok váltani, akkor érdemes megvárni a negyedéves lejártát, vagy az éves automatikusan akkor kezdődik ha a negyedéves lejárt?
Vagy mondjam le az automatikus megújítást és váltsak át évesre?
Vagy hogyan lehet ezt olcsón és fájdalommentesen megoldani?
Köszi!
-
törölt tag
HELP!
Adott egy külső vinyó, megformáztam xboxal.De most másra akarom használni. Bedugtam PC-be, simán leformáztam és nem ismeri fel a UPC beltéri. Hogyan kell formázni, hogy olyan legyen mint előtte?
(egyszer ugyanez volt a bajom pendriveal, akkor megoldottam, de már fogalmam sincs hogyan ) -
törölt tag
válasz MasterMark #41813 üzenetére
Ilyen egyszerű a dolog, csak balf.sz vagyok ?
-
Hunork
veterán
Üdv Urak!
Szeretnék segítséget kérni.
Fiam spórolt pénzéből vett egy ilyen konzolt. Van játéka, no meg itt a PC is, de ki és mit tanácsol játék vásárlás ügyben, hol lehet a legjobb áron beszerezni...stb. A MS áruházát már használtuk egy alkalommal, minden rendben volt.
Amúgy a legújabb érdeklődése ez lenne: Destiny Taken King Legendary Edition. Tudom új, meg minden, csak hol lehetne esetleg olcsóbban beszerezni?"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz MasterMark #41817 üzenetére
Köszönöm szépen! Utánajárok.
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
oriic
HÁZIGAZDA
Call of Duty: Black Ops 3 season pass no go on last-gen, brings back World at War maps
Újabb szög a koporsón.
Live-Die-Respawn
-
Ti Bo
aktív tag
-
marinea2
addikt
Sziasztok!
xbox 360-on hogy fut a gtaV? Hasonlóan mint a 4? Mert akkor nekem felejtős..
köszi!
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
raziel01
veterán
válasz energy4ever #41825 üzenetére
Annal mi nem szebb?
Max az exkluzívok jók PS3-on. -
törölt tag
válasz marinea2 #41828 üzenetére
stabilabb lett a V, de itt azthiszem a max fps az 30. az átlag 25, ami nagy darálásokkor beesik. Nézd, ez a játék elég jó értékeléseket kapott. erre a generációra vagy 50 millát eladtak belőle. open world, akkora látóhatárral mint a 4-nek az ötszöröse. jó játékmenet, nagyon frankó online. ( szerintem ez a játék mondható játékélményben next-gennek) Mindenképpen megéri az árát. Nem tudom a 4-hez hasonlítani, mert van közte vagy 5 év. De pl az árnyékok szétesése engem a 4-ben nagyon zavart. Az itt nincs. Egyszóval az egész faragottabb, stabilabb, jobban optimalizált lett, de vannak korlátok, és nem tagadom hogy nem tökéletes, nem fix az FPS-sem, de amennyire tudták elég jól megszögelték.
-
törölt tag
válasz negyven2 #41831 üzenetére
mariena2: ez egyértelmű
Az most hogy van Mr.Negyven, hogy látom, dupla RP és $ hétvége van last genen is ?? Nem rossz, örülök neki, csak azt hittem a támogatás leáll, akkor ezek sem lesznek. Egyébként meglepően sok esemény van most freemodeban. Folyamatosan jönnek a Simeonnnak leszállítandó kocsik, smugger plane-k spec. crate droppok..
Egyébként egész jól elvoltam GTA Onlineal a heists-DLC-ig. Mivel "magányos farkas" vagyok, nemnagyon van csapatom, így elég szarul állok anyagilag általános küldetésekkel meg nem lehet lépést tartani pénzügyileg. Egyébként ha átmegyek ONE-ra, kifejezetten csóró leszek, hiába a 200as rank, van vagy 2 millám, amit akár 1 kocsira is simán el lehet pattintani Főleg a Lórájder DLC is pénzes. (nemvéletlenül ingyenesek a DLC-k, majd bejön a pénz R*-éknak shark cardból )
Ezért hiányzik a hájszt pénzes acsi, meg a Pacific, mert kb 12edszerre sem bírt a random amerikai 12 éves cimbi leugrani a motorról a legvégén, hogy ne csattanjon a falnak szóval percek választottak el nyáron a millióktól (volt ugye dupla pénz, csak emiatt nem kaptuk meg erre a heistre sosem ) Raskowhskyt meg vagy 10x kimentettük ( a visszaeső szemét )
Szóval erősen teamwork koncepcióra épül az online. Egyedül lehet majomkodni, csak haladni nem
[ Szerkesztve ]
-
Crowent
tag
válasz #81556480 #41832 üzenetére
szerintem is jol fut a gta5 nekem semmi bajom nem volt vele. eddig story módba nyomtam 1 bugot se talaltam remelem ezutan se fogok!
online modban egyszer voltam fenn amikor ingyenes volt a gold... valamiert nekem ugy tunt nem sokan jatszhatnak vele mert az egesz varosban 10en voltunk fenn. mondjuk biztosan tobben nyomják mert az egesz player teamet 1 mapra lehetetlen berakni...gondolom 1 mapon van max limitszám és több map lehet. bár mivel fizetős a multi boxon biztosan lényegesebben kevesebben játszanak mint psen vagy pc-n....Need for Speed World Nickname: NORBI5528
-
StLui
veterán
Van most egy rakat letöltött játékom, tele a 250Gb-os belső, gyári hdd, és van vagy 100Gb a külsőn, ha eladom a boxot, törlöm a profilomat, akkor jól olvastam, hogy másik profillal játszhatóak maradnak a rajta hagyott játékok? (Nyilván ha törölné valaki őket újra nem tudná letölteni.)
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
nokia párti
őstag
Pár napja boldog tulajdonosa vagyok egy vadiúj 4GB-os E Slim gépnek, szereztem hozzá régi FAT gépből 120 GB-os HDD-t működik is vele faszán, viszont van egy gondom: Megvolt a régi profilomon digitálisan a Forza Horizon, le is szedtem az új gépre, elindul menü betölt, majd egy ilyen érdekes hibaüzenet fogad:
HDD-t leformáztam előtte, GOW judgment + GOW 3 tökéletesen megy vele.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz nokia párti #41835 üzenetére
License Transfer megvolt. Mert a Forza ilyenkor csinálja ezt.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Champ1on
tag
Sziasztok!
Mennyit érhet az XBOX 360-am?
-250GB-os Slim változat, fekete
-1 vezetékes kontroller
-1 vezeték nélküli kontroller
-Kinect
-Játékok: GTA V,Kinect Adventures,Star Wars Kinect,COD Modern Warfare 2
-Karcmentes, gyári doboz megvan
-2013 decemberi vásárlás
-Nincs se RGH-zva, se Flash-elve.
Köszi előre is! -
kirkri
addikt
Valakinek van tapasztalata dokkoló ügyben?
Unom már cserélgetni a gyerekeknek állandóan az elemeket a kontrollerekben és magamat ismerve az akku sem megoldás, mert tutira akkor nem lenne egy sem feltöltve amikor kellene.
Első körben még szemeztem egy ilyen dual töltővel az Aliexpress-ről, de eddig minden Kínából érkező akkumulátor csak bosszúságot okozott, akár telefon, akár notebook akkuról volt szó.Aztán kicsit keresgélve találtam rá a Venom dokkolókra, amikről eddig csak jókat olvastam. Ráadásul itthon sem drágább, mintha az eBay-en venném.
Ugyanezen áron találtam egy másik dokkolót is, de erről semmilyen véleményt nem találtam. Illetve úgy tudom a Venom dokkolóhoz 900mAh-s akkuk járnak, ez pedig csak 400mAh-s. Viszont nekem a kialakítása pofásabb, mint a Venom szögletes, baltával faragott dizájnja.Ha esetleg van valakinek egyéb javaslata, vagy személyes tapasztalata bármelyikről a fent linkeltek közül, nagyon megköszönném!
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz MasterMark #41842 üzenetére
Nem rossz megoldás, de két gyerek és két kontroller van, így 11k már húzós ár lenne két kit-ért. Vagy létezik belőle két akku, egy kábeles szett is?
Láttam ilyen megoldásokat eBay-en jó áron, de ennél is tartok az akkuk valós kapacitásától.[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz MasterMark #41844 üzenetére
Van itt kínai változatban Play and Charge kit, az ára is jó lenne, ráadásul két akkus megoldás, csak hát az a francos kapacitás...
21 éve a Prohardveren! ™
-
őstag
Na most speciál nekem van egy fekete gyári play&charge kitem. Működni működik. Hogyan tudnám lemérni, mennyi kapacitás maradt az aksiban? Én nem használom, ha meg egyszer megszabadulok tőle, nem szeretnék senkit átverni.
-
kirkri
addikt
válasz Casoli #41846 üzenetére
Igen, pont ez a probléma a használt kitekkel, hogy nem lehet tudni mennyire van elhasználódva az akku.
A Hardveraprón láttam én is két-három eladó példányt, de ha kuka az akku, akkor az az egy kábel semmit nem ér. Mondjuk nagy a szórás, árulnak 1500-ért és 4000-ért is.21 éve a Prohardveren! ™
-
StLui
veterán
válasz kirkri #41841 üzenetére
Én olyat használok pár éve mint a konzolstúdiós, semmi gondom vele, eleinte gyorsabban merült, utána mintha bejáratódott volna, minden játék után megy vissza egyébként a töltőre, nem is merítgetjük
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Kvelstadt
veterán
Nekem is van egy play and charge kit de a dokkolón meg egy plusz aksin már én is gondolkodtam mert ugyan szeretem de mikor lemerül én váltok vezetékesre hogy had töltsön magának nyugodtan.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
kirkri
addikt
Az angol honlapján azt írja, hogy a Venom 18 óra játékidőre képes teljes feltöltéssel. Ebből arra következtetek, hogy a SpeedLink dokkolóhoz járó akkuk is tudhatnak 8 óra játékidőt a közel fele akkora kapacitással. Mondjuk, ha ugyanannyiba kerülnek, akkor nem biztos, hogy csak a pofásabb kinézet miatt érdemes lenne a SpeedLink dokkolót választani.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest