Hirdetés
Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
válasz szergely001 #39250 üzenetére
Mr.Grincs-nek igaza van, beállítás. Mennie kel.
Monitor gondolom PC-vel oké.
Dashboardod frissíts, azzal csak nyerhetsz (úgyis kell), és úgy probálkozz. A régi nem tudott minden fajta felbontást. Mert ezek a monitorok nem tudom milyen felbontásúak. Hiába FHD, a monitor 16:10, és nem 16:9, szóval lehet ez megzavarja a régi daht. Ésnem tud vele mit kezdeni.SFONarayan: több fajta DVi van, tüskék számaában külömböznek. Szerintem ez lehet. A D-SUB pedig magát a csatlakozót jelenti összefoglaló néven. (D-dúgó)
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
norbitális
tag
Ezaz megven az xbox-om! Az MW 2 nagyon brutál game és én kezdő most tartok a 4. küldetésnél és kb. 2 órát játszottam összesen. Szerintem nem 4,5 óra a játékidő!
-
StLui
veterán
válasz szergely001 #39247 üzenetére
"VGA és 2 RCA kimenet van a cabelen"
szerintem ez nem viszi át se a hd-t se a hd ready felbontást!!! ehez a 6db rca végű xbox kábel kell, vagy hdmi, ha van rajta már olyan kimenet, box hátulján a nagy csatlakozó mellettKönyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz szergely001 #39255 üzenetére
nem, akkor beszívtad, megvetted az értelmetlen felbontású monitort, mert nincs rajta hd felbontást átvinni tudó bemenet, ez néhány tesztben láthattuk leírva a benq belépő szintű hd felbontású 22"-os monitoránál ! ez a marketing győzelme sajnos
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
SFONarayan
tag
szaszlaci: Akkor semmi képbeli /analóg/digitális v egyéb különbség nincs közöttük? Meg ugye egy sematikus ábrát néztem a neten, ott írja, h SINGLE meg DOUBLE DVI... Ugyanazon csatlakozónál a SINGLE kevesebb tüskét tartalmaz, a DOUBLE teljes... Ez mit befolyásol?
Ja, amúgy nekem is frissíteni kellett a dash-t, és most kezeli a monitort, felajánlja azokat a felbontásokat, amiket a PC-s videókártya is... Eleve frissítés után tettem a monitorra, és nem volt probléma, talán érdemes lenne megfrissíteni a dash-t...
szergely001: Ha nem akarsz LIVE-ra menni, pár írással lejjebb volt egy link, ahol USB verziót emlegettek, offline frissítésnek...[ Szerkesztve ]
XBOX Live gamertag: sfonarayan
-
Mr.Grincs
veterán
Annyiba kerülne a két játékos Elite verzió Forza 3+ MW 2) ha UK ba laknék és oda vitetném akkor ingyenes lenne a házhozszállítás.
De mivel Euban vagyunk ezért nincs posta sajna./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
szaszlaci
addikt
Azt állítod, hogy a VGA nem képes átvinni FHD felbontású (1920x1080-as) jelet?
Nekem régi CRT vígan ment VGA-val 2048x1536-ban
Most látom már megelőztek a kérdéssel..szergely001: tudod, kell keresned pendrive-ra rakható dash frissítő fájlt és kész. Sőt az újabb játékok jórésze frissíti majd lemezről.
Ha utána sem megy, akkor lehet gondolkozni..SFONarayan: hát, én találkoztam minden fajta hülye DVI kábellel, egyiket nem lehetett bedugni a másikba. Szóval csak tippelem, hogy ez ez lehet.
Talán itt is vannak szabványok (mint a HDMI-nél, hisz ugyan az a kettő), hogy talán valamelyik tudja már a hangot is vinni.
Mindenesetre a képet mindegyik ugyan olyan jól fogja vinni, csak vásárlásnál meg kell győződnöd, hogy a kábelt fizikailag csatlakoztatni tudd.[ Szerkesztve ]
-
szergely001
csendes tag
válasz SFONarayan #39258 üzenetére
10 oldalt megnéztem, nem találom
Azért mondom furcsa ez a monitor mizéria... most már azon is gondolkozom, hogy az XBOX hibás, de ezt a dashboard update-t megpróbálom még. Mi van ha kiveszem a HDD -t és úgy frissítem live-on keresztül? Lehetséges?
-
Dj Polc
tag
válasz norbitális #39252 üzenetére
hát ha leültetnél az MW2ő elé egy nem kezdő játékost az végigviszi 4-5 óra alatt
[ Szerkesztve ]
-
szaszlaci
addikt
válasz szergely001 #39263 üzenetére
Frissítsd Live-ról az a legegyszerűbb. Tök mindegy van-e HDD, csak másolt lemez ne legyen a meghajtódban, úgy nem lesz gond. (Játékok másolása itt tiltott, tehát ne tegyél majd fel ezzel kapcsolatban kérdést!)
-
szergely001
csendes tag
Ilyen cabelt vettem amúgy: http://www.xbox.com/hu-HU/hardware/x/xbox360vgahdcable/
-
4sal3
aktív tag
ha nincs tárolód a boxhoz csatlakoztatva (hdd, memkari) akkor nem tudod updatelni, mert nem tudja hova pakolni a frissítést.
-
Djuree
félisten
persze. a dash-t nem a winyóra teszi hanem a beépített memóba
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
SFONarayan
tag
Esetleg létezik HDMI bemenetes monitor? Amire a box közvetlen rámenne...
XBOX Live gamertag: sfonarayan
-
StLui
veterán
válasz szaszlaci #39262 üzenetére
Igy van, igazatok van mindkettőtöknek, még is határozottan emlékszem, hogy azt olvastam egy tesztben a benq 22hda kapcsán, hogy értelmetlen a felbontás a csak analóg bemenet miatt de nem találom pedig keresem, csak olyat találtam ahol ezen sajnálkoznak, hogy csak analog, de nem írják , hogy értelmetlen így a felbontás.
Szóval lehet vaklárma volt amit kiabálokKönyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Atomgeszi
veterán
válasz SFONarayan #39271 üzenetére
Mármint amibe HDMI kábel megy? Persze. Enyém is olyan. BenQ E2200HD.
Amúgy meg haverom is vett vga kábelt nála a 19 colos monitoron szellemképes volt a kép. Az én kábelommal tökéletesen tiszta volt. Kábeltől is függ. Amúgy írj be a monitoros topikba hátha valaki tud valamit mondani.(bocsi nem tudom már ki kérdezte)Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
StLui
veterán
válasz SFONarayan #39271 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz szergely001 #39275 üzenetére
én ettől függetlenül azt mondom a bemenet miatt van
-
szergely001
csendes tag
Nah: http://www99.shopping.com/-xbox+360+vga+cable itt van egy rakatnyi, esetleg valaki látja a sajátját ? Jó lenne tudni ki mit használ VGA -ra. Köszi.
-
StLui
veterán
válasz SFONarayan #39277 üzenetére
na ez bitang lenne tv tunerral együtt van:[link]
-
szergely001
csendes tag
Esetleg ha valaki VGA monitorral használja XBOX -ot nagyobb felbontásban Pesten vagy Pécsett, elvinném hozzá az enyémet letesztelni 1 rekesz sör társaságában. Rettentően hálás lennék.
-
SÜN!
tag
sziasztok, van aki joy-jal Forza 3-al játszik? úgy is élvezhető?
-
Thome
veterán
-
szaszlaci
addikt
Lehet köze van ahhoz, hogy 15x többen tolják joy-al, így van honnét jónak lenni.
szergely: hát passz akkor. Ugye az összes lehetséges felbontáson próbáltad, valamint mindig nyomtál mérethez állítás gombot a monitoron?
Jó lenne ha kipróbálnád egy másik ember konzoljával, mit mutat. Esetleg másik monitoron.■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Tomics
addikt
Karcos dvdkkel mi a helyzet? Most vettem egy csávótól COD4et postán küldte, de ki volt esve belül a tokból és tiszta karc lett...valszeg a posta a hibás mert a csávó elég megbízható és régóta ad el játékokat. ki kellett volna tömködni a tok belsejét.
valszeg vinni fogja simán? a héten veszem meg a boxom csak, azért kérdezem.[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Tomics #39293 üzenetére
Úgy is pont így jártam COD WAW-val. Kiesett a korong a helyéről. A büdös trehány posta a hibás hogy úgy dobálják a csomagokat mint a teveszzart. Azóta én tokbe újságpapaírt tömök hogy még véletlenül se essen k a helyéről a korong + le is ragsztom vagy négy helyen a dvd-t.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Thome
veterán
válasz Tomics #39293 üzenetére
Te egy hibátlant kértél igaz? Ami nem volt karcos. Beszéld meg vele, mert ez nem a te bűnöd. Lehet hogy vinni fogja, de én nem tudnék jól aludni.
Szerk: Lehet hogy nem cseréli ki, bár valamennyire jogos. Bár ha nem vállalt garanciát a postára, akkor teljesen jogos.
[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
válasz Mr.Grincs #39294 üzenetére
igen hibátlant. most próbáltam a laptopomba, gond nélkül beolvassa, elindít egy videót hogy tegyem xboxba. most megnyugodtam kicsit és tanultam belőle...ki kell tömködni így van én is erre gondoltam. a magyar posta meg monnyon le...
megrendeltem konzolstúdiótól forza3mas packot
Thome: a csávónak van boltja, ebből él. gondolhatna ilyenre hogy kitömködi, biztos nem 1et küldött már el mert hajduszoboszlói...na mind1
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Tomics #39296 üzenetére
Van olyan dvdtok amiből alig lehet kitépni a dvd-t és sajna van olyan hogy kiesik belőle simán.
Én Londonban vettem a COD 4 et tanulva az előző esetemből, úgy becsomagoltam mintha hímestojás lenne, mert féltem hogy a repülőn kiesik a helyéről amikor dobálják be a bőröndöket. Egyszer már jártam úgy hogy úgy dobták, hogy ki is tört a kereke a bőröndömnek.[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz szergely001 #39299 üzenetére
Szerintem rossz helyre mész segítségért. Ha itt nem tudta neked senki megmondani akkor ott meg pláne nem.
Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs