Hirdetés
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Akkor jó. Hála az égnek nem bannoltak, de így még idejében el tudtam adni annyért amennyiért vettem + amennyit ráköltöttem az is visszajött bőven.... Így nyertem a bolton 4K-t.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
kommunism
aktív tag
Mi történik amikor live ról lebanolják az embert és mit tesz az ms az ilyen gépekkel?
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz kommunism #38652 üzenetére
Csak röviden....
So, in summary:
Your Banned 360:
* Cannot go on Xbox Live
* Cannot install games to the HDD
* Cannot use Windows Media Centre extender
* Cannot be used to get achievements from backups without corrupting your profile
You cannot do anything about this, short of buying a new 360.
Tehát összefoglalva:
A letiltott konzolod:
*Nem képes az XBOX Live-csatlakozni
*Nem képes játékokat installálni a merevlemezére
*Nem tudja használni a Windows Media Center bővítést
*Nem használható achievementek szerzésére anélkül hogy korruptá tenné a profilodat.További infó ITT. Érdemes végigolvasni, mert sok hasznos infót tartalmaz.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
kommunism
aktív tag
Oké.A szoftverét lehet frissiteni live nélkül vagy ehez is fel kell lépni (legalább silverre)? Szoftverfrissités nélkül van olyan játék ami nem megy?
[ Szerkesztve ]
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz kommunism #38654 üzenetére
Hát ha lebannolnak akkor mindegy mert nem tusdz semmit tenni. Lehet dvd ről frissíteni úgy ha kétrétegűre írod ki. Vagy azt hiszem azt nem kell.
-
-
apiapi
csendes tag
Szép napot!
Lett egy x box 360-unk. Infó kellene, hogy Budapesten hol lehet a legolcsóbban eredeti játékokat kapni használtan.
Érdekelne a gyerekeknek Star Wars, Lego, Madagascar, Harry Potter, stb. játékok. Ebből is látszik hogy a gyerekek kicsik.
Üdv mindenkinek -
StLui
veterán
válasz apiapi #38657 üzenetére
Szia!
[játék csere-bere]
Itt azt is átnézheted milyen játékok vannak és azt is ki mennyiért próbálkozik eladni, én már többet beszereztem ígyKönyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz Mr.Grincs #38659 üzenetére
Jogos, itt olcsóbb én is azt vettem észre, az én álltalam beírtnál (de itt klasszul át lehet nézni mik vannak) sokan olyan árat írnak, mintha azt gondolnák, hátha valami h.lye megveszi
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz apiapi #38657 üzenetére
még annyit, ha a gyerekeknek keresel játékot, nem gondolkodtál Wii-n? Mert én most eladtam a saját boxom de az 5éves fiam miatt fölmerült egy Wii gondolata, bár otthon vita tárgya hogy kell-e neki videojáték egyáltalán
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Crazyman33 #38665 üzenetére
Nagyon fain lett a cockpit amit barkácsoltál Le a kalappal a munkád előtt. nagyon igényes lett.
-
kommunism
aktív tag
Akkor már csak ajánljatok nekem valami ütős horror játékot Légyszives
[ Szerkesztve ]
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Silent77 #38676 üzenetére
De lejátsza a PAL os játékokat is....Csak az már nem tudom, hogyan...Nekem palos volt az egyik gépem és NTSC-s játékom volt és gond nélkül vitte pedig nem volt herélve a box.
-
rocket
nagyúr
válasz Silent77 #38676 üzenetére
Az Xbox360 jatekok jelentos tobbsege regiofuggetlen, ez azt jelenti hogy az ilyen NTSC jatekokat lejatssza a PAL-os gep, es forditva.
Vannak viszont jatekok amik nem regiofuggetlenek, ezt a dobozon sehol nem jelzik, szoval vasarlas elott utana kell nezni. (pl. az EA jatekai nem regio fuggetlenek)NTSC-J (Japan) jatekok jelentos resze viszont nem regiofuggetlen, igy ezeket nem lehet lajatszani NTSC/PAL-os gepeken, mondjuk nem is nagyon "fenyegeti" a felhasznalot az veszely hogy Japan jatekba fut
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
-
Mr.Grincs
veterán
Hiába volt NTSC-s a játék de lehet hogy régiófüggetlen volt. Szóval simán megy ha régiófüggetlen a játék.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Amúgy ez nem jelent semmilyen hátrányt?
Bár mondjuk nem hiszem, mert az én gépem kb 6-7 hónapos, eddig nem volt gond.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
rocket
nagyúr
válasz Silent77 #38671 üzenetére
Szia!
Nem valoszinu NTSC a geped, az NTSC gepekhez 100-147voltos tap van, ahoz nem eleg egy sima US->EU konektor csatlakozo atalakito (EU-s tap kabel se eleg), mindenkeppen europai tap kellene, vagy valami legalabb 150-200wattos kulso tapegyseg (attol fuggoen milyen alaplapos gep) amin van 110voltos US bemenet, es 220voltos EU kimenet.[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
norbitális
tag
Szóval ha én veszek egy PAL-os gépet akkor fognak vagy nem fognak futni rarta az NTSC-s játékok Pl.all Of Duty Modern Warfare.
-
Crazyman33
senior tag
válasz Mr.Grincs #38666 üzenetére
Köszönöm! Csak aminek az üléshuzatán GT van az az enyém. A többit rendelésre csináltam/lom. (az asszony himezte a huzatot, de már rágom a fülét hogy legyen ott Forza). Amikor olyat készítek ami eltér az eddigiektől, akkor lefotózom. Nem régen csináltam a versenyülésest egy Nyíregyházi srácnak. Most váltott G25-re, így kellett egy váltótartó. De nem a kormány mellé hanem az üléshez.
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
norbitális
tag
És mégegy unboxing videó.
És tényleg a skót fajta. -
Mr.Grincs
veterán
válasz norbitális #38692 üzenetére
Végre egy nagyon jó minőségű viedó amin jól ki lehet venni a box külsejét.....A 250es HDD miatt vennék csak super elitet de most végképp elment tőle a kedvem.
A konzolvilág honlapján rendületlenül az van kiírva, hogy 1 darab Xbox 360 component HD-Av kábel./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
rendiboy
tag
Járt már valaki úgy, hogy felinstallálja a Gridet a winchesterre és továbbra is ugyan úgy zùg az optikai meghajtó? Természetesen úgy indítottam el, hogy Play from Hardrive.
Filmelőzetesek: http://www.film.origogsm.hu
-
oddsmaker
tag
válasz Crazyman33 #38629 üzenetére
Kedves krézimen
Én nem bolt vagyok kedves, hanem egy létező személy. Boltot csak képviselem, Mit kérünk ki magunknak? Feljöttem tisztázni a helyzetet.
"Itt a userek vannak többségben, nem a boltok" - Nem értem hogy jön ide, feleslegesen ne kreáljunk user vs konzolbolt boxot.
Ha én egy konzolbolt marketing managere vagyok, akkor nem lehet saját véleményem? Ha konzoboltként írnék advertekkel írnám tele a postjaimat, mivel egy boltot papiron mi érdekel? A profit. Nos itt nem ez történt.
Ha pedig tényleg az árakkal van probléma, tessék felnézni az árgépre
Részemről lezárva a téma.
Másik kolegának válaszolva:
Nem szeretjük a rágalmazást, a hírnév rontását.
Gyere be, akár Apeh ellenőr társaságában. Blokk + garancia papír, ha számla kell azt is kapsz.
Konzolvilág nem a sufni tuning konzol bolt, annak ellenére h a konzol boltok és webshopok nagy része hallani se akar blokkról, nem h számláról mi adunk
Úgy érzem ezeket tisztázni kellett.
kiégett exgamer vissza a való Életbe
Aktív témák
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Nintendo Switch OLED CFW Atmosphere, 256GB, NYXI kontroller, tok
- Playstation 5 lemezes/kontroller töltő/2db kontroller.
- PlayStation 5 (PS5.) Kontroller. Kiváló állapot,Tökéletes működés.
- PSVR1 headset eladó kiegészítőkkel!
- Eladó egy Playstation 5 FAT Digital Edition konzol Alzás azonnali csere garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest