Hirdetés
Aktív témák
-
levelunye
tag
Xbox 360-ra a Conviction Insurgency Pack DLC-t csak Liveról lehet letölteni?
-
DeniBoy
aktív tag
Sziasztok!
Van valami működő progi ami a mentéseimet átrakja másik profilomra
amit találtam azt pénzért lehet márt csak használni.[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!
-
h-yle
addikt
válasz DonMedve #8889 üzenetére
Ajánlott kábel, mielőtt még vennél valamit több ezer forintért.
[ Szerkesztve ]
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
DonMedve
addikt
-
Dorian
félisten
-
h-yle
addikt
Ha a kábel támogatja a megfelelő szabványt, jelent esetben a HDMI 1.3-at, akkor ha átmegy a jel (nem kockásodik, zöldül, villog a kép) nem lehet különbség. Egyszerűen fizikailag lehetetlen. Ha elküldöm a gépből pl. azt, hogy 01110001110 akkor az vagy megérkezik, vagy nem. Ha pedig megérkezik onnantól a megjelenítő beállításain múlik minden. De ha nem így van akkor érdekelne mit tud a "drága kábel" amit az olcsó nem.
-
h-yle
addikt
válasz bittehilfmir #8910 üzenetére
1.5 méteren kb. bármilyen 1.3-as kábel jó. Ha hosszabb kábelről van szó, ott már tényleg számít a minőség, de ott is lehetnek meglepetések. Itt egy jó kis összevető táblázat, amiből leszűrhető, hogy a manapság standard 1080p 8-bit-es képet kb. minden tudja, a legtöbb a 12bit-et is. Egy 500 forintos kábelnél pedig a jövőtállóság asszem nem kell, hogy szempont legyen.
Ha pedig az ember boltban veszi, nem netről rendeli, szimplán meg lehet kérni az eladót, hogy dugja be, és ott ki is derül tudja-e amit tudnia kell.
[ Szerkesztve ]
-
bittehilfmir
tag
Mondjuk ezt nem igazán értem:
http://www.hama.de/portal/articleId*177978/action*2563/searchMode*1/bySearch*standard+hdmi
- Suitable for Xbox 360: No
Szerintetek miért? -
majkel
tag
Lehet kicsit hülye a kérdés, de Xbox360-nál ha VGA kábelen kötöm a monitoromra a masinát, akkor mennyivel rosszabb a minőség, mint HDMI-vel? Illetve van lehetőség natív DVI felületen csatolni a monitorhoz? Sajna HDMI nincs a monitoromon, így marad a VGA, DVI (illetve van DisplayPort).
-
matthew95(2)
senior tag
Helló! Rászeretném kötni a gépem az új monitoromra azonban csak DVI és VGA bemenet van rajta. A boxot a VGA-ra kötném, mivel a DVI-t a géppel használom. Kérdésem, hogy a snakebyte VGA kábelen kívűl van-e olcsóbb megoldás, amivel szintén hibátlan lehet a kép(bár gondolom ez monitorfüggő). Illetve a hangot hogy tudnám egy fülesre "kivezetni"?
-
henesa
aktív tag
Jó ideje olvasgatom a topikot mert fogok venni egy boxot az lenne a kérdésem hogy ha vételezek egy új gépet a controller -hez van töltő ???? Vagy azt nekem kell külön beszerezni néztem a youtube-n pár kibontós videót de töltőnek látszó dolgot mintha nem vennének elő belőle vagy rosszul gondolom ?
Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one
-
nTom
aktív tag
vagy egy 1000 forintos akksiba töltőkábellel (usb-ről tölt), itt a bazárban. Ha csak 1 évet kibír, már megérte
-
Dorian
félisten
Pedig van különbség. Persze itt nem kockásodásról meg zöldülésről van szó, hanem finomabb dolgokról, és valószínűleg ezeket is csak egy megfelelően jó minőségű és méretű kijelzőn, jó minőségű forrással venni észre. Amit én tapasztaltam: tisztább, zajtalanabb kép, szebb színek.
3 kábel volt itthon egyiket sem nagyon drágán vettem. 2 közt nem vettem észre különbséget, a 3. láthatóan gyengébb volt. De ismétlem, itt nem durva képhibákról van szó.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Pickle Rick
senior tag
Kockásodásról és zöldülésről HDMI kábel esetén felesleges is beszélni, mert itt egy az egyben átmegy amit küldesz semmi tömörítést nem alkalmaz (pl. MPEG4). Ez a két hiba meg csak az azonos színek veszteséges tömörítése miatt következik be. Javítsatok ki ha tévedek.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
dvd_R+
őstag
sziasztok nem tudom jó helyre írok e de a lényeg az lenne hogy van egy x360 slim 250gb gépem
és egy thome 15mb családi internetem aminek egy ilyen cisco epc3925 router ami wifis a routeren beállitotaam a wifi-t engedélyeztem wpa2 jelszót beallitottam át neveztem azt irja h configugerd szóval kész van
x360 nál a wifin érzékeli jelerőség kiváló jelszot elfogadja csatlakozasnal meg nem sikerül neki
mi lehet a probléma ?
Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Tom5
addikt
Sziasztok!
Hol tudnék olcsón Xbox360 Play Charge Kit-et szerezni?!
-
matthew95(2)
senior tag
Vki tudja erre a választ?
-
Pickle Rick
senior tag
válasz matthew95(2) #8927 üzenetére
Hát, még van az eredeti MS, de az vagy 8k. Másról én sem tudok, a többi amit lehet kapni 2-3k-ért az mind szellemképes, rossz minőségű szemét. Nekem is ilyen van.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
matthew95(2)
senior tag
válasz Pickle Rick #8928 üzenetére
És ez milyen lehet? Aranyozott, bár nem tudom minőség szempontjából mennyit jelent.
-
veterán
-
dvd_R+
őstag
válasz szabogabor10 #8937 üzenetére
ép ez az azt futtatom és ott irja ki h nem tud csatlakozni
Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
veterán
-
Davzone
senior tag
Lehet a tűzfal megfogja a routerben,ciscoéknál elég extrémek az alapbeállitások!
UDP ports 88 and 3074
TCP port 3074Ezek a portok kellenek az xbox livehoz,próbáld meg hogy a routerbe beállitasz portforwardot ezeken a portokon az xbox IP-jére!
Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
veterán
-
matthew95(2)
senior tag
Vagy esetleg egy ilyen kábel?
-
Def26
félisten
Megvan nekem is Kinect. Kidöglöttünk rendesen az asszonnyal... elég jó kis móka de csak másodmagaddal vagy társasággal.
A képeket hova tölti fel a gép?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
-
Prof01
veterán
Érdekes, hogy otthon ennyire kevés van a Kinect-ből. Itt Belgiumban tele vannak a boltok velük 36ezer HUF körüli áron.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest