Hirdetés
Aktív témák
-
Bagan
aktív tag
válasz Rabbitf_24 #8449 üzenetére
3 nap 10 óra játékom van benne. 3.prestige azt hiszem. Ilyen sárgás rang .
8800kill
Üdv! -
FefeeX
veterán
válasz Monster Army #8448 üzenetére
Ahh szóval akinek megvolt annak sem megy Akkor hagyom is, asszem majd ha 3k körül meg lehet venni akkor veszem...
-
adalbert1
veterán
Huhhh, nem gondoltam volna hogy ennyi probléma van a zavvi-val... Nekem amit tegnap rendeltem és in stock volt azt ma elméletileg fel is adták, de addig nem akarom elkiabálni amíg nincs a kezeim között...
-
engusz
veterán
válasz adalbert1 #8456 üzenetére
Én is várok egy Forza 3 Ultimate-re. 11/26 rendeltem, amire azt írták, hogy 12/02 a beérkezési dátum. Azóta se változott a helyzet. Írtam nekik, hogy wtf (persze szépen), amire csak annyit írtak, hogy "rajta vannak az ügyön". Az árát még nem vonták le.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Morden24
nagyúr
válasz Deathjay^ #8459 üzenetére
Ja értem.
Most megnéztem, ahogy látom, ez is az a fajta honlap, ahol browseren keresztül kell levelezni velük... elvileg majd ezt böködd.Sectumsempra - For Enemies
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok!Új vagyok ebben a témában,kérdésem a következő.Vennék egy komplett ,Xbox 360 S 4 GB Kinect konzol Kinect Adventures-t,és azt szeretném kérdezni hogy ha külső HDD-t rákötök akkor azt tudom hiba nélkül használni majd?(Láttam egy írást hogy egy gyereknek jó volt egy 500GB-s külső HDD-vel az Xbox 360-a )
-
veterán
-
nTom
aktív tag
A slimbe hogy kell vinyót rakni? Ismerősömnek intézem a gépet, csak gariban megy, vagy hozzá lehet férni a belsőhöz nagyobb megbontás nélkül? Új gép lesz, de később biztos akarnak bele winchestert is.
-
BullKoxa
őstag
válasz szabogabor10 #8462 üzenetére
Köszi szépen!Nekem ez teljesen új dolog ez a formázás (HFS+ fájlrendszer) milyen programmal csináljam majd meg?Win alól meglehet csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
Dirt3 audi quattro pre alpha gameplay
Nagyon állatOldalam: www.swsfoto.de
-
Deathjay^
tag
Én nem értem ezt a zavvit, de kezd nagyon idegesíteni. Orders history-nál rányomok hogy query és semmi
Ezt a két sort adja ki:
If you want to post a non order specific query, please click here.
If you want to post a order specific query, please select an order to which your customer query refers to.A másodiknál nem ad fel semmi lehetőséget, hogy kiválasszam a bc-t...
xbox ONE gamertag: DeathzOor
-
woodbear
addikt
Bocsi, de kénytelen vagyok reklámozni magam
Nem mersz rá kattintaniOldalam: www.swsfoto.de
-
Bogyi007
veterán
válasz Monster Army #8359 üzenetére
Közelemben Kiskunhalason is van ilyen bolt, de a tulaj védelmében elmondhatom hogy ő legalább vesz be és ad el eredeti játékokat is. Szoktam is tőle venni néha játékokat ha van számomra érdekes darab.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
woodbear
addikt
válasz Pickle Rick #8472 üzenetére
Köszi
30 helyett 49. Szánalmas. kb 1km hosszú az utca, és van benne egy 100méteres szakasz ahol 30as tábla van. De a sünök persze, hogy oda állnak.Oldalam: www.swsfoto.de
-
Djuree
félisten
-
5oultrain
aktív tag
[ Szerkesztve ]
PSN ID: legalkriminalz
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nyavalyás Zavvi, tegnap megint három játékot rendeltem tőlük. Le kell állni, mert baj lesz...
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Pickle Rick
senior tag
válasz woodbear #8473 üzenetére
Kell nekik is karácsonyra a pénz. Úgy el tudnak bújni, hogy az valami hihetetlen. Engem 1km messziről kaptak le, de csak akkor láttam meg őket amikor már kb. mellettük voltam.
[ Szerkesztve ]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Deathjay^
tag
A játékokat csak akkor tudom kitörölni a game history-ból ha 0 g-m az adott játékból?
-
Def26
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #8477 üzenetére
Miket rendeltél?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
5oultrain
aktív tag
The Hut-on még ma 9.5 font a Kane and Lynch 2 Limited edition.
Hmmm megéri?PSN ID: legalkriminalz
-
Ceko
senior tag
Sziasztok!!
3 pirosan villogó led hibával melyik szervizhez érdemes fordulni, ahol korrektül megcsinálják és netán garanciát s vállalnak rá?
Köszi
Légy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
Pickle Rick
senior tag
válasz Deathjay^ #8479 üzenetére
Igen, csak akkor tudod törölni.
Ceko: Szerintem a Consolecorner az egyik legjobb szerviz Magyarországon. Én őket választanám.
[ Szerkesztve ]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Ceko
senior tag
válasz Pickle Rick #8483 üzenetére
Köszönöm. Felhívom őket.
Légy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
danih
veterán
Az én kérdesemre esetleg volna valakinek lényegi reakciója?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Batman Arkham Asylum, Borderlands: Game of the Year Edition, Deadly Premonition.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Deathjay^
tag
válasz Pickle Rick #8483 üzenetére
Ohh hogy ennek mi az értelme nem tudom
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok. Tudom hogy elég warez a kérdés, de csak megkérdezem. Egyik ismerősöm azt mondta hogy flashelt gépe van de két profilja van, egy warez meg az amelyik be van regisztrálva Live-on, és azon csak eredeti játékkal játszik. Lehetséges hogy nem bannolták azonnal? Ezt nem nagyon akarom elhinni.
-
adalbert1
veterán
Azzal szerintem woodbear is szívott elég sokáig...
woodbear: az szép, tipikus sunyi útonálló, pénzkasszírozó mentalitás. Engem múltkor kamu indokkal vágott meg a két mélyen tisztelt közeg hogy meglegyen a napi kvótájuk... Nem tudtam mit tenni, aláírtam hogy igen, vétkes vagyok, elvégre ki hinne két közeggel szemben 1 darab állampolgárnak... De egyre undorítóbbnak tartom az egész országot, kb. visszafelé fejlődik az un. demokrácia is, és nagyjából értem hogy a szocializmus alatt miért félt a rendőrtől az is akinek semmi vaj nem volt a füle mögött...
bLaCkDoGoNe: A Batman Arkham Asylum-ot én is megrendeltem, 11 font postával együtt teljesen jó ár érte. Nagyon kíváncsi vagyok rá, ugyanis szintem mindenhol nagyon jó értékeléseket kapott, Batman meg a kedvenc gyerekkori képregényhősöm, szóval az elvárások magasan vannak.
-
Baga1983
senior tag
Aha, értem, akkor ez csak idő kérdése, én azt hittem hogy az ilyet egyből bannolják. Időszakonként van valamilyen netes vizsgálat? Akkor nagyon rá fog.... Milyen következményei vannak egy bannak? Azt gondolom hogy többet az ember arról a gépről nem live-ozhat, de esetleg van e más is.
-
Torry
addikt
válasz Baga1983 #8492 üzenetére
Azt hiszem, ha nagyon régi firm-el mész fel, pl xtreme, akkor egyből kibasznak. 1 éve kiraktak, azóta nem figyelem a dolgokat.
Bann után csak live nincs, viszont így az egész xbox értelmét veszti. Nálam a mentésekkel nem történt semmi, maradt minden úgy, ahogy volt.
Kai-n lehet bohóckodni, de nem túl kényelmes megoldás, nagyon függsz attól, hogy éppen ki van fent.[ Szerkesztve ]
-
Rabbitf_24
addikt
-
Davzone
senior tag
Tudja valaki hogy melyik játékok tudják a 3d-t?
Vagyis tud egyáltalán a box stereotropic 3D-t?Nemigen találtam infót ilyesmiről!
Ugy néz ki összejöhet karácsonyra egy ilyen:
[link]Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest