Hirdetés
Aktív témák
-
roberto211
őstag
MasterMark! : Tegnap mondtad h töröljek cachet. Be is kapcsoltam a boxot meg minden de nem találtam hol kell.. Na és ezt akarom kérdezi hogy hol kell törölni cache-t?
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Blaise
veterán
válasz roberto211 #37851 üzenetére
-
adamka22
csendes tag
Még mindig nem kaptam visszaigazoló e-mailt? Most se aggódjak?
-
pzstm
titán
válasz adamka22 #37855 üzenetére
első email után nem is fogsz. Én nem kaptam, bár házhozszállításom még nem volt. Felhívod őket és megkérded vagy írsz nekik egy emailt esetleg
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
JamesHun
addikt
sziasztok
Kis segítséget szeretnék kérni
Milyen kinect tartót ajánlotok vékony led TV hez?
Sajnos a TV állvány alacsonyan van (40 cm kb) és szól is, hogy ez eléggé karcsú, így feltenném a TV tetejére, de ahogy néztem eléggé sok vacak kivitel kapható :S
Illetve a fontosabb kérdésem, hogy használ-e valaki ilyen szűkítőt a kinect hez
Be kellett költöznöm egy másik szobába és eléggé necces a hely (2,4mx2,4m -a tv álvány így kb 2,1-2,2m marad a falig)
Most hogy alacsonyan van a lábamat nem látja rendesen, vagy a fejem marad le picit
Tuti javít rajta ha felteszem a TV tetejére, de végső esetre gondolkozik egy ilyen szűkítőn, de felemás infókat olvastam rólaYour Shape be ha csak balra-jobbra kell mozogni azt még veszi, de amint már előre kell lépni picit egyből elveszít és nem veszi a mozgást
Illetve a szűkítők (zoom) ok közül melyik a jobb? Pl a konzolvilágba 2 is van
NYKO Zoom Kinect Lencse (ez volt régebben is), és van egy sokat mondó Super Zoom is
Nyko ról minden második írás negatív, hogy kb semmit nem javít és még ront is a kinect amúgy is felemás érzékelésénSeriesX: JamesSHun
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz gyáliSanyi #37859 üzenetére
Pedig pont TPS-ekkel kellene próbálkoznod. AZokkal lehet a legjobban gyakorolni.
Live-Die-Respawn
-
Blaise
veterán
válasz gyáliSanyi #37859 üzenetére
Amíg nem volt Xboxom, addig PC-n egy jópár játékkal kontrollerrel toltam:
Mafia 2
L.A Noire
egyéb autós cuccokDe amúgy kicsit túlzásba viszed, felesleges ennyire rákészülni
[ Szerkesztve ]
-
zsotesz81
senior tag
Valakinek nincs eladó star ocean: the last hope?
-
adamka22
csendes tag
Mitévő legyek? A srác felhívott és azt mondta, hogy holnapra jön a gép, de két játékot csak jövő hétre tudnak beszerezni. Fizessem ki az összeset vagy csak az adott árut? Én csak az adott termékekre gondoltam, nehogy átverjen. Ha 2 részben kérem 2 postaköltség lesz?
-
vasii
senior tag
az normalis h zavvirol rendeltem ket jatekot egyszerre es csak egy jott eddig meg kulon?
-
adise
őstag
még mindig nem sikerult megvenni az akcios 400ft + 2honap goldot... másnak elfogadja a kártyáját? a weblapon feltudtam venni, de a fizetés nem megy
-
kovsol
titán
válasz MasterMark #37871 üzenetére
akkor ezt buktam, nekem még 4 hónapig nem jár le a goldom
May the Force be with you!
-
adise
őstag
válasz MasterMark #37868 üzenetére
igen felvette a kártyát, csak fizetni nem lehet vele. ebay paypal stb.. mindenhol jo volt idaig azt irja hogy "there is an issue with your account pls visit account.xbox.com" fejbol irtam de kb ezt irja ki
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
Próbáld meg itt beállítani: https://live.xbox.com/hu-HU/ManagePaymentOptions
Esetleg újra hozzáadni.Switch Tax
-
Blaise
veterán
Tud valaki 1200 MS pontot 3500Ft-nál olcsóbban?
A Trials Evolutiont akarom megvenni
-
adamka22
csendes tag
Mitévő legyek? A srác felhívott és azt mondta, hogy holnapra jön a gép, de két játékot csak jövő hétre tudnak beszerezni. Fizessem ki az összeset vagy csak az adott árut? Én csak az adott termékekre gondoltam, nehogy átverjen. Ha 2 részben kérem 2 postaköltség lesz?
Szerintetek? -
woodbear
addikt
Az para, hogy ha az én tápom rev: B és 10.83amperes és ehelyett vennék egy Rev: 01-est ami 9,86amperes ?
Oldalam: www.swsfoto.de
-
adamka22
csendes tag
válasz MasterMark #37882 üzenetére
Rendben, én is hasonlóan gondolkodtam, de holnap elvileg kiderül. Remélem Ők is így gondolják majd...
-
woodbear
addikt
válasz MasterMark #37882 üzenetére
Az, hogy a rev1-es újabb, és nem találok olyat, mint az enyém. Ez meg új lenne 5000ért
A kérdés az, hogy jó lenne-e? Vagy kezdjem faragni a mostaniba a 8centis zalmanomatOldalam: www.swsfoto.de
-
adamka22
csendes tag
A jatekaim.hu-n, ha írok vkinek a játékához, azt jelezni fogja az oldal valahol, vagy csak, akkor ha megnézem, hogy válaszolt-e?
-
adamka22
csendes tag
Köszi a válaszokat, ilyen élményben még nem volt részem.
-
Crazyman33
senior tag
válasz heihachi #37630 üzenetére
Még jó hogy van egy oldal ahol ez és még sok minden más le van írva...haha
Mi újság veled? Január óta eltelt már pár hónap, még mindig csak ismerkedsz a 4. résszel?
Most Vasárnap futottuk a szokásos 24 körös LeMans versenyt. A 327 Km-es távon a legjobb idő 1 óra 43 perc volt. Leizzadtunk rendesen....
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
heihachi
addikt
válasz Crazyman33 #37892 üzenetére
Szoktam olvasgatni az oldalt, de sajna játszani nagyon kevés időm van. Például a mai napig egyetlen egy saját setupot nem gyártottam le... Ha van idő, akkor a rivális módban megyek pár kört, a karriert ezer éve nem toltam. Igazából a meló miatt nincs időm semmire, így erre sem. Azt hittem, nyáron a szabadságolások alatt majd nem lesz ilyen húzós a dolog, de úgy tűnik tévedtem... A mostani kiírás viszont nagyon tetszik, de leghamarabb szerintem vasárnap jutok csak box elé 5 percnél többre, szóval erről is lemaradok.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
vasii
senior tag
válasz Zjunior #37891 üzenetére
Szerintem amelyik tetszik
Nekem ez a fajta van, nincs vele gond, 2centit lóg le a tv tetejetol. -
vasii
senior tag
Délután forza3?
-
roberto211
őstag
Én is megyek
Más: Tegnap csináltam a winyón egy full formázást, mármint az xboxon. Na igen ám de én azt hittem h a gamer profilomba vannak a mentések, gondoltam h azt meg majd letöltöm. Na sikerült is letöltenem, feltelepítettem a forzát, el is indult de a full 0-ról kezdi ,tehát a leges legelejétől Valahogy a mentéseket nem lehet vissza szerezni,szerintetek? Mert mégegyszer tuti nem fogom újból kezdeni.. De viszont van egy jó oldala, most már nem a winyóról pörgeti hanem a merevlemezről megy, és nem is fagy meg, tehát úgy néz ki most jó, csak kellett neki egy formázás. Ötlet?
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
dilipok
veterán
válasz roberto211 #37898 üzenetére
azt cumiztad... kicsit korultekintobbnek kellett volna lenned. Masok is jartak mar igy elotted
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- PLC programozás
- Villanyszerelés
- Steam Deck
- Diablo IV
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest