Hirdetés
Aktív témák
-
veterán
válasz MasterMark #37799 üzenetére
Köszi mester ez így OK. Ide betudom írni a kódot.
De alapból, miért nem tudom xboxon belül valahogy beállítani, hogy ne a prepaid kártya kódot kérjen tőlem ?3njoy the Lif3
-
StLui
veterán
válasz dilipok #37784 üzenetére
Ez ügyben kérdezd a profikat a plazma és lcd topicban, nagyon meg fognak cáfolni, tudományos magyarázattal is. Én sem gondoltam volna.
Egyébként állítólag ezek nagyon jó ár-érték arányúak.Jelenleg nekem is legolcsóbb kábeleim vannak, de lassan veszek 1-2-t (6-ot használunk a lakásban, és letesztelem majd
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
dilipok
veterán
nekem egy ehhez hasonlo chartnal nem kell tudomanyosabb meres...[link] De pls cafolj meg ha van valami egyeb informaciod...
itt egy masik: [link]
Nem vitatkozni akarok, de en csak azt mondom amit tapasztaltam. probaltam keresni az lcd/plazma topicban, de nem talaltam amit emlitesz. Megtenned, hogy dobsz egy linket a reszrol ahol ezt boncolgatjak?
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
woodbear
addikt
Az összes slimnek egyforma a tápja, vagy ezeknél is van eltérés, mint a FAT gépeknél?
Oldalam: www.swsfoto.de
-
oriic
HÁZIGAZDA
Valszeg van, az enyém néma.
HÁt srácok ez a Halo Wars multiban nem az én játékom. Egy kört nem tudok megnyerni vele.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
woodbear
addikt
-
StLui
veterán
válasz dilipok #37807 üzenetére
Sajnos a linkjeid angol oldalak, én meg nem bírom az angolt, de mindegy. Én csak a topic-ból vettem az infot.
Állandóan visszatérő téma úgy pár havontaKönyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
raziel01
veterán
válasz MasterMark #37810 üzenetére
Van hát.
-
woodbear
addikt
-
MasterMark
titán
Azt nem tudom amit néztem ott különbözött-e, de van különbség áramerősségben.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
dilipok
veterán
mint mondtam probaltam keresni a topicban en is, de csak altalanossagban a HDMIrol talaltam valamit, vagy csak annyit, hogy lehet kulonbseg (nem, nem olvastam at a tobb szaz hszt )
Tudsz mutatni nekem mas nyelven tesztet, ahol kimutatjak a kulnbseget azonos kategoriaju, de kulonbozo aru kabeleknel? Bocs, de leginkabb angolul vannak ezek a tesztek.
Dm-Fan, te nagy tudosa vagy a temanak, uh ha mondanal valamit errol pls
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
woodbear
addikt
válasz MasterMark #37816 üzenetére
Na valami ilyesmi bizonyítékot vártam Köszi.
Ja és egy kérdés, hogy ha a táp belsejében lévő ventillátor csatlakozóra kötök egy másikat amit találok, és nem csapágyas, az jó lehet? mert neten én csak olyat találok képeken ahol külső forrásból kapja a venti a kraftot, vagy netán a boxba van behekkelve a venti vezetékének a vége.
Te, hogy csináltad?Oldalam: www.swsfoto.de
-
woodbear
addikt
válasz MasterMark #37820 üzenetére
Milyen szenzor? Nekem is sima 3 pines csati van benne...
Oldalam: www.swsfoto.de
-
StLui
veterán
na kikerestem 8700 körül pl ezen megy a téma
aki elektronikai szemmel közelítette a dolgot, azt magyarázta, hogy hiába digitális a jel, de analóg módon van továbbítva, ezért fontos továbbra is a minőség[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
syl5
őstag
Sziasztok!
Tudnátok nekem mondani az utolsó 1-1,5 évből 10-15 olyan minőségi (mind játékélmény, mind grafika tekintetében) játékot, amit mindenképpen végig kell játszani?
GOW3 alap.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
De digitális jel meg rajta. Szóval a másik oldal kódolja ki ergo 1 vagy 0 lehet. Ha van benne zavarás az eltűnik amikor dekódolja.
Mondjuk igazából én nem értek hozzá...syl5:
Assassin's Creed sorozat
The Witcher 2
Dead Space
Mass Effect sorozat
The Elder Scrolls sorozat
Fable sorozat[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
StLui
veterán
válasz MasterMark #37827 üzenetére
én sem, és állítólag az a gond, hogy eltűnnek a bitek a leromló minőségű analóg hullámokról amire rá vannak "ültetve", és csak az elektronika javítgatja, pótolgatja, ahogy tudja
mindegy nekem 5eFt-ot megér egy próba, majd meglátom, csak jussak el oda
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
A digitális jelátvitel során is analóg átjátszásról van szó, ezért nem mindegy a kábel minősége. Ez nem hasonlítható pl. egy USB-kábeles adattovábbításhoz, mert a HDMI-n keresztüli továbbítás esetén nincs idő hibajavításra, ugyanis real-time történik az adatcsomagok dekódolása és megjelenítése. Ha sérül egy adatcsomag, akkor többféle lehetőség állhat fenn: módosul az adott képpont, torzul, adott esetben teljesen kiesik. Épp ezért nem olyan jellegű hibákat kell keresni, mint ami mondjuk egy teljesen analóg jelátvitel során keletkezik, amikor rosszul árnyékolt egy kábel, így nem lesznek sávok, nem lesz szellemképes a megjelenített kép, hanem tipikus digitális hibák jelennek meg: akadozó lejátszás, blokkosodó kép, elszíneződő képpontok, széteső mozgókép, el-eltűnő jel, súlyos esetben permanensen kimaradó jel. De leginkább olyan hibák jellemzőek, amelyeket átlagember egyáltalán nem, vagy csak erős odafigyelés mellett, a panelhez közel hajolva vesz észre. FullHD felbontás mellett 2.073.600 pixelt bámulunk egyidejűleg a panelen. Ha ezeknek csak egy töredéke nem azt mutatja, amit kellene a rossz minőségű kábel miatt, akkor elég éles szem kell ahhoz, hogy ezt kilássuk.
Otthoni felhasználásra, 42"-50"-os képernyőmérethez nem szabad elvetni a sulykot kábelválasztásnál. Persze nem szabad a legolcsóbb gagyit sem megvenni, akármennyire is jónak tűnik. Alap ökölszabály, hogy normálisan árnyékolt, minőségi vezetőből készült HDMI-kábelt vásároljunk, azzal nem lőhetünk mellé. Árban ez a 6-8 eFt/m kategóriánál indul, gyártókat tekintve jónak mondható az AudioQuest, a Monster Cable, kicsit drágábbak közül a QED, Furutech stb. Szerelt kábelek közül ajánlhatók a KáCsa Audió HDMI-drótjai is. Ezek már megfelelően árnyékoltak és kellően minőségiek ahhoz, hogy ne jelentkezzenek átviteli hibák és zömmel jó minőségű képet kapjunk.
Érdemes megemlíteni, hogy kábeleknél nem létezik HDMI-verziószám szerinti megkülönböztetés, mint az interfészeknél, erről a HDMI.org-on is lehet olvasni, ezt már jó ideje tiltják, ugyanis a vásárlókat megtévesztő dologról van szó. Ne ugorjatok be a marketingnek, nem kell új kábelért rohanni, ha mondjuk a legutóbbi minőségi kábeleteket még az 1.3-as interfésszel szerelt készülékeitekhez vettétek és most váltottatok 1.4-es interfészű készülékre, mert teljesen jó lesz a régi kábel is! Legtipikusabb példa, hogy az először a HDMI 1.4-es szabvány szerinti aljzatok által támogatott HDMI ARC (audio return channel) funkció pl. az összes korábbi (tehát az 1.4-es szabványú interfészek megjelenése előtt kiadott) HDMI-kábellel is működik, még a legkorábbiakkal is. Talán az egyetlen kivétel, amihez újabb kábel kell, az a szintén az 1.4-es interfész által hozott ethernet channel, de itt sem alkalmazunk verziószám szerinti megkülönböztetést a kábeleknél, csupán rá kell írni a dobozra, hogy HDMI cable with ethernet channel.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
veterán
Meg vettem Fifa2012 és van benne egy lap amin az online játekhoz való kód van.
Viszont : ezek 4 karakterből állnak ellenben az eddigi game kódokkal amik 5 karakterek, ÉS nem tudom beírni mert érvénytelennek azonosítja ezt a formátumú számsort:
xxxx-xxxx-xxxx-xxxxezzel mit lehet kezdeni ?
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
JamesHun
addikt
SeriesX: JamesSHun
-
gyáliSanyi
őstag
Üdv!
Tudnátok ajánlani olyan PC-s játékot, amivel könnyen megtanulható az Xbox controller kezelése?
(Xbox controller for windows controller.)Live poor, die rich.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz gyáliSanyi #37835 üzenetére
Rengeteg játék van ami támogatja a kontrollert. Milyen stílust szeretsz?
Live-Die-Respawn
-
tDr1v3r
veterán
válasz gyáliSanyi #37835 üzenetére
FPS-re a CoD Black Ops vagy Crysis 2, másra meg GTA IV...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
MasterMark
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz tDr1v3r #37837 üzenetére
Hát fps-t inkább ne, ne pc-n gyakoroljon, max single-t, mert boxon teljesen más. Xbox-os kontrollert legjobban a TPS-ekhez ajánlom, meg a hack and slash játékokhoz. Pl Devil May Cry 4. (van boxon is pl)
MasterMark-on meg rajtam kívül a héten valakit érdekelne Halo ODST buli? 4fős acsihoz, meg firefight mókához. Két ember kell.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
veterán
bnőmtől kaptam pár gamet ajándékba többek között a Crisys 2 viszont ez használtan vette az 576 kb boltban, viszont ebbe nincs külön lapocskán kód vagy a kis könyvébe.
Én nem tom csak kérdezem , hogy akinek meg van az találkozott valami kóddal a dobozban ?
Annyira nem izgatna a dolog csak nem tudom , hogy pl: ha multiba Live-on keresztül szeretnék vele majd gamezni akkor nem-e fogja kérni...3njoy the Lif3
-
adamka22
csendes tag
Egy újonnan vett Xbox-hoz jár live tagság pár hónapig ajándékba. Ezt egyből fel kell használni, vagy amikor csak én akarom?
-
tDr1v3r
veterán
-
StLui
veterán
válasz adamka22 #37846 üzenetére
Ha simán offline profilt hozol létre, akkor nem kell felhasználni az ajándék, új profilhoz járó 1 hónap live-ot, De ha live-ra beregisztrálod a profilt akkor indítani kell egyből, mert azt hiszem ha "nem" -re klikkelsz elveszik.
Viszont ha kapsz a gép mellé pl 3 hónapos goldot, azt akkor használod fel amikor akarod.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
adalbert1
veterán
Én emlékszek rosszul, vagy a zavvin tényleg drágult 2-3 fonttal pár játék (pl. assassin's creed 1+2 12.x>14.95-re, L.A. Noire 19.x-22.95-re)? Most hogy újra megnéztem, az AC már 19.95. - így sokra megy az ember 10% kedvezménnyel, hogy van, ami több mint 50%-kal drágult...
Aktív témák
- PS5 Slim (garanciás)
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest