Hirdetés
Aktív témák
-
balikabo
tag
Sziasztok, olyan után érdeklődnék, hogy van egy X360 arcade-om, és egy 500 gb-os laptop vinyóm, össze lehet hozni valahogy a 2 őt? a vinyó csak porosodik az Xbox-ba meg semmiféle háttértár nincs...
-
StLui
veterán
válasz MasterMark #38404 üzenetére
Na ez jogos, én meg csak azt hittem csak kizárólagos xbox játék
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
roberto211
őstag
válasz szilchi #38391 üzenetére
Én annak a híve vagyok, mindenki használja úgy ahogy szeretné. Ha hamar tönkre menne a drive, akkor nem érné meg nekik, mert gondoljatok bele. Nem tudom mennyi a gari idő, azt hiszem 2év. 2éven belül minden xbox360 drive tönkre megy, visszaküldik a szervizbe, az miért érné meg a microsoftnak. ? Itt magyarországon kb 7ezer ft a drive csere, ott tegyük kicsit olcsóbb 5ezer. Átszámítva persze. És mennyi xbox van magyarországon? Mennyi box van a világon? Szerintem lehet túlzok de szerintem a 900ezret biztos túlhaladta. És folyamatosan nő,nő,nő a "létszám", szerintem még egy fél évig tuti, míg be nem jelentik a nextgen konzolt. Én speciel, akitől kaptam az "ihletet" hogy xboxot veszek az egy ismerősöm. Elmentem hozzá, megtetszett egész végig shifteztem, és 4 gigása van! Van kb 7-8 játéka ,meghajtóval játszik mivel nincs winyója és semmi baja. Hibátlanul tökéletesen működik,minden ok vele, és kb másfél éve megvan neki. Először én is úgy voltam, hogy 4gigásat veszek, de inkább ,250-est vettem, mert ha töltök le játékokat ms pontért játékokat, akkor ugye oda kell a merevlemez, meg ha már megvan akkor kihasználom,hogy rátelepítem a játékokat. És akkor most jönnek a válaszok. "na látod, te is rátelepíted a meghajtódra , nem a lemezről pörgeted". Hát persze. Ha van egy merevlemez benne, akkor had használjam ki az adottságait. Mondjuk az igaz h még a 250-es meg a 4-es alapgép között kb 15e ft sincs , akkor inkább a 250-est érdemes, de ha használtan veszi akkor olcsóbb a 4-es szerintem még 20-al is, mert amilyen hírdetéseket látok 250-es gépek, és drágábban adják mint a boltba, röhej. Az egy dolog h "okosítva "van, de van olyan is amelyik nem, s mégis. Tehát. Nehéz.... Mondjuk én ha vennék xboxot,megint csak boltba vennék, nem használtan, főleg így hogy ilyen áron vannak.A hang meg h mennyire idegesíti a meghajtó hangja, az mindenkinek a saját maga ízlése.
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
MasterMark
titán
válasz balikabo #38405 üzenetére
Firmware-t kell rajta cserélni ha jól tudom, de csak bizonyos WD vinyók jók hozzá. Keress vissza többször is leírták már.
szerk.: Visszakerestem, ezek jók tessék:
- WD Scorpio BEVS/BEAS
- WD Scorpio Blue BEVS/BEVT/BPVT
- WD Scorpio Black BEKT/BJKT
- WD VelociRaptor
- WD AV-25 BUDT[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
SuNrisE010
tag
[link] Nagyon jó áron van
-
woodbear
addikt
válasz SuNrisE010 #38409 üzenetére
valóban! Már ha a forzát meg a halo-t nézed az 17ezer körül van újan.
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Blaise
veterán
válasz SuNrisE010 #38409 üzenetére
Szép kis csomag
-
woodbear
addikt
De az ac3 élőszereplős trailer is büntetős [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MasterMark #38408 üzenetére
Hm, akár ez is mehetne szerintem első hsz-be.
Plusz ha már ott jár valaki pls tetesse be a gamertag-emet is. (oriic)
Ezt meg csak úgy:
Wow
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Zjunior
veterán
Hallom a Cod Dlc-k féláron de mennyi pontosan??
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Def26
félisten
Heti Deal of the week. [link]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
szilchi
őstag
válasz roberto211 #38407 üzenetére
Ebben igazad is van,de nekem nem ezzel van a gondom,hanem azzal hogy engem hülyének neveznek egy fórumban mert merészeltem venni egy 4 GB-os Xbox-ot és nem a 250-est.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
StLui
veterán
válasz szilchi #38421 üzenetére
Teljesen értelmetlen pontosan 9eFt különbségért 4GB-os változatot venni szerintem, annyi hátránnyal jár. Új árról beszélek, az összehasonlítható. Mindeféle buherált, meg letagadott buhera használtak nem összehasonlíthatók nekem.
És mivel itt általában megvesszük a játékokat ez az összkiadáshoz képest iszonyat elenyésző. (a különbség duplájáért lehet bővíteni eredeti hdd-vel)használt vásárlása meg a másik anyagilag hosszútávon rossz döntés szerintem mostanság.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
woodbear
addikt
Megérte a küzdelmet a rivális viadal Itt a jutalmam. Mine's nissan GTr. [link]
-
roberto211
őstag
válasz szilchi #38421 üzenetére
Hát ne vedd fel, ennyire egyszerű. Nekem is mondtak már rlgebben is pár dolgot, de magasról lesz.rtam. Van aki 4gb-osat vesz van aki 250-est.
Evvel erővel akkor magyarországon mindenki hülye,sőt a világon aki 4gigásat vesz.. Tény,azt a 9-10ezret nem szabad lespórólni és akkor inkább 250-est venni de erre mondtam kinek a pap kinek a pappné.
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Def26
félisten
Legális a használt szoftverek online kereskedelme az EU-ban
Kíváncsi vagyok lesz e ennek jelentősége az EU -ban, pl. az xbox játékok használt kereskedésével kapcsolatban. Itt jön képbe ugye az online pass....Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Gombinyó
őstag
Én a Mortal Kombat-nál tapasztaltam azt, hogy nem kér már Online Pass-t. Direkt nem használtam fel eddig, mert úgy voltam vele, hogy ha eladom esetleg akkor meglegyen hozzá, de most már anélkül is lehet online játszani vele. Nem tudom a többi ilyen játéknál történt-e változás.
-
qantum
senior tag
Sziasztok! Hol lehet beállítani, hogy két kontrollert kezeljen a gép?
" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
-
Def26
félisten
-
pzstm
titán
Valaki egy olyan bo ora mulva valamilyen coop/multi jatekra esetleg vevo lenne? Egy kicsit jatszogatnek
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Algotis
addikt
válasz MasterMark #38436 üzenetére
Ezt nem lehet leírni Ezt látni kell ez kva nagy FACEPALM
Androidos Outlookból küldve
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz MasterMark #38436 üzenetére
az én fizetett emberem volt
-
Gebriel
veterán
Ha valaki vágja itt ezt az RGH témát keressen meg privibe. Köszi.
-
Gebriel
veterán
válasz MasterMark #38440 üzenetére
Mit nem?
Algotis
Mi a warezz, hogy valaki keressen meg privátba?Bakker Ti itt jó páran olyanok vagytok mint a papagájok. "warez, warez, warez,", de hogy maga a szó mit jelent már fogalmatok sincs?
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
zavvin ma 10% minusz van minden rendelésre.
EXTRA 10% OFF* ENTER ZJULY + FREE WORLWIDE DELIVERY EXTENDEDDead Island: Game Of The Year Edition Xbox 360 £14.95 volt ennél már jobb ára is ?
mod: látom ez még csak pre order, szóval kétlem, hogy volt jobb áron is[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Gebriel
veterán
válasz MasterMark #38443 üzenetére
Mit nem gondoltam komolyan???
Nekem ne fél mondatokkal válaszolj már légyszives, ha nehezedre esik akkor inkább ne is szólj hozzám. -
Aktív témák
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Opel topik
- ZIDOO médialejátszók
- Asztalos klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Discord
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest