Aktív témák

  • woodbear

    addikt

    Már a Gamer365-ön is vicc kategóriaként kezelik. Olvassátok végig! :DDD

    "Kezdjük a napot a lassan megszokottá váló nextgen pletykákkal! Ezúttal a Kotaku dobta be a saját értesüléseit a közösbe, ők lemezformátum váltásról, új Kinectről, és használhatatlan használt játékokról írnak.

    A Kotaku úgy tudja, hogy a következő generációs Xbox Blu-ray meghajtót kap a jelenlegi DVD helyett (ez egyáltalán nem lenne meglepő), a Microsoft a jelenleginél kisebb kontrollert tervez hozzá (ezt a magunk részéről szükségtelennek tartjuk), a géppel együtt debütál a Kinect 2, jobb hardverrel és saját processzorral (ezt a jelenlegibe is tervezték, de kimaradt), és az új konzol felismeri / megtagadja a használt játékok lejátszását (ezt furcsának tartanánk, de ki tudja...).

    A "milyen erős lesz?" vonalon is közöl infót a lap: szerintük a Xbox 360 erőforrásainak nyolcszorosára lehet majd számítani, de ez még képlékeny, a fejlesztők idén nyáron kapják meg a devkiteket, sok minden változhat.

    És hogy a magunkét is hozzátegyük: a Gamer365 játékipari forrásai szerint (értsd: a szomszéd füves srác, aki 25 éve látott egyszer egy Commmodore 64-et) az új Xbox a Sega Megadrive teljesítményének 1270-szeresét hozza, lesz rajta turbógomb, 30 gigás sárga kazettákkal fog menni, és ha illegálisan letöltött pornót érzékel a közelben, aktiválja a gyárilag beépített termonukleáris töltetet.

    Vagyis: jön a világvége, uraim."

    Oldalam: www.swsfoto.de

Aktív témák