Hirdetés
Aktív témák
-
MasterMark
titán
Ez is le volt már írva egy párszor... (Amúgy meg nem ártana elolvasni a használati utasítást, szinte az elején van a kontrollert hogy kell összehozni a géppel.)
szerk: 8. oldal teteje jobb hasáb
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Crazyman33
senior tag
válasz Prof01 #28534 üzenetére
Régen jártam már erre..
Üdv Urak!Most olvasom, hogy sokan tolják a Forza3-at? ÁÁÁááá, hol voltatok eddig?
A Forza 4 megjelenésével elzárták a csapot, és érdeklődés hiányában már nem szerveztünk versenyeket. Ettől függetlenül nézzetek fel nyugodtan a weboldalra, mert sok hasznos infót találhattok FM3-FM4-el kapcsolatban.!
wertigo!
Gratula az asszonyhoz! Egyszer volt egy női versenyző a csapatban, de egy Bajnokság után feladta.Aztán csak ügyesen, tudjátok. A férfiaknak két dolgot kell tövig nyomni, és a másik a gázpedál!
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
Tomics
addikt
-
JHONNY 79
aktív tag
válasz MasterMark #28557 üzenetére
Köszönöm a segítséged.Valóban le van írva,viszont a hozzá adott kontrollernél nem kérte ezt a műveletet és automatikusan felismerte.A PC-mnél sem kérte,automatikusan ment,csak a kontrollerrel kellett rákeresnem az érzékelőre.Végül is sikerült megoldanom magamtól és aki hasonló problémával találkozik tudja mit kell tennie.
-
-
Blaise
veterán
válasz MasterMark #28561 üzenetére
És akiknek ebben az időtartamban jár le a gold, azoknak meghosszabodik márc. 6-ig?
Mert nekem feb. 17-én jár le...tehát utána free tag leszek
-
roberto211
őstag
Hali.. Na ma beruháztunk még egy boxra. Csak nem nekem hanem nővéreméknek vettünk egyet.D: Régóta akartak már ők is boxot, kinectel mert az tetszik neki nagyon meg stb na és elvileg a thomenal akartuk megvenni.. December 23.-a óta igérgetnek már, akkor az euronicsba se volt, régebben, most se lett volna elvileg.. Na jöttünk haza fele a nagy hóban, bementünk savoyába, csak benézni euronicsba hátha van, de beleéltük magunkat hogy úgy se lesz, mert nem sokkal ezelőtt se volt akkor most miért is lenne,.,.Na bementünk, pont egy utolsó darab volt, a x360 4gb kinect sports+adventures csomag meg mellécsapattunk egy 12hó-s liveot.. Na hazajöttünk, beüzemeltük, mindenki ámult bámult a kinecttől, még én is közbe már lassan egy hónapja van xboxom.. Jó a forza 3 is joyon meg stb , de azért egy kinect adventures k.rva nagy élményt ad.. Nekem is nagyon tetszett az adventuresban főleg, ez a csónakos.: Ugráltam mint a hülyegyerek, a csónakkal, közbe a padló,majd le szakadt a 120kilóm alatt. Tehát le a kalappal a ms előtt , nagyon tetszik, legalábbis nekem igen..
Más: Djpr0f(sorry ha a neve rosszul írom ) : Valószínű, délelőtt lemaradtam a játékról, mert visszaírtam kicsit késve, utána meg te írtál vissza késve, de akkor mentünk el ugye, és nem tudtunk már sajna játszani Ha jól sejtem ma lemaradtam egy forza partyról.. Sajnálom, de pont akkor mentünk el...
Holnap is rendeztek egy forza partyt??? És akkor beszálnék én is. Héten nem sűrűn játszottam annyira..
Üdv: Robi
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Blaise
veterán
válasz MasterMark #28564 üzenetére
Hmm...tehát ha feb. 17 után töltöm le immár free tagként, akkor ezek szerint megkapom a goldot?
[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
válasz roberto211 #28563 üzenetére
Semmi, gond, én is pont akkor nem voltam a gépnél, amikor írtál.
Holnap benne vok!más:
Valakinek megvan Forza 3-ból a Solid Gold achievement?
Már csak azaz egy hiányzik, de iszonyat sok verseny van még vissza. Vkinek ötlet, hogyan lehetne gyorsan megszerezni?[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Prof01
veterán
válasz roberto211 #28568 üzenetére
Blyannn-nel ma játszottunk kicsit, ha ő is tud jönni, akkor 3an már megvagyunk.
Egyébként milyen szinten vagy? Segítségeket kikapcsolva, manuális váltóval megy?szerk.: Akár most is ráérek egy 1órára, ha van kedved. Blyann is fent van live-on, ahogy nézem.
[ Szerkesztve ]
-
-
Prof01
veterán
válasz roberto211 #28570 üzenetére
Jól van, majd belejössz. Én se vagyok annyira jó, nem kell félni.
-
wertigo1984
őstag
válasz Crazyman33 #28558 üzenetére
hátmég ha látnád a verdáját; VW Scirocco metál rózsaszín, fekete tükrök és motorháztető, az ajtaján kétoldalt pedig ciklámen rózsaszínű nyuszi. Ya és eltökölt vele vagy fél órát, de saját magának tuningolta fel. Mondtam is neki, hogy a Pimp my ride műsorba simán mehetne Xzibit mellé...
most meg a Forza4-re és a Kinectre van rákattanva, át szokott menni a kolegina nőjéhez, és ott tolják.
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
lacy86
addikt
Hello skacok!
Remelem jo helyre irok!
Egy olyan "problemam" lenne nekem , hogy lassan szeretnek gepet fejleszteni! De eszembe jutott , hogy mi lenne ha inkabb vennek egy egér - és billentyuzet atalakitot az Xboxhoz es akkor nem kellene olyan sokat koltenem ( joval kevesebbet ).
Ti probalkoztatok mar ilyennel? Az egyik oldalon talaltam egy ilyen atalakitot. ( ahol az irja hogy az egerek es billentyuzetek 95%-at tamogatja )
Illetve nekem flash-elve van az xbox , hogy tudok igy multiba jatszani valamilyen modon?!
Vagy olyan lehetoseg mint a PC-nel , hogy olcsobban megvegyem az xbox jatekot?! ( mint pl. most is van a BF3 illetve az MW3 hogy csak 4500FT mert serialt kapsz es ugyanugy eredeti )
Mert ha ezeket meglehetne oldani valamilyen modon akkor szeretnek hozzatok "csatlakozni" multizni , stb.. )Elore is koszonom a segitsegeteket , lehet nyugodtan PM-ben is irni!
Tovabbi szep napot!
Udv.
-
MasterMark
titán
-
Crazyman33
senior tag
válasz wertigo1984 #28572 üzenetére
No akkor nyomják csak szorgalmasan!
Aztán az egyik Köridő verseny futamát próbálják meg nevezés nélkül. Csak kiváncsiságból.Jövő héten pl. olyan Bajnokság kezdődik (Halálos Iramban) ami kötelezően kiírt tuningot követel az autókra. Tehát még azzal sem kell bíbelődni.
Azért gondolom ezen nem tesz túl azokkal a nyuszikkal sem, haha
[link]Ja! és mutasd meg neki hogyan fotózza a verdát, Aztán lehet szórni Frutti helyett a képeket, a barátnőinek.
[ Szerkesztve ]
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
Blyan
félisten
válasz Prof01 #28569 üzenetére
Nyomtuk vagy hajnal kettőig. A végére már azt sem tudtam merre van az előre.
Te a gyári kontrollerrel nyomod?
Tényleg rá kéne vennem magam a manuális váltóra, mert az automatika olyan szarul vált, hogy akármilyen jó érkezek egy kanyarba és bármilyen mértani pontossággal jövök ki belőle, a kigyorsításon mindig lenyomsz.
Majd gyakorlok egy kicsit, mert igazából az a bajom, hogy nem tudom úgy belőni a kiosztást, hogy a váltó kényelmes legyen.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
tibibi
őstag
válasz roberto211 #28563 üzenetére
mennyibe került?
-
wertigo1984
őstag
válasz Crazyman33 #28575 üzenetére
az utcsó mondatod hatalmas
az aláírásodban levő oldalhoz lehet csatlakozni?
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Blyan
félisten
Sorry Srácok dolgom akadt.
Roberto, a segítségek nélkül jobb és viccen kívül könnyebb menni - persze ez azért is van, mert bár konzolon ez az egyik legjobb simulator (forza4 és GT5 után), de a pc-s szimulatoroknak azért nem nagyon mehet közelébe.
Anno a GTR2-ben próbáltam volna ilyen bátor kigyorsításokat, már mentem is a levesbe.
Ott pl ha nem kormányon játszottam, a menetstabilizátort kikapcsolva szinte esélytelen volt kanyarból kijövet gázt adni.
Itt nagyon kezelhetőek a megcsúszások minden segítség nélkül is.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Crazyman33
senior tag
válasz wertigo1984 #28578 üzenetére
Természetesen bárki csatlakozhat. Viszont ahogy írtam a csapat már átnyergelt az FM4-re, ettől függetlenül sok infó van ami hasznos lehet nektek, és bárki segít ha kérdés van.
Blyan!
A man váltó után állj rá a kuplungra is. Igaz kicsit illuzió romboló gombbal kuplungolni, de 300 méteren több mint egy kocsihosszal jobb vagy gyorsulásban (irreális, de ez van).
.
Amúgy lassan átírhatjátok a topik címét...hahahaForza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
Blyan
félisten
válasz roberto211 #28585 üzenetére
Gyakorolj egy kicsit, menni fog. Én december 22-én fogtam először Xbox kontrollert a kezembe, szóval nem mondható hogy öreg motoros vagyok.
Crazyman33
Oké, majd meglesem azt is.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Prof01
veterán
válasz roberto211 #28583 üzenetére
Ha azt nem számoljuk bele, hogy bevártalak párszor, ja.
Egyébként ha lehet figyelj a lassításokra, nem egyszer volt, hogy kanyarokban telibe kaptál hátulról... Nem túl sportszerű a másikat kilökni.
Következőben bekapcsoljuk a sérülést is.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Crazyman33 #28586 üzenetére
Gombos kuplungoláshoz tudnál adni pár tippet? Próbáltam, de nem éreztem rá... A kézi váltás egész jól megy már azt hiszem, fél kör alatt figyelem esetleg a fordulatszámot, aztán fülre váltok (ezért nem szeretem az osztott képernyőt)
mp
[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
válasz molnarpeter #28589 üzenetére
Gázt elengeded, kuplungot a fel/le váltással együtt megnyomod majd mehet megint a gáz. Ennyi.
Többiek: Kezd egyre több lenne a Forzás hsz, itt folytassuk a saját topic-ban!: [link]
[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
Valakinek nincs zavvi 10%-os kuponja?
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Prof01
veterán
Kit kell megkérni, hogy legyen szíves engem is betenni az 1. hsz-be?
-
woodbear
addikt
semmi
[ Szerkesztve ]
Oldalam: www.swsfoto.de
Aktív témák
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest