Hirdetés
Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz WhiteWalker #29349 üzenetére
ááá, annyira nem szar az ...nekem jobban bejött, mint a rage... (mellesleg sok kis apróság miatt kimondottan tetszett is... pl bevetés előtt a halo-s páncélra benyögött ilyet, hogy "power armor is for pussies" ) ...jobban belegondolva voltak benne ötletes dolgok, amik miatt egyáltalán nem mondható rossznak... inkább csak az elvárások voltak túl magasak bő 10év után... mindenki egy aaa++++ kategóriás fps-t várt, amitől 10évre padlót fog, erre pedig kaptunk egy feltupírozott oldschool fps-t... kicsit olyan érzésem volt, mint filmek esetében a sok modern akciómozi után a nyers expendables-nél ...az is baromira bejött nekem (pár hete néztem meg kb 5ödjére)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Blacki
tag
válasz Prof01 #29348 üzenetére
2-őt én végigtoltam.
Bulletstorm: Lapos történet , de jó elagyabugyálós játék. ----> Mész, lősz , kivégzel vér minden menyiségben. Nekem bejött. Unalmas részeket feldobta a kivégzések sokszerűsége. Boxon még nekiesek, biztos.
Duke Nukem forever: Hát és erősen háát, nekem nem jött meg a régi hangulat.
Kicsit nekem unalmas lövöldözés volt, kevés dolog volt ami feldobta a játék hangulatát.
1x végigtoltam, de elég is volt.
Egyéni véleményem ez, de kinek a pap kinek a papné.Xbox360 gamertag: TrinityBlood05
-
Ateszzero
őstag
válasz Prof01 #29350 üzenetére
Nekem a DNF kb 3-4 óra játék után mondom hogy unalmas. Lehet még játszanom kellett volna vele, nem tudom, de az biztos hogy csak nagyon nehezen tenném be újra a boxba. Nem érzek semmilyen ingert hogy betegyem. Nincs DN hangulata, sőőt , semmilyen hangulata nincs a játéknak.
-
WhiteWalker
nagyúr
erre vki?
-
Prof01
veterán
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Bízom azért benne, hogy elleszek velük egy darabig, ha mégsem, akkor is el tudom talán annyiért adni őket, amennyibe van (6,5k összesen). Meg egy kis achi boost-nak jók lesznek.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
sajtee
őstag
válasz Prof01 #29348 üzenetére
A Shift nagyon gagyi, toltam vele, mikor kijött, de már nincs meg.
A Bulletsorm-nak sajnos csak a demo-jával tudtam játszani. Jó játéknak tartom, de nem egy AAA kategóriás cucc. Végig vinném, de nem érzek kényszert, hogy beszerezzem.
A DNF-et ki sem próbáltam a vélemények és a walkthrough videók alapján, viszont a régieket nagyon szerettem. -
Djuree
félisten
válasz Ateszzero #29358 üzenetére
agyatlan, uncsi. negyed óráig szórakoztató, aztán nincs motiváció. ha ilyen játékra vágyom akkor ott a serious sam coopban, az is ilyesmi, mégis sokkal jobb. de kinek mi. nem ugyanazokat a játékokat szeretjük, és ez így van jól
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz sajtee #29359 üzenetére
shift sztem nagyon jó lett, főleg a 2, de az 1 is. nem az az arcade nfs. graf is jó, és sok a tartalom benne. sok helyen jobban tetszett mint a forza, pedig ez nagy szó nálam
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Kroni1
veterán
válasz sajtee #29365 üzenetére
Nekem is az NFS volt a kedvencem, gyerekkoromban odavoltam az NFS2 SE-ért, a Most Wanted-ig az volt számomra AZ autós játék, a MW volt az utolsó NFS amit végigvittem, aztán mióta a GRID-et meg a Dirt-öket is megismertem, sőt kormánnyal az LFS-t, rFactort is kipróbáltam PC-n, valahogy az újabb NFS-eket egy két pálya után röhögve letettem hogy mennyire szarok. Most nosztalgiából megint belekezdtem a Most Wanted-ba, és hát.. Rájöttem, hogy csak én voltam más fiatalon.. Aztán a Run-t végigvittem, ami az ötlet miatt nagyon is tetszett, de már teljesen másként tekintek a NFS-re.
-
sajtee
őstag
válasz Kroni1 #29367 üzenetére
Ahogy mondod. Szánalmas és az NFS már nem AZ NFS. Mondhatják, hogy előveszik a régi koncepciót, Blackbox, stb, de fölösleges...
A Most Wanted egy 2005-ös játék, és 2005-ben már jóval fejlettebb grafikai motorral és fizikával felszerelt játékok jöttek ki, mégis... Imádtam.
-
RockHaRD
addikt
milyen keményen rájöttem a mass effect 3 demonál, amikor jön a kigyúrt csávó (vmilyen James) a Shepardhoz, h a hangját a 24 8. évadjából a Cole Orzit adja
(ezt most gondolom nem sokan értitek, de azé megosztom )
-
tibibi
őstag
ma kipróbáltam a Mass effect 3 demót az gáz ha az elején az ablaknál nem jutottam tovább? maradok a kinectnél
-
roberto211
őstag
Hali.. Egy kis segítséget kérnék az alábbi ügyben : "összehangoltam" a xboxot, meg a pc-t a media center segítségével, tudjátok van az xboxon.. Na de egyszerűen, a media center nem akarja felismerni, se a zenét, se a filmeket, mertm mikor rámegyek a műsortárra, és mikor hozzáakarom adni a mappát, akkor mutatja, ugyan azt a mappát amiben a filmek vannak de nem lehet rá kattintani.. Valami ötletetek esetleg van??
ÜDv: Robi
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
sajtee
őstag
válasz roberto211 #29381 üzenetére
Ahogy Márk mondja, ki kell pipálni, mit akarsz. Talán van limit, de az egész vinyó a legegyszerűbb. Tényleg szöszöl vele, de megéri, kibírható idő, egy percbe se telik.
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok!Lenne egy problémám most frissítettem a boxot (ez a frissítés még nagyon furcsa nekem) és szedek pár demot hol tudom megnézni a letöltési listát?Köszi előre is
-
BullKoxa
őstag
Köszönöm Szépen a gyors választ!
-
kovsol
titán
minek hívják azt a kis homit amit a analóg karra lehet rárakni fps gamehoz ?
May the Force be with you!
-
MasterMark
titán
Ez miért jó?
Switch Tax
-
kovsol
titán
válasz mephi666 #29390 üzenetére
holmi akart lenni köszi srácok
ilyet amúgy nem lehet kapni itthon ?(#29392) MasterMark nagyobb lesz a kar tőle így nem az van, hogy 2 centi mozgástérbe kell belerakni az egészet, hanem dupla akkorába és így pontosabban tudod iránítani
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
sajtee
őstag
válasz MasterMark #29392 üzenetére
Nem csúszik le az ujjad a sztikkről. Szvsz értelmetlen.
-
tDr1v3r
veterán
válasz MasterMark #29392 üzenetére
Pontosabban tudod irányítani a sticket a nagyobb távolság miatt.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
RockHaRD
addikt
nagyon hasznos kis cucc, mivel ha pl tökéletesen tudod irányítani az adott játékot, akkor ezzel pl feljebb rakhatod az érzékenységet, ha meg még nem tudod tökéletes irányítani, akkor meg ezzel tuti menni fog
kéne nekem is egy...
mégpedig az autós verzsön, mert az tökrehasznos, hogy befogja a hüvelykujjat, és akkor esélytelen ,h lecsúszik a kezed
-
Osiris
őstag
Sziasztok!
Phat gépről szeretnék slimre váltani. Az a terv, hogy veszek egy 4GB-os slimet és hozzá egy hdd tokot. A hdd tokba beteszem a phat gépem hdd-jét és így minden cuccom jön az új gépre is. Szerintetek ez így működni fog? Vagy vegyek inkább 250GB-os hdd-vel gépet és valami transfer kábellel vigyem át a cuccaim? kb. 10-12eFt az árkülönbség a két megoldás között. Szerintetek, hogy érdemes váltani? -
Prof01
veterán
válasz Osiris #29398 üzenetére
Szia!
Inkább vegyél egy 250gb-s Slim-et!
Igazából transfer kábel se kell (ha live-ozol), elég ha van egy pendrive-od és a mentéseket átmásolod! A többi letöltést (teljes játék, addon, demo, stb...) úgyis le tudod újból szedni, ha live-ra csatlakozol.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Gabbo
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Szeretném a segítségeteket kérni. Vásároltam live-ról egy játékot (Test drive U. 2). Letöltődött, elindítom, fekete képernyő, a konzol semmire nem reagál, kikapcs-bekapcs. Megpróbálom megint, ugyan az a szitu.
Pendrive-ot használok háttértárként. Egy régebben vásárolt játékot (Trials HD) átmásoltam a Pen-re, hátha azzal van a gond, de futott rendesen, tehát a pendrive jó.
Akkor fussunk neki újra, játék letöröl, majd újra letölt. Indítanám a konzolnak megint kakukk.
Felhívtam xboxékat, elmondom a problémámat, mivel nem voltam gép előtt, a hölgy azt mondta, hogy töröljem le, majd töltsem le újra. Ha nem oldódik meg a probléma, hétfőn telefonáljak.
Hát nem oldódott meg a problémám. Szerintetek én csinálok rosszul valamit?Nem fogok senkivel levelezgetni! Ha kell amit árulok, cserélek HÍVJ!!!
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bitcoin topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- World of Tanks - MMO
- Netflix
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- PS5 Slim (garanciás)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest