Hirdetés
Aktív témák
-
Lehiñito
senior tag
Épp most nézem a játékaim.hu-t.
Szerintetek megér 2,5k-t (plusz posta) a Forza 3. bundle copy?
Új bontatlan. -
wertigo1984
őstag
Jóreggelt mindenkinek! Kérdésem lenne, hogy a 'Dailymotion' nevű alkalmazástól nektek is lefagy a box?
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
kovsol
titán
válasz wertigo1984 #28105 üzenetére
nekem működik az az alkalmazás rendesen
May the Force be with you!
-
wertigo1984
őstag
válasz kovsol #28106 üzenetére
pedig a box szellőzése is megfelelő, még azt sem mondhatom hogy túlmelegedne. Megnézek egy két videót rajta, aztán állókép, nem reagál a kontroll gombjaira sem... csak nem vehetek másikat, mert ez elromlik?!?!
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
kovsol
titán
válasz wertigo1984 #28107 üzenetére
nagyobb esély van arra, hogy program hiba, mint hogy hardver
-
kovsol
titán
válasz wertigo1984 #28109 üzenetére
próbáld meg letörölni az alkalmazást és újra rakni
halo3 meg majd valamikor csak összejön, annyi játékom van, na meg most megint tolom PC -n a LoL -t is
-
whitezo88
nagyúr
Halo Reachet valaki 11től? délig még lehet nyomni challenget, utána meg jönnek az újak.
-
adise
őstag
láttam youtubeon, hogy létezik skype alkalmazás boxra... az fake volt vagy csak a magyar liveon nincs azért nem találom?
-
Xirtam
veterán
Van egy bontatlan f1 2011-em, ha érdekel valakit pü!
-
Babetta-X
senior tag
xbox 360 szerelésével kapcsolatban lenne egy egyszerű de fontos kérdésem. Ha egy jasper alaplapos fat gépben tönkremegy a dvd olvasó, akkor minden gond nélkül beletehetek egy régebbi nem hdmi-s gép dvd meghajtóját? Elég csak annyi, hogy beledugom és örülök nem?
-
Blyan
félisten
Kicsit javíthatnának az Xbox Companion cuccon, mert oké, hogy tudom a telefonnal irányítani a Boxot, de a szövegbevitel pl továbbra is a Box fos beviteli módján történik.
Értsd pl youtube-on belül nem tudok keresni a telefon qwerty billentyűzetével, csak lépkedni tudok a boxon lévő abc csík kiosztáson.Csak úgy jó, hogy keresek valami játékot vagy filmet a Marketplacen és azt a találatot elindítom a Boxon, de alkalmazásokon belül nem megy a szövegbevitel, csak ugyanúgy, mintha kontrollert használnám.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Gabesz144
senior tag
válasz sosperecek18 #28122 üzenetére
Egy boxon hány profilt lehet létrehozni? és hogy lehet profilt törölni?
Xbox Gamertag: Gabesz14415
-
roberto211
őstag
Halli! Ti milyen hangrendszert ajánlotok a slim xboxhoz(akár lehet 2.1 is) amit rá lehet kötni,és olcsó?? Lehet 2.1 is 5.1 is.. Ti milyen hangrendszert használtok, ha használtok egyáltalán??, Választ előre is köszi.. Üdv: Robi
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
MasterMark
titán
válasz roberto211 #28126 üzenetére
Nem használunk hangrendszert, mi hang nélkül játszunk...
Komolyra fordítva a szót, ha van rá pénz egy jó 5.1 nagyon jó tud lenni, de mindenképpen legyen Optikai bemenete, és tudjon dekódolni Dolby Digital-t (AC3).
Switch Tax
-
Blyan
félisten
válasz MasterMark #28127 üzenetére
Én amúgy majdnem. Vettem egy jó fejhallgatót, mert amúgy a gyerek miatt nem tudom igazán felhangosítani.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
roberto211
őstag
válasz MasterMark #28127 üzenetére
ezt én is gondoltam hogy legyen rajta optikai meg támogassa az ac3at, De! milyet ajánlotok? Mert a tv hanszóróján elég szar játszani.. Már mint nem szar, de azért egy jó hangrendszerrel egyből más lenne.. Tehát ami nem aranyáron van és optikás, mit mondotok?
Blyan: Háát vannak elég jó fejhallgatók főleg razerbe.. Régen én is oda voltam a fejhallgatókért, de most inkább hangrendszer.. (Persze este 11 kor már jó lenne nekem is egy füles)
woodbear: Hát ezen még gondolkodom.. Ezt a legvégső megoldásként akarom..
[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
válasz roberto211 #28129 üzenetére
vegyél vezeték nélküli fejhallgatót. Legjobb megoldás.
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Blyan
félisten
válasz roberto211 #28129 üzenetére
Hű, bakker, mekkora szar ez az XBox headset
-
Blyan
félisten
válasz roberto211 #28132 üzenetére
Gondolom belefért volna. Vagy nem tudom mi lehetett, de percekig süket voltam.
[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
akinek kell Forza4, most van bundle copy jatekaim.hu-n 5000ért megbízható eladótól.
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Blyan
félisten
válasz woodbear #28135 üzenetére
Itt hogy köl vásárolni?
(#28137)
Találtam egy csávót, Halo 3-at és ODST-t árul, ugyanaz a pali, aki itt az aprón is hírdet, oszt se privire, sem hsz-re nem reagált. Most akkor próbáljam meg itt?
[ Szerkesztve ]
-
-
zsotesz81
senior tag
Csordogál lefele a fight night champion marketről .
Danre's Inferno csak 2990Ft-ba kerül, ennyiért lehet, hogy bevállalom. -
lovilovi01
csendes tag
Nem tartozik szorosan ide, de lenne egy kérdésem:
Xbox kontrollerrel (wireless, pc-s) lehet valahogy irányítani az win media centert, vagy valami más normális lejátszót pc-n?
-
gxyb
aktív tag
Szerintem vegyél egy házimozi erősítőt és egy 5.1-es hangfalszettet.
Ha szerencséd van használtan ki tudod hozni a konzol árából.
Sokkal jobb mint egy PC-s hangfalszett vagy egy kompakt házimozi. -
roberto211
őstag
válasz MasterMark #28144 üzenetére
Na ja.. Az nem éppen olcsón lenne meg.. Szerintetek ez a hangfal milyen lenne a xboxhoz, meg stb.? LINK
Mert ezt találtam amit rábírnék kötni ugy hogy mivel ezen van coaxial csatlakozó, egy átalakítóval átbírnám alakítani a coaxot optikaira, és így meg lehetne oldani.. És az átalakító nem is sok, 4k kb.. Lehet h sztereó, de azt mondják, legalábbis ahogy nézegetem h jó kis hangfal, szépen szól, nagyot szól, jó a mélye és 2x30w.. Hát a mostani logitechem összesen 75w.. Akkor nem lehet piskota.. szerintetek?
Üdv: Robi
-
RockHaRD
addikt
válasz roberto211 #28145 üzenetére
Ezt nem ismerem, de nekem ilyenem van, és jó nagyot szól, s a mélye is jó
-
RockHaRD
addikt
-
MasterMark
titán
válasz roberto211 #28145 üzenetére
Felesleges digitálisan rákötni, meg az átalakítóval szenvedni. Szerintem rákötöd analóg RCA-n és bőven jó lesz, csak valami minőségi aranyozott és árnyékolt RCA kábelt vegyél annyi pénzért, mint az átalakító.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Jogász topic
- iPhone topik
- Motoros topic
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.