Hirdetés
Aktív témák
-
Prof01
veterán
válasz roberto211 #27600 üzenetére
Szia!
A kérdés az, hogy neked milyen stílusú jön be?
Autósból ott a Forza 2-3-4, FPS-ből COD szériák, BF3, Crysis 2, Halo. TPS-ből a GOW 1-2-3.[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
roberto211
őstag
válasz Prof01 #27601 üzenetére
Én is ezekre gondoltam Forza 3at azt adnak a csomagba , később a 4et megakarom venni.. Crysis 2 letöltőkódot is adnak a csomagba, de az fps re előszörre, sőőt egy ideig tuti elég noob leszek azért pc ről áttérni konzolra, nem lesz semmi de meglátjuk..
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
roberto211
őstag
Ti egyébként akinek van, hogy oldjátok meg az 5.1 kötését a tv.-re hogy szóljon az xboxon is, és pl tv nézés közben is az 5.1?? Mert nekem már a tv-men nincs 5.1 rca csati, csak optikai :S Set top boxon keresztül, valahogy össze lehet mahinálni xboxal?? (cisco epc3925 asszem a típusa, de lehet a modemé, de van rajta, rca 5.1, optikai, ethernet, stb...)
-
sajtee
őstag
válasz roberto211 #27602 üzenetére
A Crysis 2-t felejtsd el, mert ha ez alapján ítéled meg az xbox-os FPS-eket... Az évtized szégyene - eddig, számomra.
Bylan: Örülhetsz, mert fog!
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz roberto211 #27604 üzenetére
Slim-en van optikai kimenet. Azzal rádugod azt kész.
Játék meg: Mass Effect.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
sajtee
őstag
válasz MasterMark #27606 üzenetére
De kurva álmos vagy
-
benecz
tag
Üdv!
Ma hoztam el a hddt,beraktam,de nem látom.Mit kell csinálnom,hogy lássa az xbox? -
benecz
tag
válasz MasterMark #27618 üzenetére
Ezaz,hogy ott nem látom.
-
benecz
tag
válasz tibibi #27620 üzenetére
Gyári 250es,kereskedésbe vettem használtan,garanciával 12000Ft-ért.
Már jó!
Az volt a "baja" hogy nem mertem beljebb nyomni a gépbe,hanem csak becsúsztattam,hogy szintbe legyen a házzal.Most picit erősebben megnyomtam,ekkor cuppant be a helyére,és most jó.Szóval túl gyengéd voltam.Azért köszönet!
-
Gabesz144
senior tag
Srácok ti milyen időközönként szoktátok kiporolni a boxot és hogyan?
Nálunk elég poros a nappali nem győzöm törölgetni a TV-t is szerintem a boxba is van már por rendesen.Xbox Gamertag: Gabesz14415
-
woodbear
addikt
Használ valaki skype-ot laptopon mobil hívására?
Oldalam: www.swsfoto.de
-
lafaty80
addikt
Valakinek volt már olyan gondja, hogy live-on ha be akarok regelni egy mastercardot, akkor állandóan visszadob, hogy: "Hitelkártya száma Írja be egy érvényes hitelkártya számát."?
[ Szerkesztve ]
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Barohawk
aktív tag
Sziasztok
Megszeretem a BF3-at az a kérdésem mi kell ahoz hogy online is kipróbáljam? Mindenképp kell gold tagság?
''Stressz nélkül az élet unalmas lenne''
-
woodbear
addikt
válasz lafaty80 #27631 üzenetére
Na az jó, nekem pont fordítva volt.. De a lényeg, hogy jó lett.
Barohawk BF3 esetében a gold tagság mellett még online kód is kell, amit kaptál a játékhoz (ha újan vetted) ha használtan, akkor meg kérdéses, hogy felhasználták-e már a kódot.
[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
MegaMondaybe 20Font a GeOW3 zavvi. Alakul az ára
Meg újra 15Font a rayman origins. Most lehet, hogy nem hagyom ki.[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
Crysis 2 letöltő kódért , milyen játlkot adnátok cserébe?? Ha esetleg valakit érdekel... Akár püben is írhattok.
-
GLevi91
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos 3-ledes lett az boxom (még első szériás gyártmány), korábban is volt már kétszer, de akkor még garanciális volt úgyhogy ingyen megúsztam a cserét, de most már nincs rajta garancia és 70 euróba kerülne a javítás. Ezért szeretnék segítséget kérni, tudna-e valaki Szegeden valamilyen lehetőséget ahol normálisan megjavítanák a konzolt? Előre is köszi a választ!
-
Blyan
félisten
válasz GLevi91 #27639 üzenetére
konzolokszervize.hu
Xbox 360 3 ledes hiba javítása - fontos tudnivalók:
Javítás várható ára: 7,990 forint
Átfutási idő: 7-14 nap
Szervizfutárral küldött gép esetén: 9-14 nap
Garancia: 1 hónapÉn, laikusklnt ennyit tudok mondani, igaz ez nem szegedi.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz GLevi91 #27639 üzenetére
Futárral is jó? Ők biztosan jók:
- 3 ledes hiba javítása (ajándék hűtésmoddal): 7000 Ft + szervízfutár (oda-vissza): 3000mp
[ Szerkesztve ]
-
tag
Sziasztok!
Tervezek venni egy XBOX 360 slim 4GB-osat. Sokat lenne használva. Ugye nincs velük probléma? Nyugodtan megvehetem? A drágább 250-es csak abban lenne jobb, hogy a játékok mehetnének a HDD-ről? Van Magyarországon olyan bolt, ahol nem csak 1 év a gari rá? Köszi.
www.danubiuslaptop.hu
-
dilipok
veterán
válasz Danubius L #27642 üzenetére
legyszives hasznald mar a keresot. Hetente 2x tuti megkerdezi valaki ugyanezeket a kerdeseket...
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
tag
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Danubius L #27644 üzenetére
nahát nálam talált a kereső
-
MasterMark
titán
A garancia fix, az MS-nél kell intézni, ha jól tudom 2 év.
Ha van pénzed 250 GB-at vegyél, sokkal jobban megéri.Switch Tax
-
JamesHun
addikt
4 GB semmire se lesz elég
2-3 demot leszedsz és be is telt
a felárat szerintem megéri a 250-es
nekem 1 hónap alatt lecsökkent a szabad helyem 158 GB ra , pedig csak pár játékom van csak, igaz azokat feltelepítettem, hogy keveset pörögjön a DVD olvasóSeriesX: JamesSHun
-
woodbear
addikt
válasz Danubius L #27642 üzenetére
Ha sokat lesz használva, ahogy írtad is, akkor mindenképp HDD-vel vedd.
-
tag
-
RockHaRD
addikt
válasz Danubius L #27649 üzenetére
elromlani pedig nem fog az új slim, szal ettől se kell f.sni
Aktív témák
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest