Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
hú, én 1hétig függtem rajta jobban és belenyomtam bő 20óra vezetési időt (lvl61) karrier módot kivégeztem, aztán "elfogyott az időm" ...barátnővel játszogattunk azóta és egyre jobban belejött már... tetszik neki a játék, de színre választ inkább kocsit (raktam neki össze "csajos" rózsaszín honda s2000-est meg egy izomkemény beetle-t, ami simán megy 270-280-at )
a galériám így áll (acsik miatt fotózgattam 1-2 kedvenc gépet)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Aktív témák
Aktív témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autós kamerák
- Futás, futópályák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Bitcoin, Tesla: az egekben a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Új prémium hirdetések
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Új ingyenes hirdetések
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest