Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
Aktív témák
-
woodbear
addikt
DeusEX HR már csak 15Font zavvin. Keményen esik az ára.
Valakinek megvan a renegade ops nevű xbla játék? Mert tervezem a beszerzését és 4fős online co-.op van benne, ha jönne valaki már 3-an lennénk, mert cimbim is jönne.
Oldalam: www.swsfoto.de
-
woodbear
addikt
válasz FuRiONight #22353 üzenetére
Nem annyira, ez ilyen rombolós mindenkit szétlövős játék. Fejlődési lehetőséggel, amiket a jármű tuningolására használhatsz. Minden karakternek más az erőssége. Jó lenne 4en tolni. Sajna 1200MS pötty.
Oldalam: www.swsfoto.de
-
::Trunks::
senior tag
Sziasztok!
E74 1022 hiba az AV kábel ,vagy valami chip hiba,igaz?
Kipróbáltam HDMIvel és a scartal,egyikel se jó.
Tegnap vettem,20percet játszottam vele,ma e74 fogadott! Öröm bódottá '
Eladó persze nem gerinces,és nem veszi vissza....::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
StLui
veterán
válasz ::Trunks:: #22355 üzenetére
Tápkábelt próbáld jobban benyomni a helyére, nekem ilyenre is volt hibaüzenet, egy próbát megér
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
tDr1v3r
veterán
Az szerintem ANA chip lesz...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Nova96
őstag
OFF:
Szerintetek crysis 2 letölthető kódot ellehet adni?(Nem használtam a játék nem is érdekel). -
woodbear
addikt
-
adise
őstag
valaki bf3azik ma?
-
TGArtist
tag
-
kovsol
titán
néha én is nagyon benézem a dolgokat, de én inkább a csapatjátékra megyek rá abból több pontot lehet gyűjteni mint a killekből
na meg engineer a kedvenc classom és én mindent tele rakok aknákkal és az akna megmarad halál után is! így mindig csak látom, hogy kapom a free pontot az aknák miattMay the Force be with you!
-
molnarpeter
nagyúr
válasz MasterMark #22365 üzenetére
Én a Forza 4-et tolom
mp
-
kovsol
titán
boxos BF3-ba ugye nem rakták be azt a kis menüt mint BF2 ben volt, hogy heal, ammo, pick up, thanks, yes, no, stb tudtál nyomni ?
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
adise
őstag
marketen ingyenes témák nincsenek?
-
biglion-lord
tag
Sziasztok!
Tegnap vásároltam 1 xbox 360 Live KINEX típusu gépet és érdeklődni szeretnék van e mód a menü magyarítására mert nem boldogulunk a beállításával. Megköszönném ha 1 linket dobna valaki. -
tDr1v3r
veterán
válasz biglion-lord #22374 üzenetére
Nincs rá mód.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
adise
őstag
adipapa a gamertagem ha vki bf3azna
-
biglion-lord
tag
Még 1 kérdés másolt játékot hogyan tudok indítani? Külső Winchester-ről tudok e játékot indítani ha igen hogyan? Priviben ha tud valaki leírást küldeni a megoldások lehetőségeiről kérem segítsen előre köszönöm. Teljesen új vagyok ebben a témában és jól jönne sok hasznos tanács. Nem igazán boldogulunk ezzel a kütyüvel
-
szpal17
őstag
válasz biglion-lord #22378 üzenetére
Sajnos itt ebben a témában nem tudunk segíteni. Ha tegnap vetted újonnan akkor gondolom érintetlen, tehát eredeti játékokkal tudsz játszani.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz biglion-lord #22378 üzenetére
a topic 4.sora:
"A TOPIC A TOVÁBBIAKBAN SEM FOGLALKOZIK WAREZZEL EZT KÉRETIK MELLŐZNI!" -
biglion-lord
tag
Értettem kérek engedélyt meghunyászkodni, hunya-hunya
Ezért kértem privit és bocsi és köszönöm -
kovsol
titán
ha gondoljátok battlelogon is feltudtok venni barátnak: [link] akár még egy PH -s platoont is csinálhatunk
Ma végeztem a Single playerrel is. Nekem tetszett, de semmi kimagasló nem volt benne, de 1x mindenképp érdemes kijátszani!
[ Szerkesztve ]
-
laci696
csendes tag
HAli
bocs az off-ért eladó a Batman Arkham City 8000Ft-ért
Eladó 1-szer végigjátszott.
Mindene megvan a lemez nem karcos papírjai stb megvan.
DLC-ket felhasználtam!!
Csere lehet, alkudni de inkább KP KELL és posta is lehet plussz 500Ft!!! -
jimmy74
őstag
A BF3 multiban egy-két pálya láttán azon gondolkoztam biztos feltelepült a HD content pack?
WoT:jimmbo
-
Djuree
félisten
ez a macera a használt vételével. de adnia kellett volna legalább 3 nap próbagarit (enélkül meg nem is szabad semmit venni használtan). ha meg adott és nem veszi vissza mégsem, akkor egy tetű, írd be ide ki volt, meg a megfelelő topikba is ([link]).
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
superTibcsi
aktív tag
Ha nem gond, felvettem pár fórumtársat fiend-be. Főleg azt aki tolja a BF3-at.
Aki gondolja engem is felvehet, gamertag az aláírásomban.[ Szerkesztve ]
Under construction!!!
-
kovsol
titán
válasz danilla #22387 üzenetére
csináltam egyet, de csak barátokat lehet invelni
[PH!] Prohardver! xbox360 platoon aki szeretne lépjen be!
[ Szerkesztve ]
-
::Trunks::
senior tag
válasz Djuree #22391 üzenetére
Persze,mondtam ezt neki!
Erre annyi volt a válasz,hogy majd visszaír,mert nála nem volt semmi baja...
Meg biztos mi csináltunk vele valamit. Tudod a szokásos sablon szöveg.
Most ott tartunk,hogy a box megy vissza Pestre,megjavíttatja...::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
Aktív témák
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest