Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
Aktív témák
-
DonMedve
addikt
Urak még egy kis segítség RDR-hez.Végigvittem a játékot,de nem tudom,hol lehet nyerget venni a vadon befogott lóhoz?Én a harci lóval mentem,de az Asszinyt érdekelné.Előre is köszi a segítséget.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Zsinder
aktív tag
Sziasztok!
Kettő kérdésem is lenne.
Az egyik az, hogy amikor játszom sokszor feljön az ablak akár töltés közben is, hogy a lemez nem olvasható tisztítsam meg. Ez akkor is előfordult mikor beraktam a lemezt kibontás után Ez mitől lehet? Az olvasó lenne a ludas?
Illetve sokszor nem indítja el a játékot, hanem kiírja hogy "file missing or corrupt" lefrissítem van, hogy semmi nem változik és ugat tovább, nem enged játszani, van amikor meg megoldódik a probléma 1-2 napra. Erre ötlet?Köszönöm
-
dilipok
veterán
válasz Djuree #21807 üzenetére
nagyon eros ilyeniranyu erzesem van nekem is, ebben az esetben viszont oldd meg magadnak. Ha nem ganyolt boxod van, akkor meg gariztasd le, mert ez nem normalis. (Zsindernek ment a valasz, csak rosszat nyomtam)
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
viktorhmv
senior tag
válasz kovsol #21797 üzenetére
Konkrétan a Gears of War 3-ra gondoltam de azóta úgy döntöttem h megveszem újonnan, mert az a biztos.
[ Szerkesztve ]
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
Djuree
félisten
válasz WhiteWalker #21810 üzenetére
Zsinder: akkor viszont a meghajtód halódik --> szervíz lehetne még attól hogy koszos a lemez, de ha akkor bontottad ki akkor ez kizárva.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
breetai
aktív tag
HI!
Lenne egy Forza 3-as kérdésem. Hól, hogyan csinálhatom meg ezt: Lapper Complete a Time Trial???
Bocs, de mióta magyar a menü ezt hiába keresem."Értem én, mert értem, hogy gőzgép. De mitől megy!?" XBL: Breetai HUN
-
Davzone
senior tag
válasz breetai #21814 üzenetére
Főmenüben a ranglistákra menj rá, ott time trial, magyarul gyorskör asszem.
Keress egy olyan időt amit meg tudsz verni és nyomj a-t hogy elinditsa.
Menni kell annyit amennyit akarsz a lényeg hogy meg kell verni az időt amit letöltötteél.Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
Atiballer
csendes tag
Hi! Forza 3-at fel lehet másolni HDD-re úgy, hogy lemez nélkül futtathassam? Ha igen, hogy? Nekem eddig sehogyse jött össze, mindig kéri a lemezt.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Szerintem... #21819 üzenetére
nem csak a forzánál van így,hanem minden játéknál
-
adise
őstag
sziasztok! uj vagyok még a konzol világában!
megtudnatok mondani, hogy milyen magyar szinkronos/feliratos játékok léteznek?
illetve probalkoztam avi fajl megosztásával, de a feliratot nem kezelte, ez megoldhato? semmi mod flash hansonlo nincs. gyári box a dobozbol.
köszi -
bLaCkDoGoNe
veterán
Amikről én tudok, hogy van rajtuk magyar felirat:
- Gears of War 2, 3
- Fable 2, 3
- Dead SpaceDe biztosan jönnek még mások, akik megosztják a tapasztalatot más játékokról.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
MajaG
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #21822 üzenetére
crackdown 2, Fifák
Ps3 media server, ha felirat kell.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Valaki kipróbálta már az NFS: The Run demót? Az írhatna egy kis összefoglalót!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
FuRiONight
őstag
Nah felhívtam a MS Mo-ot és ingyen kicserélik a Geow3-at!!! Nagyon rendesek tölük annyi h nem lesz benne magyar leirat de sztem ez nem gond! 2 hét lesz mire kicserélik, de legalább nem kidobott pénz...
A másik: sikerült kipróbáltam az NFS: The Run-t. Forza 4 után borzalmasan sz@r, meg ügyességi részek minek egy autós játékba?! Sztem ők sem tudják..
Ez az a játék ami még ingyen se kéne, nem értem miért nem készítenek egy Most Wanted folytatást..
Most már biztos, hogy a Forza 4-et kell beszereznem!
-
Djuree
félisten
válasz FuRiONight #21829 üzenetére
engem is egy most wanted folytatás érdekelne a legjobban hallod EA?!
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
StLui
veterán
Na a negatív után be kell írjam a pozitívumot is.
Még most is volt Gameshopnál kormányos F4 készleten a webáruházban, ezért megpróbáltam, megrendeltem online, mai napi bolti átvétellel, 2 órán belül jött a telefon átvehetem, már a kezemben is van, vagy lemondhattak előrendelést, vagy érkezett készlet, nem tudom, ráadásul jutott a meglepi polóból is, aminek külön örültem, megvan az F3-as poló is, roppant szeretem.
Örömködés van, csatlakozhatok Crazy-ékhezKönyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz Davzone #21832 üzenetére
"Meg hozzám is"
Hát még szép! Ma este veszem fel akiket tudok
Tavaly őszig nyomtam F3-at, ugye voltál Te is ott akkor is? Megvettem a 14hónapos goldot tavaly októberben, azóta nem is használtam semmire, kiestem a köridő versenyekből is, decemberben meg lejár
Szóval technikai tudásom most zéro, ja és megvan az MS kormányom is, de gyanítom, hogy ez többet lesz használva amíg nem lesz cockpit, és mindíg elő kéne pakolászni a szekrényből a rendes kormányt.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Davzone
senior tag
-
Nova96
őstag
Üdv,valaki nem tudja hogy a Xbox 360 250 GB Slim Holiday Bundle-nál rendes játékot kap az illető vagy csak kódot a letöltéshez.
-
tomgabor
senior tag
Kérdés: még nem rendeltem elő:
Batman - Arkham City
aki újonnan vásárolja meg a játékot és rendelkezik Online Pass kóddal, az ingyen letöltheti a Catwoman DLC-t is
Magyarul mindegy hol rendelem elő megkapom ezt a DLC-t?
Melyiket? Batman Year One DLC vagy Robin DLC +1500Ft[ Szerkesztve ]
-
-
kovsol
titán
most próbáltam ki az új NFS demót
még nem döntöttem el, hogy sírjak vagy nevessek még belső nézet sincs, és a fizika kb még a burnout 3 ban is jobb volt 10+ éve ami egy teljesen árkád game xbox classikon
kér volt rá pazarolni a sávszélt, ment is a kukába[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
redXIII
senior tag
Nektek megy a Forza 4 online részéböl akármi is??
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs