Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
Aktív témák
-
DonMedve
addikt
COD a játékipar Suzukija! Sajnos nagy igazság van benne.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
nofi
addikt
válasz DonMedve #22853 üzenetére
Noigen
Érdemes lesz az elkövetkezendő napokban rápillantani a metacritic hivatalos és a felhasználói review-ok közötti eltérésre (még ha a pár trollt le is vonjuk). Számomra érthetetlen, hogy miként kaphat ilyen értékeléseket évek óta. Fantasztikus, hogyan magyarázzák meg a cikkírók a már-már cikis részeket is.[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
kovsol
titán
válasz Djuree #22850 üzenetére
Nekem MW1 PC-re megvan iszonyat tetszett, az MW2 boxra van meg, érezni egy kis visszalépést szerintem, főleg hogy nem lehet kihajolni a sarkoknál az idegesített jó ideig.
Viszont ezt a spec ops dolgot soha nem próbáltam pedig látom van mw2 ben is, ez mit takar amúgy?May the Force be with you!
-
nofi
addikt
-
mephi666
nagyúr
hú, én 1hétig függtem rajta jobban és belenyomtam bő 20óra vezetési időt (lvl61) karrier módot kivégeztem, aztán "elfogyott az időm" ...barátnővel játszogattunk azóta és egyre jobban belejött már... tetszik neki a játék, de színre választ inkább kocsit (raktam neki össze "csajos" rózsaszín honda s2000-est meg egy izomkemény beetle-t, ami simán megy 270-280-at )
a galériám így áll (acsik miatt fotózgattam 1-2 kedvenc gépet)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Djuree
félisten
válasz kovsol #22856 üzenetére
kis coop-os feladatok. élj túl 30 percig, vagy szabadíts ki egy túszt egy olajfúrótornyon, hószánverseny időre miközben lőnek, meg ilyesmik,. 3 (vagy 5? nem emlékszem) féle érmet (vagy csillagot?) lehet kapni teljesítménytől függően. egész komolyak ha aranyra akarja csinálni az ember, jó nehezek, minket sokáig lekötött coop-ban, 2x is végigtoltuk.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
FuRiONight
őstag
Ki vette meg MW3-at? Nekem ma hozza a futár ha minden igaz
XBL GT: FuRiOHD
Aki játszik vele, mindenképpen vegyen fel!
-
dilipok
veterán
válasz FuRiONight #22862 üzenetére
sztem en is lesetalok ma a boltba venni egyet. Ha nem felejtem el felveszlek. Amugy nekem csatamaj0m az ID-m.
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Croft-21
őstag
Én azon se lepődnék meg, ha a héten nem lenne semmi ebből a béta dash cuccból. Már kedd van ez az 5. munkanap...
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Milyen DLC-k jelentek meg az Alan Wake-hez és érdemes -e beruházni rájuk? Kell-e az alapjáték a DLC-k letöltéséhez?
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
FuRiONight
őstag
-
nofi
addikt
-
nofi
addikt
válasz FuRiONight #22870 üzenetére
Gameshop? Én is "várom" kollégám példányát, de még semmi...
Egyébként a GT mindig túlértékel, mert szerintük minden szép meg jó és fanboy szemmel képesek nézni a legtöbb játékot. A durva, hogy az elmebeteg Edge 9-et adott rá.Xbox GT: nozsolt
-
FuRiONight
őstag
Nah nekem is megjött
1 lemezes és 2 nap gold is jár hozzá
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Croft-21 #22865 üzenetére
Sietsz valahova?
(#22867) viktorhmv: Két DLC jött ki, mindkettő kicsit tovább fűzi a történet fonalát. Ha tetszett az alapjáték, akkor érdemes beszerezni őket, bár nem fogod egynél többször elővenni szerintem (én az alapjátékot kétszer toltam végig egymás után).
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
DonMedve
addikt
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
-
DonMedve
addikt
válasz Croft-21 #22865 üzenetére
Állítólag Major Nelson nemrég írta twitterén,hogy a héten jön a dash.Közben felvilágosítottak,hogy a 2-5 nap a pre-release channel megjelenésére vonatkozott - a letöltött program elindítása után. A frissítésre pedig egyértelműen azt írták - amikor kész vannak vele.
-
kasa85
őstag
válasz Tomics #22889 üzenetére
Szerintem abból is kiadnak vagy két fajtát.
Az első kapásból olyan lesz mint a Kínai víz forraló.
Bedugod azt felgyullad.
A következő talán egy kicsivel később
Kegyetlen milyen fos a Slim venti vezérlése.
Kegyetlen meleg a venti körül a ház.
Hallom a Hana chip egyáltalán nincs hűtve memók úgy szintén.
A venti még a reaktor olvadás közben is alig pörög hát eléggé Marketing szagú ez az új fajta gép
Az Army of Two: the 40th Day el játszottam vagy hat órát folyamatosan.
A legutolsó jelentenél mikor be robbantják az ajtót csókánk térden be csúszik az elfoglalt épületbe ahol a parancsnok csóka van lövés közben az átvezető meg állt.
Mintha egy álló képet néztem volna.
A gép nem jelzet a fények a kontolleren,és a gépen egy zöld volt,de nem reagált
Szerintem túl melegedés okozta.
Következőleg neki futottam,és egy kis akadás volt ugyan ott de a jelenet tovább ment.
Valami ötlet,hogy mi okozhatta a problémát
A gépen a legfrissebb cuccok vannak.
A játék HDD re volt fel másolva miközben a lemez a meghajtóban volt.
A gép fektetve van a szoba megfelelően szellős,és nem a babtól hanem a tetőtéri ablak kinyitásától
Legalábbis 18/20C fok van makszimum.
Ha melegedés akkor szívesen várom miként lehet meg oldani a jobb hűtést lehetőleg olcsón.
Átmenetileg szoba ventivel kezdtem el hűteni a drágaságot.
Nem bántam meg a termék vásárlást,mivel eléggé Gammer gépem van,így a csak konzolra megjelent címekkel néha nagyobbakat játszom mint egy,két agyatlan Pc lövöldével.
Multival PL BF 3 mellet PC nél tenném le a voksomat.
Segítséget,és ötleteket előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
kovsol
titán
válasz kasa85 #22894 üzenetére
Érdekes nekem a több mint egy éves Slim gépem nem melegszik túl pedig volt már rá példa hogy ment szinte egész nap megállás nélkül. És azt se lehet mondani róla, hogy keveset volt használva.
Ha megnézed a két képet látszik, hogy a memóriákat is lefedi a borda: [link] a második képen meg látszik, hogy rézmagos a borda: [link] és a rézmag+alu külső nagyon hatékony. Ha állva van a géped akkor rosszabb a hűtése, próbáld meg fektetve ha nem úgy van.más:
Ma beszereztem a Torchlight -t a marketből, mert a Triallal már sok órát szórakoztam. Meglepően kézre áll az irányítás, talán még jobban tetszik mint PC -n anno.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
WhiteWalker
nagyúr
-
kovsol
titán
válasz WhiteWalker #22896 üzenetére
lesz folytatása igen, de csak PC -re adják ki induláskor
witcher2 -t nem ismerem milyen (pedig megvan PC-re, de nem futna nálam úgyse, így még fel se telepítettem, lehet elajándékozom, nekem is ingyen volt) de dragon age 1-2 nekem nagyon tetszett
amúgy lesz boxra igen ha minden igaz: [link][ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
tomgabor
senior tag
-Baj hogy kiakarok írni egy DVD filmet?Jah hogy az is warez.......
-Tényleg csak filmet akarok kiírni........
-Amúgy milyen ideges lettél....lol.. Ez tiszta vicc.na hello mindenkinek..
-Beteszek egy disket. Betölti meg minden.(gta 4)
-A DVD nem is annyira karcos.
-Milyen warezról beszélsz ?Semmi warez nincs ebbe.GTA4 eredeti.Ezt az 1 játékot kaptam hozzá.
-a DVD író volt rossz mindenben.Komolyan nem értem az egészet mert ellentmondások vannak, vagy most is csak filmet írtál ki?
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Cod mw3 tapasztalatok??
Ugyanolyan mint a mw2 vagy érdemes megvenni???
Köszi!![ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
Aktív témák
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest