Hirdetés
Aktív témák
-
dilipok
veterán
válasz Weißturul #23248 üzenetére
akkor marad az elso verzio ha meglesz a boxod. Esetleg valahol ismerosnel is megprobalhatsz bejelentkezni.
wertigo1984: sajnos a nyomorek tiz eves Ver Istvanok ellen nem sokat tudsz tenni, csak annyit, hogy nem jatszol veluk. En csak ismerosokkel jatszok online.
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Weißturul
senior tag
válasz dilipok #23251 üzenetére
Már kész, szerkesztettem időben
Jól látom, hogy a Marketplace-en a "dobozos" játékokat is le lehet tölteni, mint PC-re a Steamen?
Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
woodbear
addikt
Héééjjj, az mitől van, hogy a forza4-ben a 10.évadot is teljesítve megkaptam érte az acsit, de nem frissíti fel a live-ra, mert valami 1763.01.01 dátumot ír a megszerzésére Dögöljön meg, sose voltam offline még Fm4 alatt.
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Weißturul
senior tag
válasz woodbear #23254 üzenetére
Öhm, nem tudom, hogy ez nálad áll-e, de én mindig tiszta ideg voltam, hogyha ki volt kapcsolva a gép és ezalatt áramkimaradással (áramszünet, porszívónak/töltőnek aljzatot keresve, stb) sújtották a gépet és ekkor visszaesett a dátum 2005.01.01-re... Mekkora katyvasz is volt miatta Oblivionban
dilipok: a Crysis 1 igen baráti (3e HUF) árcédulával van megáldva, van neki multija?
[ Szerkesztve ]
Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Weißturul
senior tag
-
Weißturul
senior tag
válasz dilipok #23259 üzenetére
Csak van aki letöltötte...
Mennyibe fájnao manapság az MS-pontok és a Gold-kártyák?Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Weißturul
senior tag
-
Weißturul
senior tag
Azt néztem, hogy simán kihozhatnék egy nekem való dobozt 20k-ból: 20GB-s vinyó, dzsojsztikk, miegyéb, 3led, 14k - 6k-ért meg lehetne javíttatni.
Tudom, nem egy életbiztosítás egy javított géppel játszadozni, de nekem eddig is csak a legelső boxom lett 3ledes amit apám a tv alatti szekrénybe száműzött vertikálisan - és bírta ezekután vagy negyed évig mire feladta a harcot.Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
dilipok
veterán
válasz FuRiONight #23264 üzenetére
bocs, ps-t nyustolom holnap inkabb valoszinu h leszek
[ Szerkesztve ]
-
tomgabor
senior tag
válasz FuRiONight #21829 üzenetére
Sikeresen kicserélték a Geow 3-at?
dilipok: mivel szoktál játszani?
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz tomgabor #23267 üzenetére
most fejeztem be a mass effect 2-t, most meg a Demon's Soult tolom vegig megint a Dark Souls elott
(de mindjart kettetorom a kontrollert, ami altalaban annak a jele, h eleget jatszottam mara )[ Szerkesztve ]
-
Weißturul
senior tag
Ti melyiket választanátok?
-Battlefield: Bad Company 2 (használt)
-Crysis (digitális)
-Crysis 2 (digitális)?
-esetleg más, használtan, ebben az árkategóriában?
Ha valakinek megvan a BC2 az tudna nyilatkozni, hogy sokan játszanak-e még a multijával vagy mindenki átvonult BF3-azni?[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
válasz Weißturul #23269 üzenetére
BC2-t ajánlom, játszanak még vele, de tény, hogy kevesebben. Sokan átmentek BF3-mazni, és sok helyen olvasom is, hogy visszasírják az elődöt
Az előző felvetésedre 3LED-del javított boxot semmiképp nem vennék. Akkor oké, ha kiküldték szervizbe és cserélték a lapot, de az itthoni beavatkozások általában nem hosszú távra szólnak.
Xbox GT: nozsolt
-
Bagan
aktív tag
Valahol mintha azt olvastam volna, hogy ma erkezik az uj dasboard frissites uj csempes dizajnal. Mit tudok rola?
-
nofi
addikt
Sehol nem láttam konkrét dátumot, csak annyit, hogy az "ünnepek alatt" érkezik. Itt a fórumban páran már használják a bétát (eleve ez is most indult, szóval kétlem ,hogy ma jönne a végleges), én is jelentkeztem, de vagy elszúrtam valamit, vagy még UK regesenek nem hozzáférhető
Xbox GT: nozsolt
-
Djuree
félisten
nem tudjátok az ac revelationsben van coop?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
kovsol
titán
válasz WhiteWalker #23272 üzenetére
nekem dobozos van, abban tuti van multi, az ad értelmet a játéknak
May the Force be with you!
-
wertigo1984
őstag
eddigi gyűjteményem, középen a játékok "Rolls Royce"-a...
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
wertigo1984
őstag
hogyan kell képet a hsz-be kitenni???
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
kovsol
titán
válasz wertigo1984 #23286 üzenetére
ha fel van töltve netre akkor benyomod azt, hogy kép és beírod a címét a kis ablakba amit kidob, de van az a rész ahol be tudod tallózni majd nyomsz oké -t és utána a beillesztés gomb egyszerű
May the Force be with you!
-
nofi
addikt
válasz wertigo1984 #23286 üzenetére
A hozzászólás box alatt:
Új kép feltöltése a szöveghez: gombot megnyom és kiválaszt
Feltöltendő képfájl (max. 1920x1200 px, 1 MB; GIF/JPG/PNG)Xbox GT: nozsolt
-
hazai
tag
válasz wertigo1984 #23290 üzenetére
szia ahogy megnéztem a képeket jo ötletet adtál a slim gép hütésének,mert idáig asztalom volt és alul soha nem fázot de most megoldodik!!!!!!
Nézz szét a termékeim közt http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=hazai&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
Weißturul
senior tag
ConsoleCorner-nél javíttatnám az fix, na ott kb. 100%, hogy nem les, vele újabb baj, hogyha előtte nem gányoltak benne és/vagy nem szakította fel a GPU a forrasztását. Na meg persze utána vigyázni kell a jó szellőzésre és egyebekre.
Jól tudom, hogy valami különleges szerkentyű kell a box burkolatának lehámozásához? Körbenéznék majd odabent
-
Weißturul
senior tag
válasz Gombinyó #23293 üzenetére
Fentebb említettem az egyik boxomat ami megsült a szekrényben - MFR: 2006-06-06, 2007. áprilisában vetten, 2009. januárjában felmondta a szolgálatot. CC-ben meg lett javíttatva és ismerősnél azóta is szolgál
-
MajaG
senior tag
Hátha valakinek kell:
Crysis 2 eladó. Nem lemezes. Csak a letöltő kód!
Priviben jöhetnek az ajánlatok.
Aktív témák
- Hardcore café
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Crypto Trade
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vírusirtó topic
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs