Hirdetés
- PlayStation 5
- Minden, ami Unreal Engine
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz Viktor77 #82452 üzenetére
Bizony, Dazar'alorban sincs meg a 60 nekem, még 50 se. Meg nyilván 20+ fős raiden se, ezért ott kicsit lejjebb veszem a részletességet, kb 5-ösre.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz lakisoft #82451 üzenetére
Ja, akkor le vagyok maradva MoP óta nem foglalkoztam vele, akkor még BoP volt... viszont gyanítom akkor vásárolva meg drágábbra jön ki, mint a mostani 150k. Vagy nem tudom. De gyanítom ha olcsóbb lenne, akkor tuti ezzel csinálnák a goblinok és alacsonyabb lenne az ára
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
persil
nagyúr
válasz Viktor77 #82454 üzenetére
Ja jójó oké, értettem
Tüdőgyulladásomra pluszba tegnap délben jött egy olyan fogfájás, hogy már az öngyilkosságon gondolkodtam és egyetlen percet nem aludtam, szóval csöppet fáradt vagyok, ahhoz, hogy mindent felfogjak elsőreEladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Mister_X
nagyúr
válasz Cathfaern #82456 üzenetére
Alapanyag áron 80-120k között lehet összevásárolni a dolgokat AH-ban (Argent Dawn), tehát ezért olyan az ára. De egyébként valós, hogy egy részét inkább kifarmolják (heroic MoP raidek és dungeonök solo-ban és ércfúrás szabadon), mert azzal jó esetben is megspórolják az előállítás felét. Nem mindegy, hogy 30-70k vagy 100-150k a haszon egy 150k-s tételen.
Közben eladtam már 9 Darkmoon paklit (4 Tides, 2 Squalls, 2 Blockades, 1 Fathoms), “habzsidőzsi”. Csak most kicsit fájdalmasabb lett, hogy megugrottak az alapanyag árak AH-ban,
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Lajtorja
aktív tag
válasz Viktor77 #82452 üzenetére
Background max fps limitet levéve egy gpu-z shotot is lőjjetek már, amin látszik gpu usage.
Valahogy így kéne kinéznie:
Amit a képen láttok:
1070ti, 2560x1080, 10-es beállítás kivéve distance&density (azok 8), 8X MSAA, 170 fps vsync nélkül.
Városban sem megy így 90 alá fps, illetve gpu usage sem esik 80-85% alá, soha. Simán lehet cpu bottleneck annak ellenére, hogy windows ilyen 7-8%-ot ír wow.exe-re. Ugyan ezzel a kártyával 4790k@4.5GHz átlag 10-12 fps-el hozott kevesebbet városokban, mint 8700k@4.7GHz. Meglepődtem, soha nem gondoltam volna... de így van.
--- ---
-
persil
nagyúr
válasz Lajtorja #82461 üzenetére
"Simán lehet cpu bottleneck annak ellenére,"
Én nem panaszkodtam, mert tökéletesen meg vagyok elégedve a teljesítménnyel, csak valaki kérdezte, hogy elég a 1060 a full hd-hoz, és mondtam, hogy igen ...
Nálam azért nem megy 60 fps-nél gyorsabban, mert 60hz-es monitoron játszom vsync-kel. Sanszosan többel menne, mivel nem esik 60 alá, csak, amikor a hdd kuttyog nagy ritkán, akkor is max 4-5 fpst esik egy pillanatra.Btw egy normálisan belőtt 7-8as beállítás, és a 10-es között konkrétan semmilyen látványbeli különbség nincs, hacsak nem két kimerevített képen keresed percekig a diffit
(nyilván az AA -t leszámítva, mert az látszik)Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Plata
félisten
Olvasgattam amit írtatok,bár már nekem régóta van Sky Gólem mount,eddig gőzöm sem volt róla hogy lehet róla herbázni.
Igaz panda idején nem játszottam,mert azt kihagytam,de még legion elején vettem gólemet mert megtetszett. -
Jack Oneill
veterán
-
persil
nagyúr
válasz Jack Oneill #82465 üzenetére
SSAO-t meg sunshaft-ot egyel lejjebb veszed, az kb átlag 5 fps, helyzettől függően és nincs az az isten, aki megmondja a különbséget látványra.
Csúszkákat is lejjebb húzhatod picit, nem fogod észrevenni a különbséget, csak abban, hogy nyersz pár fps-t.
Anizotróp szűrésnek meg 2x-esen kb semmi értelme egyrészt, mintha be sem lenne kapcsolva, másfelől meg a legócskább vga-n sem jelent semmiféle teljesítmény csökkenést, szóval halálos nyugalommal húzd fel 16-ra, úgy legalább észre is veszed, hogy be van kapcsolva
És....shadow high alatt szerintem botrányEladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Csapoati
nagyúr
válasz Jack Oneill #82467 üzenetére
De, de a high még közel sem a maximum.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
TBT
addikt
Dat cosplay:
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Skyhunter #82471 üzenetére
Ez már gyakorlatilag most is így nem. Na nem unatkozó milliomos csemeték által, hanem hogy a cosplayezés üzlet lett, patreon-on meg hasonló forrásokon keresztül nagyon sokan ebből élnek. Nyilván így a felszerelésre fordítandó pénz és energia is jóval több, mint ha valaki csak hobbiból csinálja.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Pukii
senior tag
Classic wow al ki tervez majd játszani? Én anno azzal kezdtem + tbc. Nagyon várom már
''A DDR az a winchester?'' by Ziiip
-
Jack Oneill
veterán
Megvettem eletem elso tokenjet 175ezerert.
-
Plata
félisten
válasz Jack Oneill #82477 üzenetére
Én is vettem kettőt.
-
Danex
addikt
Sok számomra jó dolog van benne, de ahogy hallottam voltak ott klasszok akik csak 1 buff erejéig értek valamit utána meg is állhattak a sarokban.
Illetve változtak azóta az emberek is... elég megnézni 2004-ben egy játék közepes nehézsége milyen volt egy mostani játék közepes nehézségéhez képest. Ma mindent gyorsan és egyszerűen akarnak az emberek, nem pedig 3 innivalót 1-1 mob között .
Szóval szerintem nagyon nagy játékosszám lesz az elején aztán meg kiderül. Nekem valahol nagyon határeseten van a dolog.
-
törölt tag
Én egyébként írtam kb. egy hónapja a blizzard@copyright.com címre, de még mindig itt van ez a fertő.
Még YouTube-on keresztül megpróbálom, hátha... -
Plata
félisten
válasz CactuS #82482 üzenetére
Legionban nagyon könnyű volt pénzt keresni.
Bronzebard szerveren 12 darab 110-es karim volt.
A class hall küldikből jól jött a pénz.
Sok pénzem nem volt,de a legion végére lett 1.4 millióm.
Kereskedni nem kereskedtem mert ahhoz sosem volt kedvem,de wq-zni szerettem.
Napi pár wq megtermelte a szükséges class hall resurces-t,hat karinak nem is kellett wq-zni mert naponta volt ingyen küldije.
A tizenkét class-ból hat class hallban volt olyan fejlesztés hogy napi 1 ingyen wq.
WoW az nekem más nem a farmról szól,vagyis a hülyeség farmolásról igen.
Néha napján félnapokat pecázok csak úgy szórakozásból.
Wow-ban csak elvagyok mint a befőtt,sosem törekedtem a top gear-re,vagy top raidekre,inkább csak a szórakozás érdekel,ezért volt jobb a legion,BfA sokkal grindelősebb.
De most vagyok túl egy 2 órás admiralty és kristály túrán.Haza jöttem melóból mentem farmolni dilithiumot,jön az új kieg és kell a pénz.Már csak 64 ezer zen-em maradt,az új dlc valószínűleg 125 dolláros lesz,vagyis zenből megvéve olyan 13 ezer.Engem meg irritál ha 50k körülire csökken a pénzem.Ha jön a következő főnix event és a sok mazsola ráugrik megint lemegy a zen ára és jól bevásárolok belőle.
Hála a Victory is Life kiegnek lett +2 maxos karim,így már 38 kari farmolja nekem paszívan a lóvét.
Gamma recruit eventet maxosra vittem nagyon gyorsan,nem is tudok másik magyar játékost akinek sikerült volna ilyen gyorsan.
Az is jó pénzt hozott.Mert a jutalom acc wide oszt másik 36 karival is kivettem.
Legtöbb játékosnak még jó ha félig kész.De nekem már ez volt a harmadik recruitment,Delta 300%-ra temporal 100%-ra kész volt szintén elsők közt,Delta 300%-os teljesítése meg ritka.Meg azért hat év tapasztalata nagy előny,no meg sok trükköt ismerek.[ Szerkesztve ]
-
Skyhunter
őstag
Gyerekek, ezt a Baal-Uuna petet megcsinálta valaki? Itt vagyok a dark scenarioba Uuna-val....tuti bugos. Eljutok arra a pontra, amikor jön a rengeteg soul eater, hogy a csaj elmondja a " Uuna wraps her arms around herself and begins to cry." szöveget, megölelem (macroval) eltelik még 2-3sec, beér a többi eater, és megeszik... bassza meg a blizz.
-
Mister_X
nagyúr
válasz persil #82483 üzenetére
Amikor a klánomban vannak németek és ők mondják, hogy a német felirat szinkron (játékban és cinematicokban) ultragáz, akkor hiszek neki
De jesszus, ez nagyon durva.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Redcaster
őstag
Húzok öcsémmel 1-1 karaktert, jelenleg Stormheimben vagyunk lvl102-n. Az az érdekes, hogy nekem vannak WQ-ek a mapon, amíg neki nincsenek, valamint neki az alap BfA nélküli verzió van, nekem viszont már megvan a kieg. Nekem van már 120-as karakterem, neki viszont ez az első. Lehet hogy ezek csak nekem elérhetőek addig, amíg neki nem lesz egy 120-as karaktere?
-
whitezo88
nagyúr
Mainem Ench és Inscri régóta. Mit tegyek, egyik helyett vegyek fel a másiknak párt (mit és melyik helyett, clothing/herb?) vagy inkább alttal legyen gyűjtögetős neki incrihez? Most még mivel bőven fejlesztek, repuzok mainnel altozást nemigen csinálom, ha igen inkább allissal a questline miatt, meg sose volt még allis és hordás max level egyszerre, most az 111. Mit tennétek? Régóta nem csináltam már pénzt, nincs is sok mainemen (150k)
-
BoneDragon
veterán
Silvermoonon van alliba magyar guild?
-
Viktor77
titán
-
Danex
addikt
Legközelebb lehet kicsit jobban utána kell olvasnom a kiegnek, kicsit grindolósra sikeredett a hétvége, hogy pénteken este jöttünk rá ,hogy a +2 mythic bent van, csak achivement illetve repu kell hozzájuk
-
hunvarlan
aktív tag
Sziasztok a Battle.net app nektek is szarakodik a shop része? Vettem goldból tokent amit balance-ra toltam és nem tudom elkölteni ott hiába rakom arra az ablakra nem mutat semmit sem! Valaki járt már így?
-
lakisoft
veterán
-
Mister_X
nagyúr
Gyors technikai kérdések, mert sötét vagyok én a WoW end game contentekhez és drága is lenne kitapasztalni
War-Scroll of Battle Cry /Intellect / Fortitude - ezeket akkor érdemes használnom dungeonben, ha nincs warrior/mage/priest a party-ban, ugye? Ha jól olvasom, mindenki megkapja a buffot és sokat ér, ha nincsenek a felsoroltak.
Miheztartás végett: survival hunterről van itt szó.
Most jön a neheze, potion mérgezés. Vannak az alábbiak nálam, amiket elkortyolgathatok harc közben: Flask of the Currents, Battle Potion of Agility, Potion of Bursting Blood. Currents egy órán át ad buffot, a másik kettő 25 másodpercre. battle Potion of Agility ugye nem írja felül a Currents-t, összeadódik? Továbbá van a játékban valami "debuff", azaz nem ihatok több potiont egyszerre (még akár Coastal Healing Potion után)?
Lelki szemeim előtt az van, hogy felolvasom a tekercseket "nem ideális" comp esetén, megiszom a Currents-t, majd szituációtól függően a 25 másodperces löttyöket, akár zsinórban (vanittpééénz).
+1 bónusz kérdés: Bursting Blood leírása szerint eloszlik a sebzés egyenlően az ellenségek között. Namármost, ha egyenlően osztódni csak single targetre (boss) tudna, akkor a az összes sebzés arra a single targetre megy?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Külpolitika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DUNE médialejátszók topicja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Filmvilág
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest