Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
laceszgamer
addikt
De még mindig sokkal jobb volt, szvsz. annál rosszabb nem történhetett a WoW-al, hogy kiegyenlítették a 10 és 25 ben eső loot okat, msot már lehetetlen 25-fős klánt találni, mert mindenki a 10 est nyoamtja, bár nem tom mit lehet benne annyira szeretni, meg sem üti a 25 ös hangulatát.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Wolverine
félisten
válasz laceszgamer #47702 üzenetére
Egyszerűbb a megszervezése.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
H.O.D.
senior tag
válasz laceszgamer #47702 üzenetére
Kevesebb lesz a slacker, bár az a normális raider guildekben nem jellemző, A 25 fős raidek nehezebbek és senki nem nehezíti a saját életét feleslegesen. A cél nyilván igyanazon hozam elérése a minimális energia-ráfordítással.
Más: nagyon érdekes, tegnap nyomtam pár BG-t. Pár hete nem játszottam és most a playerek nagy része nem is PvP cuccban tolja. Ennyire kasztrálva lett a PvP?
Where do you want to go today?
-
laceszgamer
addikt
válasz H.O.D. #47704 üzenetére
Csak kérdés hogy mi a fontosabb... Engem sosem az hajtott, hogy holmi listán előrébb legyek a minél több boss killel, hanem a hangulat, ami raidek közben volt, ez sajna nem igen van meg 10-esben.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
válasz func93 #47705 üzenetére
Viszont PvP power nélkül meg azért észrevehetően alig lehet valakit elkalapálni, nem tudom más classnál mennyire érezni, de warrinál kegyetlenül, 520 as PvE gear, vs az átlag 480 as PvP, de utóbbiban mégis jobban lehet aprítani.
-
hemaka
nagyúr
válasz laceszgamer #47707 üzenetére
kb 32-35% pvp power kell, a többi mehet prio statra. Warrinál, ha arms, akkor str+crit tört gem + full crit gem.
[ Szerkesztve ]
-
tskó
tag
válasz laceszgamer #47707 üzenetére
A szetbónusz miatt lehet ilyen max.
-
tskó
tag
válasz H.O.D. #47704 üzenetére
Bg-n meg arénában még mindig jobb a tyranical pvp gear, kivéve a trinket-eket, mert azért 1250 statikus leskálázva talán 900 int, agi,str csak jobb, mint ugyanannyi pvp power. Különösen amiatt is, hogy az agi meg az int crit-et is ad.
Kint a mezőn, meg az nyer akinek magasabb ilevel-je van. Egyszerűen nincs értelmes magyarázat erre a resilence-et mindekinek és nerf pvp power dolognak.
A másik dolog ami kiakaszt, az az ész nelküli nerfelgetés. Pl a chasos bolt 400k-t sebez mob-okba az 501-es ilevel-es destro lock-ommal szólóztam 10-es módban Lord Rhyolith-ot. Arénéban meg 3 sec-ig kasztolom és kell hozzá "üzemanyagot" termelni, 40..70k-t sebez ugyanakkor a Conflagrate ami instant meg van amikor 80k-t...
Vagy bejön egy rog és 3 sec alatt beléd tol 800k-t.
-
Lirion
addikt
Vagy bejön egy rog és 3 sec alatt beléd tol 800k-t.
Ezt azért megnézném...
Érdekes, hogy mennyire megragadt az emberekben a vanilla rugo abszurd erőssége. Ha a rugo képes lenne 3 sec alatt 800k-t kitolni pvp-ben, akkor a 2/3/5 rugo felállás lenne minden ladderen az első tízben. Egy 540-es ilvl-ü rugo kb. 600-650k nettó sebzést tud kitolni 3 sec alatt ideális körülmények között, amiből még lejön az armor és a resilience meg egyéb sebzéscsökkentők, ha vannak. Végeredményben olyan ~150-200k sebzés az, ami reális 3 sec alatt egy rugotól pvp-ben, ami egy picit elmarad az általad vizionált 800k-tól. -
H.O.D.
senior tag
válasz Lirion #47711 üzenetére
Ami annyit jelent, hogy leszedte a HP-d 60-70%-át. Ekkor kezdődhetne a foght, ha nem kapnád a következő stunt és akkor ott a vége. Engem ha egy rogue betalál, akkor simán hátradőlök és megvárom, amíg végez, úgysem lehet vele mit csinálni, legalábbis bg-n senki nem jön oda leszedni, arénában más a szitu.
Where do you want to go today?
-
kenwood
veterán
van egy burstje,amit ketszer el tud sutni.ha tuleled,kb. annyit er a damage,mint egy discpapnak.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Beri
addikt
Healbacsi H.O.D.
150-200k kevesebb mint 50% hp. Ha nem akarjátok bekapni, toljatok el rá valamit. Ö sem csak cd-k nélkül nyomkodja a pve rotáját (mint egy DK), hogy ezt meg tudja csinálni.tskó
Ismered azt a rugót, vagy csak úgy találtad a videót? Fogadnék vele mondjuk 300k goldban, hogy nem szúr rajtam 300k-t.eladó Aromamizer RDTA V1
-
Wolverine
félisten
És vajon erre minden rogue képes? Mert kiragadni egy esetet mondjuk 1000 harcból... az még mindig nem bizonyítja, hogy általános lenne az, hogy "jön egy rugó és 3 s alatt üt 800k-t PvP-ben"
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Lenry
félisten
van ingyé' egy Pandaren Monk pet kódom, ha valaki igényt tart rá, szóljon
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lirion
addikt
Elképesztő... komolyan azt akarod bemagyarázni, hogy az az általános, hogy egy rugo mindig critel és még ráadásul olyan videóval akarsz bizonyítani, ahol a rugo bg-s berserking buff-ot használ? Szerinted hány arénában van ilyen buff?
Ha feltételezzük, hogy minden speckó critel, akkor egy ambush-evis-mod-evis kombo auto attackkal együtt is plafon 300-350k sebzést tud kitolni 3 sec alatt egy védtelen clothos ellenfélbe. De ez baromi ritka, már az is jó, ha a 3ból 1 crit lesz és akkor ott vagyunk a 200k körüli burtsnél, amit írtam. Kirívó eseteket bármelyik karakterről lehet nézni...
(#47712) Healbacsi
Elég gyengén felszerelt az a karakter, akinek 200k hp majdnem a teljes élete. 475-480-as ilvl-nél már kb. 370k hp-ja kell, hogy legyen bármilyen kasztnak.[ Szerkesztve ]
-
Healbacsi
őstag
-
Wolverine
félisten
Felmerült bennem egy kérdés: vajon te milyen speccel és kaszttal játszol? Vajon arra találnánk-e one-shot makrós videót a YouTubeon?
-
Lenry
félisten
válasz DieHard #47730 üzenetére
neked elküldtem, a többiek meg... srácok, ezt VGA-hoz adják, max 1 lesz még, mert úgy emlékszem, hogy 4 ilyen GTX650-et vettünk, két haverom kapta a korábbiakat, most egyet DieHard kolléga, ha megtalálom az utolsót, azon összeverekedhettek, ha akartok, de több nincsen
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Fandango
veterán
Milyen jo amikor az emberek a jatek leg semmire valobb, legszarabb reszerol, a PVP-rol vitatkoznak.
[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
válasz Healbacsi #47739 üzenetére
Az a baj, hogy a Blizzard is belatja, hogy egy vakvagany a pvp, de kivenni ugye nem tudjak, viszont nem tudnak mit kezdeni vele, mert sose jo. Csak vegig kell nezni mit muveltek a pvp-vel az elmult 8 ev alatt.
Aki ezt nem latja be az vak vagy hulye, mar bocsanat de tenyleg igy van.En leirtam a velemenyem, a tovabbiakban nem fogok semmilyen erre a posztra reagalo hsz-re valaszolni, mert ebbol flamewar lesz, az meg mint tudjuk nem vezet sehova.
[ Szerkesztve ]
-
Beri
addikt
válasz Healbacsi #47728 üzenetére
Ezzel meg csak az a baj, hogy a rugó nem így működik. Ha 3 sec 200k, az nem jelenti azt, hogy 6 sec 400k. 66k dps-t megtartani playerbe még ő sem tud.
Fandango
Csak pvp nélkül nem lenne ennyire sikeres a játék (legalábbis szerintem). Én speciel még így is tudom élvezni, gearem is van (kifejezetten örülök is neki, hogy 5.3-ban nem kell újra farmolni egy másik szettet), RBG teamet is tudok keríteni (igaz, másik realmről), néha kiakad 1-2 értelmes 2v2 partner is. Az egyetlen nagy fájdalmam az, hogy a ragnaroson nem tudok olyan 3v3 teamet találni, amelyik komolyan venné a dolgot.[ Szerkesztve ]
eladó Aromamizer RDTA V1
-
Arnold2
őstag
Ha már úgy tobzódunk itt a sok PvP szakértőben :
-Full honor set-ben vagyok, megtűzdelve egy Conq chest, sword és off-hand-del, mint destro warlock.
-Maradjak az +int +3% Crit metagemnél a sisakban, vagy ha megvan rá a lehetőségem tegyek be egy legendary (PvE) gemet?
-Van olyan oldal ahol class-ra lebontva utána tudok nézni, hogy mire érdemes reforge-olni, gemelni? Noxxic-ot nézem mostanság, de nem tudom mennyire kóser.
-PvP resire ha jól láttam akkor már abszolút nem éri meg se gemelni se enchantolni? Inkább PvP Power vagy int?
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni macro témában.
Szeretnék létrehozni egy castsequence makrót.
Gyakorlatilag működik is rendesen.
Csak nem tudom megfelelően resetelni.
Azt szeretném be állítani hogy mindig amikor megnyomom az adott gombot és lejárt a legelső spell cd-je akkor a legelső spell-t csinálja meg.pl.: /castsequence [nomodifier] reset=10 spell1, spell 2
Így ha nem használom a makrót 10 másodpercig akkor a spell1 et csinálja meg.Én ezt az első spell cd-jére szeretném beállítani (ami 2 perc), de ha meg adom neki a 120 sec-et akkor nem működik valamiért a makró. .
Meg lehet ezt adni neki valahogy másképp is?
Innen bogarásztam ki ezeket a dolgokat de erre nem találtam megoldást.
Segítséget előre is köszi![ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest