Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
válasz Cathfaern #44445 üzenetére
most is megvan a fix talent a rugonak.
az 1-2-5 kb. mind 1
a 3-asbol az elusiveness a nyero,a 6. az anticapation.
egyedul a 4.-nel erdemes szinte fightonkent valtogatni.sztem nem rossz ez,de nem erzem jobbnak,valtozatosabbnak sem a precatahoz kepest.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Wolverine
félisten
válasz ígyvanferi #44432 üzenetére
Akkor megint sajnálhatom szegény Facelesst, amiért ennyit melózott a kasztok változásainak fordításával...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Healbacsi
őstag
válasz kenwood #44452 üzenetére
A 3.sorban a cheat death raid felhasznalasa pl DS-ben le lehet vele soakolni egy twilight onslaughtot a Warmaster fighton, mikozben a raid marad a helyen.
A leeching poison egy eleg eros sealf heal barmely olyan esetre, amikor magadnak kell megoldani azt, hogy ne halj meg.
Az elusiveness valoban nagyon jo ability, viszont folyamatos fenttartasa adott idotartam alatt eleg durva dps kieses.A 6. sorban a van egy ranged ability, amely combot general, ami utan akar johet egy deadly throw, vagy esetleg barmi olyan esetben, amikor a target levegoben van tudsz rajta combo pontokat epiteni, es amint ujra melee kozelben lesz, a felhalmozott combokat kedved szerint felhasznalhatod. Vagy pl ha futsz a target fele, amig elered 1-2 dobassal nemi damage mellett 1-2 combot nyerhetsz, es ez se utolso, ha pl korabban nem tetted ki a shadowstepet.
A versatility egy tobb targetes fightnal idealis, mikor is kb 15-20%-nal ott hagyod a korabbi targeted, (a dotok ugyis megolik), atvaltasz a kovire combopont veszteseg nelkul.
Az anticapation csak annyi mint a paladinoknal az 5 holy power charge mikor csak 3-at lehet egyszerre elhasznalni. Paladin eseteben 3-nal ugyis elhasznalod a holy powert, de ha ugy alakul, akkor a 3 folotti charge nem veszik karba. Ez itt is igy van.Nem neveznem egyik altalad valasztott talentet sem ultimate talentnek, igen az esetek tobbsegeben jobban mukodnek, de a helyzet hozhatja ugy, hogy a masik kettovel jobban jarhatsz. Ezzel nem azt mondom, hogy amit mondtal az marhasag, hanem, hogy nincsenek kobe vesve, es pont ez a lenyeg.. korabban KOTELEZO TALENTEK voltak, most ez nincs igy. Az esetek bizonyos reszeben egyik, a maskor masik talenttel jarsz jobban.
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz ígyvanferi #44456 üzenetére
Ilyenkor kezdem úgy érezni, hogy a wow.hu létezése felesleges. Ha a magyar játékosok sem nézik meg rajta az új változásokat, akkor nincs értelme a létezésének, mert másnak nem mi leszünk a forrása.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Viktor77
titán
válasz gejzanet #44458 üzenetére
Reagálhatnék, de mindkettőnknek jobb, ha meghagylak a hitedben.
#44460: Ja, mennyivel több ész kellett ahhoz, hogy felmenj EJ-re, és kirakd az aktuális top talentet, amivel elvoltál egy-egy content patch alatt úgy, hogy rá sem kellett nézned.
#44461: Így van, igazad van.
MOD: A szerkesztés gombot viszont használd.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
gejzanet
tag
-
Viktor77
titán
válasz ígyvanferi #44462 üzenetére
Én is ElvUI-t használok egy jó ideje, ha van kérdésed bátran, megpróbálok válaszlni.
Amúgy [link], itt is nagyon sok hasznos infó van.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
parandroid
félisten
válasz Viktor77 #44459 üzenetére
Én pont ezen gondolkoztam, hogy mennyivel egyszerűbb így az élet, hogy megnézem, melyik a szimpatikus, és katt, nem kell napokig theorycrafting fórumokon átrágni magam, hogy valami egy-két maradék pontot hová tegyek, aztán noobozzon le az első pro, hogy mekkora béna vagyok, hogy nekem az van kirakva, ami - nem mintha ezzel különösebb lelki törést okozott volna.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
kenwood
veterán
válasz Healbacsi #44455 üzenetére
van igazsag abban,amit mondasz,1-2 dologot a hatasodra picit maskent is szemlelek.
Az anticipationt annak fenyeben ertekeld,hogy a rugonak tobb abilityje is 1-nel tobb combo pontot ad(hat) es a 4-es finisherek ugyanugy dps kiesest jelentenek,mint az elvesztett pontok.
nem mondom,h 1 fighton sem erdemes masra rakni ,de nagyon nyomos indok kell hozza,es a ds contentben fixen minden bosson az lett vna a nyero.lesznek majd vicces fightok,ahol akar a stunt is erdemes kirakni,de ott el is felejtheted,h top dps leszel es az mar picit hasonlo,mint a subos/healelos talentek valiona,vagy conclave hc-n.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Healbacsi
őstag
válasz kenwood #44465 üzenetére
Pl. a volt guildemben amikor progresseltunk a raid leader foleg rugoknak azt mondta, hogy nem erdekli, hogy ha 0 damaget is tolnak az adott fighton, de mindent meg kell szakitani, stunolni kell stb.
Egyszeruen a mostani talentek ezt hivatottak segiteni, hogy ha vmi egyebb feladatod van a pure dps-en kivul, akkor tudj utilityt valtoztatni adott esetben dps talentek kiesese nelkul.
Amely talenteket irtal az esetek tulnyomo tobbsegeben optimalisabbak, de siman generalhat egy fight olyan szituaciot, amikor adott class hianyaban mas classnak kell betolteni egy masik class feladatat. A retalent meg csak par kattintas, nem kell vegigzongorazni a tobb tiz pontnyi kotelezo talenetet, hogy 1-2 helyen valtoztass, mint ahogyan ez eddig barmikor volt.
Nekem pala a mainem, es ott is tudnek mutatni olyan sort, ami egy raid boss harcban tok folosleges, de amint nem bossal harcolok maris hasznosnak bizonyulnak. Sot a palanal is van egy bis talent az 5. sorban nev szerint divine purpose, de egy olyan szituacioban, ahol a burst damage szamit a masik 2 is megallja a helyet.
[ Szerkesztve ]
-
Lirion
addikt
válasz Healbacsi #44439 üzenetére
Nem akarok nagyon belemerülni, de azért pár gondolatot írnék.
Tier1:
Gyakorlatilag mind1, milyen spec, a 3. a legjobb talent. A második az ambush kifingatása óta nem túl érdekes, az elsőnél meg túl kicsi a dmg bonusz, annál többet ér, hogy ingyen van az opener.Leeching-paralytic poison:
Ha az egyiket választod, azzal a másikat kilövöd, pedig nem egy tier-en van a két méreg. Ha egyszerre lehetne mindkettőt használni, akkor jó lenne, de így nem.T2:
2 túlélést segítő talent mellé bekerült egy controll talent. Ez nem szabad választás 3 hasonló skill közül, ami az új rendszer célja lenne. T4 detto ugyanez, továbbá az, hogy a prep miatt az összes cd-s skill hosszabb cd-nal rendelkezik, mint amennyi indokolt lenne.T6:
Ez meg egy olyan tier, ahol roppant egyszerűen kimatekhozható, hogy melyik talent a legjobb, és néhány ritka alkalmat leszámítva ez az anticipation lesz. A redirectet már úgyis megtanulta minden rugo időzíteni és normálisan használni, nem beszélve a FoK-CT aoe rotáról vagy a blade flurry-ről combatnál, a ST meg a jelenlegi formájában elég vicces ability, aminek ahhoz, hogy legyen bármi értelme használni egy ranged fighton, kell mellé a DT is, így ez ismét megnyirbálja az új rendszer lényegét, vagyis hogy szabadon választhatsz hasonló célú skillek közül.Korábban ptr-en próbálgattam az új patchet és a rugomat kétszer is átmásoltam, a korábbi ptr-es két rugom mellé és az összes specializáció mellé válogattam talenteket solo pve, raid pve, pvp szerint. A vége az lett, hogy a 6 tier-ből 3-ban mindig ugyanazokra esett a választásom, a maradék 2 ágból pedig mindig ugyanaz maradt ki. Az utolsókat pedig értelemszerűen nem tudtam próbálni 85-ös szinten, de a versatilityt egyszerűen semmilyen szituációra nem láttam jobbnak a másik kettőnél.
-
Healbacsi
őstag
válasz Lirion #44467 üzenetére
Kicsit rapillantottam a sajat classomra:
T1: harom fajta movement speed gyorsitas, egy nagyon gyors magas cd-vel, egy kozepes (de meg eleg magas) adott esetben 6 secenkent, vagy egy passiv amelyet adott esetben felturbozhatok stabilan, amig el nem koltom a holy powereket. Ez totalisan mindenkire van rabizva, hogy melyiket preferalja.
T2: 3 cc kepesseg, ami adott bossfighton semmit sem er, masiknal a fel perces stun, avagy a cd nelkuli, damage-re megszakithato cc, avagy a movement speed lassitas. Totalisan izlesek es pofonok ki melyiket akarja hasznalni.
T3:a fol instant lehet bizonyos ido utan, ami adott idoben kijatszva szep self, illetve offheal lehet. A wog-bol egy reju fele healt varazsol, megint hasznos lehet, ha korbedobalgatja az ember. A sacred shield is hasznos most meg keveset absorbol, de passivan dolgozik, es gyorsan lehet valtoztatni a celpontot. Megint csak izlesek es pofonok ki melyiket hasznalna.
T4:Egy elegge erdekes mento, ami dotos hatasokat ved, siman adodhat egy boss ability, amely verzes, dot alapu es sokat sebez, es sokat segithet a 70% vedelem. A bubi es mas pala cd-k gyorsabb visszanyerese is fontos lehet, foleg ha az adott harcban valaki kenytelen tobbet hasznalni (esetleg ugyetlenebb), illetve a 3. valasztas, 2 percenkent 2 sacri, es 5 perceknet 2 bop, azert nem utolso mento spellek.
T5: itt total azon mulik, hogy vki a burst damage akarja megtolni, vagy standard damaget/healt preferalja. Itt egy ket talentnel tobb valasztast is nyujt spectol fuggetlen, mivel a holy palaknal pl eleg durva damage lett.
T6: ezelet a talenteket meg nem probaltam, de biztos tudnek szituaciot mondani a most aktualis contentbol amelyik mind3 mellett szolna.
Ezeket csak azert irtam le, mert ennel a classnal sikerult amit igertek velemenyem szerint, mivel en csakis lehetosegek ozonet latom. Etttol fuggetlenul nem feltetlen fogok 5 perceknt retalentelni, de a lehetoseg adott, majd elvalik mit hoz a mop.
Nem hinnem, hogy peldanak okaert a rugo kevesebb lehetoseget biztosit, csak sokan hajlamosak raeroltetni egy egy megoldast a korabban alkalmazott modszerekre. Mint ahogyan emlited, a redirect hasznalatat minden rugo tudja mikor kell nyomni, noha eleg magas a cd-je, de veletlen se johet olyan alkalom, akor jol johetne az, ha instant at kell pakolni a combokat, akar egy nem vart esemenynek koszonhetoen.
A valasztas lehetosege adott. Amikor partokra szavazol akkor is van valasztas, meg ha ugy nez ki, hogy egyik sem jobb a masikenal. Ha barmelyik jobb lenne, akkor az mar nem lenne valasztas. -
Wolverine
félisten
válasz ígyvanferi #44462 üzenetére
Ennek egyszerű oka van: addonokról én szoktam írni, és csomagokkal sosem foglalkozom. Azok ugyanis egyszerűen működnek: valaki összerakja és amíg karbantartja, addig használható. Mihelyt felhagyott vele az illető, onnan kezdve vagy magad hegeszted (ez nyilván programozóknak ajánlott, akik értenek a Luához vagy legalább beletanulnak), vagy keresel egy másik csomagot.
Ezen kívül esztétikai alapon lehetne vizsgálni őket, de ebbe végképp nem akarok belefolyni.Viszont egy olyan komoly változás, mint a talentrendszer átalakítása, nem hiányozhat tőlünk sem; épp ezért Faceless lefordított minden talentet és az összes új spellt/abilityt is, valamint azt is jelezte, ha valami megváltozott a 4.3-hoz képest. Elemzést nem írt egy kaszthoz sem, de arra sajnos nincs is kapacitásunk.
-
Lirion
addikt
válasz Healbacsi #44469 üzenetére
A probléma az, hogy a legtöbb talent esetében tényleg lehet válogatni, a rugo esetében viszont sokszor tényleg nem. A legtöbb esetben hasonló témájú talentek közül választasz,a rugonál sikerült 6-ból 3-nál több témát összekeverni egy helyre, ráadásul vannak talentek, amik kiálltanak azért, hogy egy későbbi/korábbi tier-ben válassz ki mellé valamit vagy kizárnak más tier-ben található talent lehetőséget.
-
ígyvanferi
addikt
válasz Wolverine #44470 üzenetére
Az korábban nem volt egyértelmű számomra, hogy ez valami komplett addon csomag, azt hittem csak valami újabb unit frame addon, egy-két plusz vizuális adalékkal.
Értékelem a fordítási munkát, és valószínűleg a wow.hu-t olvasnám, ha nem birkóznék meg ilyen szintű szövegekkel angolul. De ugye ezek sokszor elég bénán hangzanak még az olyan minőségű fordításban is, mint Facelessé.
És igen, egyrészt a konkrétabb elemzést, tanácsokat, a guide-jelleget hiányolom, amit megkapok az Insideren, másrészt, bár ez apróság, de valamiért sokat számít erre most jöttem rá, a tooltipek. Bármi skill, talent említésre kerül, ott a tooltip, látom, hogy mi is az pontosan (biztos a tapasztaltabbaknak ezek az infók a fejükben vannak, nekem szükséges plusz). Ezt amúgy ajánlom figyelmetekbe javítandó az oldal színvonalát. Nem tudom mennyire kivitelezhető.
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz ígyvanferi #44472 üzenetére
A guide-íráshoz komolyabb stáb kéne. A WoW Insidernek van ilyenje. A Wowheadnek a userek írnak guide-okat a fórumon, és az MMO-Championnál ugyanez a helyzet. Nálunk a fórumon lehet tanácsokat találni, de direkt guide-okat ritkán írnak az emberek; ezek ugyanis gyorsan - patchről patchre - elavulnak.
Emlékeim szerint Faceless gyakran linkel a Wowheadről spelleket a leírásaiba. Nem minden esetben teszi meg, mert vannak olyan dolgok, amiknél kb. felesleges: mindenki tudja, mit tud egy Fireball vagy egy Moonfire. A Kék tengerben ritkábbak a linkek, ez igaz."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Healbacsi
őstag
válasz Lirion #44471 üzenetére
Meg mindig nem ertek veled egyet. A rugot meg mindig olyan szemmel nezed, mint egy cseplogep, amely all a nagyon nagy boss fenekeben a keze jar mint egy varrogep, es hatszazcsillio dps-t tol.
De sajnos az elet nem ennyire kegyes, a classok nem ennyire feherek vagy feketek.
A rugot mint pure dps classt a cc kepessegei, illetve a cd-i kulonboztetnek meg a tobbi melle classtol. Ha ezeket kihagynank, akkor igazabol 1-2 combo epito skillen es 1-2 finnishing move-on kivul nem lenne mas.Megnezegettem a posion talenteket amiket problemasnak irtal. 2 fajta poison van, main hand (lethal:wound, deadly), es offhand (non-lethal:cripling, mind-numbing, es a 2 talentes: leeching, paralityc). Ugyis mondhatnam, hogy 2 fajta merged van, miszerint damage es utility. Sajnos a 2 talentes mereg valoban utilty mereg, igy valoban utik egymast, de ideje volt mar kitorni az instant mainhand, deadly offhand buvos kettosebol.
Az en ertelmezesem szerint:
Az elso sor a stealth felhasznalasrol szol.
A 2. sor talentjei pvp-t elfelejtve inkabb jatek stilus kerdesei. sokan jatszanak ugy, hogy csak utik a mobot, minden energyt damage-re koltve, bekapva minden sebzest, erre a combat readiness tokeletes talent. a Nerve strike megint csak azt szolgalja, hogy valamelyest csokkentsd a bekapott damage, ha epp ugy jatszol, hogy a stunokat hasznalnad ki. Szerintem nagyon jo szintezo es instazo illetve pvp talent. A deadly strike felhasznalasa megint sokretu: lassitas, szakitas, damage, tapasztalt rugo kezeben baromi jo skill. Ha masra nem menekulo mobbal szemben marha jo, igy szintezesre, instaban szinten hasznalhato.
3. sor egyertelmuen self mentok
4. sor egyertelmuen a mobilitast segito talentek
5. sor cc-t segito talentek
6: sor akar instaban akar raidben encounter fuggo alkalmazasok lehetnek.
Szerintem egesz jo talentjei vannak a rugonak. El kell felejteni a korabbi talentfakat, minden damage novelo talent be van epitve a spellekbe. A talentek es a glyphek utilityket biztositanak, es nem dps-t, illetve healt novelnek. Ez teljesen mas szemlelet mint ami eddig volt.
En sok lehetoseget latok a classod talentjeiben, akar pve akar pvp felhasznalasban. Megegyszer a lenyeg. A classok nem ugy vannak modelezve, hogy egy tank&spank harcban allnak egyhelyben, es nyomkodjak a tokeletes rotat, az a vilag a vanilia befejeztevel szerencsere veget ert (ezert a mondatomert mekkora flamet fogok kapni.
-
H.O.D.
senior tag
Sziasztok,
Érdemes a honort őrizgetni? Jön még új season a kieg előtt?
Where do you want to go today?
-
kenwood
veterán
válasz H.O.D. #44475 üzenetére
igen,szeptember 21.-en indul az osz es csak 25.-en a mop
UI: mopban mar nem lesz mainhand/offhand poison,csak 1 fajtat lehet rakni 1 idoben.
-
Wolverine
félisten
válasz kenwood #44477 üzenetére
Téves. Egy lethal és egy non-lethal méreg lehet fent egyszerre.
#44475: az új szezon a kiegészítő megjelenése utáni héten fog kezdődni. A Honor nem veszik el, szóval a cap alatti része megmarad; a többiből gold lesz.
[ Szerkesztve ]
-
efge
aktív tag
válasz Wolverine #44478 üzenetére
de a honornal (meg conquest) nem ugz van hogy addig nem tudsz vasarolni, mig az adott seasonben nem szereztel x mennyisegu pontot?
tehat igy nem erdemes megtartani, az elejen mindenki majd a craftolt pvp szettben megy...A tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!
-
Wolverine
félisten
Csak a Conquestnél van így, és ott is csak a fegyvereknél, ha minden igaz (meg talán a ratinghez kötött magasabb szintű gearnél). A Honornál nincs probléma.
-
Fl3x
aktív tag
srácok van ilyen szárny v micsoda amit ha esel vhonnan v iesmi ki tudsz nyitni, az hogyan szerezhető meg és mi a neve ?
" Nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy hány ütést állsz ki mikor talpon kell maradni!"
-
Wolverine
félisten
A priesteknek van egy spellje, a Levitate, ami így néz ki és lassítja a zuhanást. Emellett a mage-eknek van hasonló spellje, a Slow Fall, valamint az engineerek tudnak ejtőernyőt csinálni a köpenyükből.
-
echterion
nagyúr
válasz Wolverine #44486 üzenetére
Pedig a hunteremnek is tök jól jönne egy ilyen skill, engi nélkül, mert van egy-két szitu, mikor kellene neki is. Ez tökre nem igazságos, emiatt nem szeretnék szkmát nullázni (és nem is fogok, annyira azért nem húsba vágó, de párszor már jól jött volna eddig).
-
Arnold2
őstag
válasz parandroid #44464 üzenetére
Én pont fordítva vagyok ezzel. Szerettem az EJ-t, még akkor is ha 95%-ben előírta, hogy mit hova.
Valamint szerettem próbálgatni, hogy a "kötelező" rota hogyan passzol az én játékstílusomhoz.A MoP nekem minden aspektusból tetszik kivéve a talentrendszer (és amit műveltek a lockokkal ). De csak megszokom majd :S
-
kenwood
veterán
válasz Arnold2 #44490 üzenetére
pedig a betas videokon nagyon aratnak a lockok,a cata kicsit mostoha volt veluk.
persze a betas videok sokat nem jelentenek,mivel az elso 1-2 honapban siman lesznek olyanok,h 1-1 spellt akar 20-30%al is erositenek,gyengitenek.rugo aoe finisherre (crimson tempest) konkretan 700% buffot dobtak 1-2 heteMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Wolverine
félisten
válasz kenwood #44491 üzenetére
Az ilyen tuningnak akkor lesz szerepe, amikor értékelhető mennyiségű adat lesz raidekből és Arenából is - az a megjelenés utáni 4. hét lesz szerintem, mert egy hétig nem lesz se raid, se Arena (és utána nem árt 2 hét adatait összerakni).
A Crimson Tempest buffját az indokolta, hogy a rogue AoE gyenge volt. Cserében mást nerfeltek."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Arnold2
őstag
válasz Viktor77 #44492 üzenetére
Az amúgy is javítva lett
Azért a Felguard egy Shadowmournnal (bár sajnos ehhez nem juthatunk hozzá), vagy Thunderfuryval elég pimp(#44491) kenwood: Nálam most kivételesen nem a DPS-ről van szó. Hanem a játékélményről. Szerettem és hozzászoktam a "NASA" szintű spell barhoz.
Most a destro gyakorlatilag 3 gombos lett, Az affly is egyszerűsödött, nem is kicsivel. A nem próbált demóban van még egy kis remény, hogy tetszeni fog.A talent-rendszerünk meg kis túlzással: vagy PVPre jó, vagy PVEre vagy általános. Tehát ha engem a játék PVE része érdekel, akkor nagyon nagy játékterem nincs (kivétel egy két eset). (Tudom ne önzőzzek, meg nem személyesen nekem írják a játékot :S )
Szerettem a sok gombot, meg a rengeteg lejáró CDket figyelni, na
-
kenwood
veterán
válasz Arnold2 #44494 üzenetére
sztem az affli teljesen okes,bar tul sokat raideltem lockal.
http://www.youtube.com/watch?v=gA5P74fgNgs&list=UUIsOZbIhwBycyZQf4A4Vspw&index=9&feature=plcp
Wolverine:
kb. ugyanazt irtad le,mint en,mas szavakkal[ Szerkesztve ]
-
Amarth
aktív tag
Üdv!
Melyik most a hitelesebb DPS méter,a Recount,vagy a Skada?
Ugyanis a 2 között 2-4K eltérés szokott lenni.Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
Wolverine
félisten
Ha valaki nem olvasna minket és nincs Twitterje: GC pénteken regisztrált. A hétvégén rengeteget írt, kvázi dev Q&A-t tart folyamatosan; és ezt Faceless lefordította egy hosszú wall of textben.
Ami kiemelnék, az a Challenge módról szóló idézet:
"Ghostcrawler szerint ez a kieg korántsem lesz egyértelműen casualbarát - a Challenge mód vérbeli hardcore tartalom lesz, és Hoptallus ezen a szinten nehezebb lesz a legtöbb raidbossnál is. Azt is jelezte, hogy a lehető legkeményebben harcolni fognak az ellen, hogy nerfeljék a Challenge módokat.
Pár visszajelzés a belső tesztelőktől erről a nehézségi fokról:
- "ez a legstresszesebb dolog, amit valaha a WoW-ban csináltam. Imádom!"
- "a Challenge módokban a kasztom minden abilityjét használnom kell. Ez a játék egyetlen másik részére sem igaz."
- "a Challenge mód olyan, mint Ragnaros P4... ami 20-30 percig tart."
- "Ook-Ook legyőzése után egy pillanatra elszorul a lélegzetem... mert tudom, hogy az az átkozott nyúl jön."
- "a Challenge mód közben azt szeretném, ha csatolhatnék egy spellt egy másik spell castja alatt is, mert a GCD sem elég rövid."
Egyben azt is elárulta, hogy a legskillesebb játékosok mehetnek majd az aranyéremért a Challenge módban; aki megáll egy kicsit stratégiát kidolgozni, az elérheti az ezüstöt; aki 1-2 wipe-pal halad, az talán megcsípheti a bronzot. Kicsit keményebben fogalmazva: aki egy kicsit érdeklődik a Challenge módok iránt, az előbb-utóbb elérheti a bronzérmet.""I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest