Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
válasz Wolverine #44470 üzenetére
Az korábban nem volt egyértelmű számomra, hogy ez valami komplett addon csomag, azt hittem csak valami újabb unit frame addon, egy-két plusz vizuális adalékkal.
Értékelem a fordítási munkát, és valószínűleg a wow.hu-t olvasnám, ha nem birkóznék meg ilyen szintű szövegekkel angolul. De ugye ezek sokszor elég bénán hangzanak még az olyan minőségű fordításban is, mint Facelessé.
És igen, egyrészt a konkrétabb elemzést, tanácsokat, a guide-jelleget hiányolom, amit megkapok az Insideren, másrészt, bár ez apróság, de valamiért sokat számít erre most jöttem rá, a tooltipek. Bármi skill, talent említésre kerül, ott a tooltip, látom, hogy mi is az pontosan (biztos a tapasztaltabbaknak ezek az infók a fejükben vannak, nekem szükséges plusz). Ezt amúgy ajánlom figyelmetekbe javítandó az oldal színvonalát. Nem tudom mennyire kivitelezhető.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Packeta
- Hardcore café
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagy chili topic. :)
- Parfüm topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest