Új hozzászólás Aktív témák

  • Arnold2

    őstag

    válasz FuRiONight #44024 üzenetére

    Ha mindenképp horda akkor én a Ragnarost ajánlom. Ha jó az ally is és nem zavar a nemzetközi közösség éééés nem lépsz be a hun chat chatornára akkor az Arathor is igen kellemes realm. Én itt játszok ally oldalon és nincs okom panaszra.

    Recruit a Friend: a dolog nem titkos, csak azért nem írják le neked, mert legális körülmények között itthon nem élhetsz ezzel a promócióval.
    Ha megkockáztatod, akkor max elveszíted az accountodat, tehát nem fogja a rendőrség az ajtót rád rúgni (elég nagy bukta az összes megvett kiegészítő ára plusz a befizetett hónapok összege). Valaki mégis él vele, és eddig köszöni jól van, én meg úgy vagyok vele, hogy jobb a nyugalom és inkább fizetek kicsit többet, hogy az a rengeteg idő amit a karakterembe fektettem ne menjen kárba.
    Amúgy a lényege a dolognak: a battle.net accountodból küldesz egy meghívót egy barátodnak, aki szintén ki szeretné próbálni a játékot. Ő elfogadja, megveszi a játékot (elég az alap játék is) majd be is fizet egy hónapot (jobb esetben ugye :) ). Ekkor te kapsz egy in game 2 személyes mountot (2 személyes gyorsabb közlekedést biztosító hátas), kapsz még 1 ingyen hónapot, valamint kölcsönösen tudjátok egymást segíteni a szintezésben. Az utóbbira már nem emlékszem hogy hogy is megy.
    Nagyjából ennyi a promóció lényege.Bővebben tényleg ne menjünk bele, mert a trükközés amivel kijátszható a rendszer, nem csak a Blizzard EULA-ja ellen van, hanem a PF! fórum alapelveibe is ütközik.

    Amúgy én is ajánlom az első hozzászólásunkat. Kezdőknek lehet ott pár hasznos tanács.

    Valamint jól írod: hozz létre egy trial accot válasz, ki magadnak pár szimpatikus kasztot és mehet a móka (pár megkötés van, de annyira nem zavaróak, az első 20 szint meg még nagyon kényelmesen is megvan egy nap alatt:) ). Míg kipróbálod addig sem az egy hónapodból ketyeg az idő és amikor megveszed a játékot ugyan onnan tudod folytatni ahol abbahagytad.

    (#44029) Viktor77: Ezen most így reggel felröhögtem. Ezt a bicskás beszólást még nem is hallottam :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák