Hirdetés
Aktív témák
-
emre
veterán
Ha így megy tovább, átmegyek az SG-re.
Vagy belépek egy klánba aminek van saját fóruma.Ez röhej ami itt van.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
fsb1000
nagyúr
válasz Gyuri27 #32798 üzenetére
"Lehet kódot kapni a mai napig. "
Hol? A kiadó már nem ad el egyszeri vásárlónak a te feljelentésed miatt.
Csakis illegális csatornákon lehet beszerezni PC GURU-s Wot kódot.
(Bocs azoktól akik kódót árulnak, de ez a rögvalóság)---
Iratlan szabály: Nyilvános fórumon, nem közöljük mások IRL adatait. Akkor sem ha a saját leveledből idézed.
A moderátorok ki is törölték a hsz-ed necces részeit. [link]
Ez sem volt jelzés értékű neked?
Szerintem nincs miért elnézést kérjek, elefánt voltál a porcelánboltban és igen valószinű, hogy ez indította el a folyamatot, és jutottál el a feljelentésig, sokan pedig oda hogy nem kapnak legális módon 1000Ft-ért tavalyi PC-Gurut, csak illegelás csatornákon jóval drágábban.Sajnálom.
Korábban kiálltam melletted ez ügyben, de a múlt héten más írányból származó infók miatt megváltozott a véleményem. Nem akartam írni... csak most valahogy előjött.---
(#32799) Arpee78 : Rendben!
[ Szerkesztve ]
-
skill84
tag
kb 500 key maradt . szerintem 1 hónapnál nem tart tovább. akit érdekel pm.
-
Timyyy
őstag
Már én is ezen gondolkozok. Siralmas ami itt folyik 2 értetlen ember miatt. És elüldözik az összes normálisat... hiába döntöttem el hogy a 2 iq fighter hsz-eit nem olvasom, mert így lényegébe megszűnt a fórum, mert csak ezzel a szarral van tele...
SG-n is ez megy?Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
emre
veterán
válasz marked one94 #32802 üzenetére
A PHE szerverét nem fogom használni, mivel már nem vagyok tag.
Másról meg nincs infóm.De már gondolkodtam, hogy befejezem mára, mert ha már KV-van nem tudok egy értelmes kört menni akkor ideje félretenni a cuccot. Ezért is olvasgatok éppen.
Most diliház van a játékban. Mondjuk a héten majdnem mindenki panaszkodott, én nem. Hozzám mostanra ért el a hullám.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Gyuri27
félisten
válasz fsb1000 #32803 üzenetére
Ennyire kasuki vagy?
A kiadó eddig se adott el kódokat bárkinek!!!! Pont ebből van a cirkusz. Ezért írtam ide be, hogy van kód. Ugyanis többen írták, hogy a kiadótol azt a választ kapták nincs.
Ha jól emlékszem te se onnan vetted a kódot és más se (kiadó).
Innen nincs miről beszélgetni. Mivel a leirt dolgokat se értelmezni se elfogadni nem tudod ha az nem az fsb valóság.Én töröltettem az illető nevét. De ha benne hagytam volna akkor se lett volna semmi.
Megint okos voltál. Gratulálok. Megint látsz valamit és lövéséd sincs mi van mögötte, mi miért történt.Ja és ne állj ki mellettem. Ezek után pláne.
Amúgy ha kérdésed van jöhet a privi. Elmondok és magyarázok mindent, lehet a dolog élő chat is. De azt gondolom neked mondani halál felesleges bármit. Ugyanis nem érted meg.Amd - Radeon - Ryzen
-
virkir
veterán
válasz Bobyjack #32791 üzenetére
Tényleg van még hova süllyedni ennek a fórumnak.
Mutattál egy almát egy körtét és hogy teljes legyen végül egy narancsot.
Namost ezt hasonlítsd össze.
Az, hogy te kilőttél 5 tankot marhára semmit nem jelent lehettek simán low hp-s ellenfelek, utána beraksz egy sniper-t amiért viszont egy kanyival nem kapsz többet csak annyit mutat, hogy pontosan lősz de a találatod lehet lepattanó meg full sebzéses is.
Végül kapunk egy Confederate-t ami megint nem mutat többet mint, hogy te sebezted a legtöbb kilőtt tankot.
Áruld már el szerinted hol van itt összefüggés?
Használd a WoT_Logger-t és azzal hasonlítsd össze a kiosztott sebzés/win/defeat függvényében a kapott xp-t credit-et.
Hidd el nálam okosabb emberek találták ki, hogy a győzelem +50% credit/xp-t ad.Timyyy
Sehova.
diegho már csak mulatni jön olvasgatva, ha megfigyeled én már csak a bődületes marhaságokra nem bírom visszafogni magam de erről is le fogok szokni.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Werewolf20
tag
Én nem akarok itt belefolyni semmi és senki vitájába, de az tény hogy azért kezdtem ide járni\írni\olvasni mert itt sok jó arc volt akitől lehetett sok mindent megtudni WOT ról, esetleg néhány embernek viszont segíteni. De már írni alig írok....azon vettem észre magam, hogy már nem is olvasom végig csak ránézek hogy értelmes vagy megint csak a vita. Tény, hogy már lassan csak erről szól.
It's not the destination...but the drive there
-
marked one94
őstag
Ez nem nekik a szerverük, meg amúgy se vagyok ott tag. Ja és nem is tudtam hogy nekik is van mumble szerverek. ( ide mások járnak fel játszani )
Én nem vettem észre hogy olyan sok birka játszana számomra ez ilyen átlagos nap. Mondjuk ma csak creditet farmoltam meg a kis szuper pz2-vel szórakoztamYou'll Never Walk Alone
-
echterion
nagyúr
Csak érdeklődnék, hogy meddig megy még ez a szarrágás a TK-ról? NEm mindegy, hogy kék-e vagy sem? Ha szétlövöd, ugyanolyan szintre süllyedsz, mint a szétlőtt kék. Ennyi, mit kell ezen ennyit rágódni??? Anyám...
-
válasz fsb1000 #32690 üzenetére
Nem tudom, de a minap direkt kilőttem valakit a csapatból (én IS-4, ő M6), mert blokkolt, ami miatt lelőtték a fél hp-met, aztán másodszor is blokkolni készült, így inkább kilőttem. Ja és a lényeg, hogy nem kékültem be.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Gyuri27
félisten
Akkor kékülsz ha az okozott sérülés (tk) az össz sebzés bizonyos százalékát eléred.
Azaz nem minden sebzés vagy sebzések miatt kékülsz.
Ez az egyik ok amiért én is tk-ni szoktam (blokkolás).
Tudom büdös bunkó vagyok. De ha én elférek a mapon férjen el más is.
A másik ami miatt haragszom. Állok egy faépület mögött. Spotolok (ezért is vettem az optikát). Erre jön a vicces és szétlővi a házat vagy keresztül megy rajta.
Biztos én vagyok a hülye. Ezért magyarázza el valaki ez miért jó.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
diegho
nagyúr
Ha már így megkérdezted válaszolnék, ami egyben egy utolsó hozzászólás is lesz ide. Lassan 1 hónapja nem szóltam hozzá a fórumhoz, mivel legutóbb én kaptam a legkomolyabb kitiltást flame keltése miatt, kíváncsi voltam mi lesz, ha nem szólok többet hozzá. Nos látjuk, semmi nem változott, sőt egyre lejjebb süllyed a színvonal, ezért is nem szóltam hozzá az egészhez. Nem mentem sehová (vagyis de, csak nem szeretném, ha követne innen bárki is oda), néha beleolvasok a fórumba, de ugyanaz az fsb vs. mindenki más megy folyamatosan. Eleinte úgy gondoltam, hogy búcsúzásul írok egy orosz tankokról és francia med ágról szóló összefoglalót, netán videót, amiben magyarul elmondom mindegyik említésre méltó tank előnyeit és hátrányait, de úgy érzem felesleges lenne, mert vannak akik ebbe is belekötnének nálam sokkal kisebb tapasztalattal is. No meg amúgy is ki vagyok én, hogy megmondjam melyik tankkal hogyan kell játszani? Nem vagyok sem egy megmondóember (akad belőlük bőven itt a fórumon) sem pedig egy kiemelkedő játékos. Azt hiszem ennyi elég is lesz erről. Jó játékot mindenkinek!
-
Bobyjack
senior tag
válasz virkir #32810 üzenetére
Hűha. Akkor [linkelek]. Figyelmedbe ajánlom az "Experience and Credits" részt.
-
LAJTNING
tag
válasz Bobyjack #32791 üzenetére
http://wiki.worldoftanks.eu/Battle_Mechanics#Experience_and_Credits
Táblázat/After the battle/Win/Credits Awarded:
Joining a battle reward: "Fixed amount scaling with player's tank tier"
Win: "Basic "joining a battle" reward multiplied by 1.85."Szűrd le te is amit le kell. Ami persze lehet az, hogy megint benéztek valamit a "hivatalos wiki"-ben...
Mindenesetre nekem evidensnek tűnne, hogy ha nyer a csapat, akkor nagyobb a jutalom, legyen az akármekkora %-os credit/xp többlet.
EDIT:
Hát ez gyönyörű, hogy azt linkeled igazad bizonyítására ami pont az ellentettjét állítja. Jajj, te...
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=UWb5Qc-fBvk
-
fsb1000
nagyúr
Szerintem ettől több kell, hogy bekékülj. A szoftver nyilván nem a valós szándékok alapján dönt, hanem kvantitatív módszerekkel dolgozik. A határértékről nincs konkrét infó, de aki már véletlenül TK-zott vagy csapatsebzett az sejtheti, hogy nem alacsony a küszöbb. A magas köszöb elérése, pedig már valószinűsíti a szándékosságot.
Én ezért tudom elfogadni azt, hogy a játék dönti el, ki a Team Killer. -
Bobyjack
senior tag
válasz LAJTNING #32824 üzenetére
Azért, hogy belépsz a csatába kapsz egy összeget. (Joining a battle reward). Tehát ha nem csinálsz semmit, akkor is kapsz ennyit. Ez a Löwe esetében kb. 8-9 ezer kredit. Győzelem esetén EZT szorozzák fel 1.85-el. Ergó kapsz plusszba 6-7 ezer kreditet. A te csatád esetén az jelenti, hogy 140 ezer helyett kaptál volna 147 ezret. Ez elég messze van a 140 ezer * 1,5-től...
-
LAJTNING
tag
válasz Bobyjack #32826 üzenetére
Így is fel lehet fogni, igazad van. Ez továbbra is legfeljebb részben teszi igazzá ezt: "Győzelemnél a kreditet nem szorozza fel a rendszer."
Ugyanakkor ha valójában 7 ezrekről beszélnénk eltérés szinten, akkor több profitálós bukott körnek kéne lenni és Type-al bukott köreim nagyobb része kéne, hogy 100 ezer felett legyen. Mindenesetre konkrét képletet soha nem fogunk látni, és ami bele van írva az is ki tudja mikor hogy működik...
Az a 8-9k nekem kicsit kevésnek tűnne.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz marked one94 #32802 üzenetére
Valami infót csepegtess, aztán a napokban beüzemelem a cuccot.
Merthogy mumble-t még nem használtam.
Mondjuk a bétás ventri még a gépemen van, csak azt nem tudom minek.
(dehogynem: nosztalgiából )A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
virkir
veterán
válasz Bobyjack #32826 üzenetére
Tényleg szánalmas ami itt megy.
Belinkelsz valamit amivel bizonygatnád a hüjjeséged de már arra nem veszed a fáradtságot, hogy végig is olvasnád.Meg kell mondjam én sem tudtam pontosan mert csak az xp 1,5 a credit ezek szerint 1,85.
Számolni meg tanulj már meg ha írni valamennyire sikerült.
140.000-nek nem 147 az 1,85x-e hanem 259.000[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
fsb1000
nagyúr
válasz virkir #32830 üzenetére
Jól számolt a srác, mert csak a belépési creditet szorozta 1.85-el. Ezt le is írta.
(ne mindig a "kötekszem + kioktatok a másik úgyishülyeséget mond" lebegjen a szemed elött!)----
Egyébként LAJTNING-al értek egyet, mert sok száz Type-os csata után én is azt tapasztalom, hogy a vesztesek 40-60K-t hoznak a győztesek meg 70-100K-t.
Tehát jelentősen több kreditet kapok a győztes csatákért. Ez más tankoknál is megfigyelhető, csak kisebb mértékben.[ Szerkesztve ]
-
LAJTNING
tag
-
Atlantis
veterán
No, megvan a KV-ra a 107-es csúzli...nem tudom, lehet velem van a baj, de nem jön be ez a heavy tankos vonal. Én jobban kedvelem a mozgékonyabb vasakat, pl.: a PzIV dinamikája már megfelel, pedig az se egy rakéta.
Azért még küzdök vele.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
babferi
tag
válasz Atlantis #32835 üzenetére
Hat nem csoda , hogy forcsa neked , KV a hevyk kozt is a lomhabbak kozt van . De ha kitapasztalod akkor nagyon lehet apritani, ill. ha maradsz ezen az agon akkor egyre mozgekonyabb hevyk jonnek . De persze te tudod
... Vicces fiu vagy te Sully , kedvellek ; eppen ezert teged ollek meg utoljara ... - Emlekszel , azt mondtam teged nyirlak ki utolsonak?! - Igen , emlekszem ! - HAZUDTAM ! ...
-
Bobyjack
senior tag
válasz virkir #32830 üzenetére
A képeimmel pedig arra próbáltam rávilágítani, hogy lehetetlen az 1,5-ös szorzó. A háromból ez egyik meccsen kikaptam, ott 75k kreditet kaptam, ami 1,5-el megszorozva 112,5k kredit lenne. Ami lehetetetlen. A legjobb meccsemen amin nyertem T34-el 85k kreditet kaptam. Ez a vereség pedig semmivel sem volt jobb annál a győzelemnél, így nem indokolt, hogy 30k-val többet adjon győzelem esetén. Az XP hasonló mindkét csata esetén a már ismert képlet szerint.
-
Gyuri27
félisten
válasz Atlantis #32835 üzenetére
Kell idő mire hozzászoksz.
Idővel a lassúsága megfontoltá tesz.
Ezzel a tankkal sehova nem kell odaérni. Komolyan mondom. Lassan cammogj és lőj.
Mert a 107 zis kiválló. Jó rof/dmg és még a pen is elfogadható.
Majd mikor akció lesz végy rá ventit és töltésgyorsítót.Amd - Radeon - Ryzen
-
Chris0321
addikt
Nem tudom érdekel-e valakit, de most találtam a neten:
-
marked one94
őstag
válasz Chris0321 #32841 üzenetére
Én regiztem de valami YUPLAY oldalra kaptam jeslzót Azt hittem valami dátumot kapok vagy hogy majd beta key-be részesítenek.
Lesz egy World of Planes meg egy World of Warplanes. Ha jól tudom a Warplanes egy dobozos játék lesz míg a Planes olyan mint a wot vagy fordítva? Nekem valami ilyesmi rémlik. Javítsatok ki ha tévedek
[ Szerkesztve ]
You'll Never Walk Alone
-
Fel
addikt
Orosz, nem kínai. Ugyanazok készítik, akik a Wings of Prey c. játékot.
marked one94 : Mindkettő online móka lesz. A WoWP a wargaming.net kreálmánya, a WoP-t pedig az 1C-hez tartozó Gaijin fejleszti. Konkurensek lesznek, de talán mégsem... A WoWP egyértelműen árkád, a WoP pedig inkább szimulátor szerű (bár lightosabb, mint az IL-2).
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
No, akkor tévhitek oszlatása:
World of Warplanes: Röviden WoWp, Wargaming produkció, ugyanaz mint a World of Tanks csak repülőkkel. A ph-s topikjában linkeltem már róla pár dolgot akit érdekel az olvassa el, akit nem az ne beszéljen hülyeségeket a két játékról.
World of Planes: Röviden WoP, Gaijin Entertainment produkció. Ők készítették többek közt az IL: Wings of Prey-t és a Birds of Prey-t is, valamint a Luftwaffe kieget.
Mind a két cég orosz! Két egymástól teljesen külön álló fejlesztőcsapat és állításuk szerint nem beszéltek össze. A Warplanes kb annyira lesz arcade, mint a WoT. Míg a Planes-t megpróbál elmenni a szimulátor irányába, de IL szintet ne várjon senki.
Planes-ben lesz pár alap gép amit megkapunk majd a játék mellé és ha úgy gondoljuk a továbbiakat megvásárolhatjuk külön. Ilyen játék pl a Rise of Flight is. Nem lesz fejlődési rendsezr, nem lehet fejleszteni a repülőgépet, fogod a joy-t és repülsz ahogy tudsz, illetve a géped engedi(ha túlzásba visszük szétesik darabjaira).
Warplanes: Tankhoz hasonló fejlődési rendszer, joy támogatott, de inkább csak azért, hogy ne sarkosan repüljünk. Teljesen arcade jelleg így nem kell attól félni, hogy a különböző manőverek során egyszerűen szétszakad a gép. Nagyjából annyi köze lesz a valósághoz, mint a Tanks-nek.
YUPLAY: Ahhoz, hogy a beta-ban részt vehess alá kell írni virtuálisan egy titoktartási nyilatkozatot, ehhez kell ez a "keretrendszer" amit nem árt betartani. Ellenkező esetben pénzbírság v. börtön... Oroszok nem szaroznak ilyennel... Warplanes-ben ez máshogy van megoldva, mert az closed beta, míg Planes inkább egy reges openbeta.
Egyéb kérdés? -
Dexter1024
csendes tag
válasz D.Orion #32847 üzenetére
"World of Planes cannot be fought by aviation alone, so the game will also expose players to combat on land and at sea.
Features include:...
Impressive diversity includes detailed models of planes and their cockpits, as well as tanks and ships"Most akkor ez egy "három az egyben" játék lesz, vagy ez is 3 különálló?
PH! neutral
-
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Mountain Pass 2012. február 13. 0:29:01
Vehicle: Type 59
Experience received: 1 168
Credits received: 66 546
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gunprémium nélkül sajna
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs