Aktív témák

  • virkir

    veterán

    válasz vbbb #17839 üzenetére

    Be kéne már rakni elsőhozzászólásba vagy valami fakk-ba annyiszor volt már róla szó.
    1, A legfontosabb, hogy a legénység minden tagjánál ugyan azt a skill-t fejleszd egyszerre mert csak akkor kapod meg a teljes bónuszt ha mindnek megvan a 100%, addig amíg nem érik el csak töredékét.
    Példa, hogy világos legyen: ötfős személyzetből csak kettőnek 100% mondjuk a javítás akkor a skillel járó +5%-nak csak a 0,4%-at kapod meg.
    2. Mit fejlesszünk elsőnek: tank-javítás (mert úgy sem egy bokorban gubbasztva kell vele lenni) TD/SPG-álcázás (mert ugye ők akik jellemzően nem mozognak viszont javításra már nem nagyon van idejük ha felfedezik őket)
    3. A szellőzést nem +5%-ért érdemes rajta hagyni hanem, hogy minél jobban megközelítse az adatokban lévő értékeket mivel a "kedves" fejlesztők azokat úgy számolják, hogy 100%crew+venti+csoki/cola
    4. Távcső/periszkóp: lásd mint fent mivel TD-ről beszélünk egyértelmű, hogy az álló helyzetben +25%-ot adó a hasznosabb. Amúgy a SU-85-re rakhatsz bármit, akár egy egész obszervatóriumot is akkor sem fog szart se látni annyira nulla annak a látótávolsága.

    "Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

Aktív témák