Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz -vitya- #18701 üzenetére
Én olyan 65-70ezret szedtem össze az egyik mmo-ból, mikor eladtam majdnem mindenem belőle, szóval jó pénz van benne.
Amúgy arib barátunk azért 110%, hogy vette az accot, mert T30-al nem tudott egy T95 mellé beállni, úgy sem, hogy lelőtte a láncát 2szer, valamint tuti auto aim-ot használ, figyeltem hová lő, minden tank közepére, amikor az egyik arty kiröhögte már jött is azzal, hogy kuss nekem úgyis jobb statom van. Érdekes!
[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
válasz L-e-f-i-e #18698 üzenetére
Nagy poén.. Kb. előrevetíti a francia harcmodort: Végig sunnyogsz, ne is tudjanak rólad, ha már csak egy maradt előbújsz. Ha bajtárs együtt örültök, ha ellen, akkor hátbadurrantod.
Egyébként mag:
Hétvégén speckó event: [link]
Mondhatni, a szokásos. Néhány tank féláron, dupla kredittel. Féláras tank slot, akadémiai képzés.A teszttel kapcsolatban még valami..
Holnap ugyan újra elindítják, de semmi kliens oldali update nem lesz, csak szerver oldali. A jövő hétre ígérik a 7.0v2-t, így gyaníthatóan nem fog beleférni a novemberbe a végleges megjelenés.diegho: Figyelni kell az acc-ot kicsit. Ha a következő pár napban stabilan csak romlani fog a stat-ja, akkor tuti vette.
[ Szerkesztve ]
-
Hmm, akkor a Tigrist ki kéne farmolni addig.
mod: a tank slot nem féláras sajna
És persze közben rájöttem, hogy a 3 tier 6-os VK közül pont az nincs meg, amiből a sima Tigrist lehet kifejleszteni. Sux!
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-vitya-
őstag
válasz diegho #18702 üzenetére
van egy ismerősöm, aki kényszerűségből kell auto-aim-et használjon... Annyira remeg a keze (orvosnál is volt vele, ideggyógyász, pl. felnyitotta egyszer, aztán közölték vele, hogy nem tudják, éljen vele együtt) - ebben a játékban meg van az auto-aim funkció, így nincs megfosztva teljesen attól, hogy játsszon. Más, hasonló játékokban pl. képtelen lenne bármit is eltalálni, mivel nehéz folyamatosan remegő kézzel egérrel pozicionálni...
Vicces, ő is számgépekkel dolgozik, de mindent , mindig billentyűzetről vezérel...
-=Витя=-
-
-vitya-
őstag
válasz marked one94 #18711 üzenetére
mire visszajövök a kényszerszabiról, talán már panther2-d is lesz;-) végre, nagy med!;-)
-=Витя=-
-
diegho
nagyúr
Kb 1 órája vannak szar meccsek, sok birka hazaért a bölcsődéből.
-
Paul119
addikt
ma találkoztam a világ legbunkóbb és leghülyébb t54es playerével ő fogta magát be állt Steppes nevű pályán hátulra a vonatok mögé kempelni mert neki van jobb dolga is mint hogy lövöldözzön természetesen csóri t95 egyedül véde a bázist egy is7 ellen meg egy jagdtiger ellen( amit én le pfoztam e100 al 200 hpra) közben én egyedül harcoltam egy vk4502p , is7 jagdtiger ellen vkt kilőttem jagdtigeren marat 200 élet de senki nem jött oda aztán valami csoda folytán nyertünk
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Werewolf20
tag
válasz Paul119 #18715 üzenetére
Ebbe az a gond, hogy ingyen van...eléggé casual...és sok kis cod pro meg kisgyerek játszik vele. Ilyen marad a WOT, nem fog megszűrődni a játékos tábor épeszű megbízható felnőtt gondolkodású játékosokra. Hozzá kell szokni, én már belenyugodtam.
It's not the destination...but the drive there
-
válasz Paul119 #18715 üzenetére
Tegnap este volt egy map, ahol kezdésnél 3 heavy beállt az artykhoz campelni nálunk. Ahogy megláttam, rögtön léptem is ki, mert feleslegesnek tartottam, hogy végigszenvedjem azt a pár percet is, amíg kikapunk. De amúgy rendszeres, hogy a top heavy tankunk marad a bázison védeni, aztán csodálkozik, ha minket ledarál az ellenség, végül persze őt is.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
vbbb
addikt
Játékvezérlővel játszik valaki, vagy mindenki csak billentyűzettel? Hátradőlve a kényelmes székecskében mekkora királyság volna már puffogtatni...nem ártana egy ilyen lehetőség a 7.0-ás verzióba.
-
-
válasz diegho #18721 üzenetére
És a WoT-tal is kényelmes játszani?
(#18722) fsb1000: nekem volt már nulla XP is, amikor rögtön a bázist elhagyva felragadtam egy sziklára, nem tudtam megmozdulni, és egész meccsen egy ellenfél sem jött a közelembe. A szerver biztos azt gondolta, hogy AFK vagyok, mert hiába győztünk, nulla XP-vel honorálta. Pedig még a billentyűket is nyomogattam bőszen.
[ Szerkesztve ]
-
-vitya-
őstag
egyszer volt egy olyan idegesítő beakadásom, hogy csak na! Cliff-en, KV-val (top voltam).... már 4 killem volt, az összes nagyot kikaptam, meg az egy darab arty-t is, fél úton jártam visszafelé, a bázisunk felé, mikor 1 panzerII elkezdte foglalni a bázist, és kb 100m-rel azelőtt, hogy rá tudtam volna nézni a bázisra, a jobb oldali lánctalp beleakadt a kőbe. Se előre, se hátra. 3 db maximum tier 4-es ellenfél volt a pályán, én a KV-vel 90% health-en...
Szépen végignéztem, hogy letelik a foglalás, miközben szenvedtem, és veszettül nyomogattam mindenféle gombot, ami csak volt a billentyűzeten.
Hogy én ott mennyire felkaptam a vizet....
[ Szerkesztve ]
-=Витя=-
-
válasz -vitya- #18725 üzenetére
Hasonló sztorijaim nekem is vannak. És ilyenkor még hab a tortán az, ha az egyik csapattárs elkezd szidni, hogy idióta, miért nem mész harcolni, foglalni, stb.
Amúgy mintha a 7.0-val a beragadásokra is ígértek volna javítást, nem?
[ Szerkesztve ]
-
psycroptic
őstag
Kétszer ragadtam be összesen. Egyszer Artic Regionban KV-val a lenti bázis jobb oldalán a hegyoldalba. Be is írtam, hogy beragadtam, erre odajött egy jgpzIV és segített kimozdulni. Hol megpróbált tolni rajtam, hol csak hozzáért a lánctalpamhoz és sikerült. Meg is köszöntem a csávókámnak! A másik esetben le sem sz@rták, hogy beragadtam.
PSNID: Tomy83PS
-
válasz psycroptic #18728 üzenetére
Nálam az a gond, hogy igyekszem mindig a lehető legjobban levágni a kanyarokat, így sokszor előfordult, hogy beragadtam sziklafal mellé. Mostanra már kezdek leszokni róla.
Amúgy egyik tegnapi artys sztori érdekes volt. Mindkét oldalon 3-3 arty (t5-t6), ellenfél chaffeja berongyol hozzánk, és elkezdi bontani az egyik hummelünket. 3 hp-ja maradt, mire sikerült kilőnöm a scoutot az IS-sel. Erre látom, hogy a nyomoronc hummel lőállásba áll ugyanott, ahol a chaffe lőtte. Mondom (írom) neki, hogy relocate, semmi reakció. Aztán egy másik arty is beírta, hogy na most már húzza arrébb a valagát, mire észbe kapott, hogy talán tényleg arrébb kéne mennie, mielőtt kilövik az ellenséges artyk. Azt nem értem, hogy hogyna lesz az ilyeneknek tier 5-ös artyjuk.
[ Szerkesztve ]
-
kedvesgabor
tag
Az account figyelésre annyit, pár nap nem elég...
..én az E75-el mikor kezdtem és még stock volt szívtam rengeteget...
...mire odaértem a frontra vagy az arty evett meg, vagy a csapatom fogyott el...
..kb. 30% winem volt...aztán amint fullos lett ezt fel tudtam tornászni 50%-ra.Aztán jött a tegnap meg a mai nap...
..katasztrófa, az összes köröm bukó volt...köztük a tipikusokkal, hogy nincs fedezék a pályán arty meg annyi mint a szemét, nekik t54,e50 esetleg egy scout is, mi meg hvy-vel az egész csapat...szólval a két nap alatt az összes "mutatóm" romlott.
Tehát ha a megnézem az accountomat akkor az elmúlt 2 napban sokat felejtettem...
..vagy hullámvölgybe vagyok..vagy nem fejlődök úgy ahogy a többiek -
psycroptic
őstag
Ezen ne is erőltesd az agytekervényeidet, mert elfáradsz...
Biztosan egy "bűdöskölök" volt pelussal a valagán. Mint amikor Campinovkán a Mausunk elindul a réten az ellen bázisához nyílegyenesen és meglepődik, hogy kilövik, mint a szputnyikot. Az ilyen is hogy jutott el odáig?
Én meg néha azon lepődök meg, hogy minek vettem meg a GWTigert? A héten még csak olyan csatáim voltak, hogy ihaj! Eltalálni az luxus egy másik tankot.
PSNID: Tomy83PS
-
MCGaiwer
addikt
ekkora trágyadombot mint az US heavy ág még nem láttam...
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
válasz MCGaiwer #18733 üzenetére
Én most T32-vel szenvedek. 30 meccsből eddig 10-et nyertem vele, de most már, hogy fullos lett... Na jó, kiveszem a kezem a biliből.
(#18732) kedvesgabor: hopp, tényleg. Már el is felejtettem, hogy én is ki akarom fejleszteni, mert minden tankomat elitté akarom tenni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz -vitya- #18735 üzenetére
Hát, T34 jó tier 8-as lenne, az biztos.
Egyébként én nagyon szeretem a T29-et, de érdekes módon nagyon rossz a winratem vele (kb 45%). Az IS-t nem szeretem, azzal meg 52%. Ki érti ezt? Ja, hogy utóbbi orosz?
[ Szerkesztve ]
-
kedvesgabor
tag
válasz -vitya- #18735 üzenetére
T29-et szerettem, op az ágyúja nagyon, meg ha a terep is olyan akkor a tornyot is lehet kamatoztatni rendesen...
...T32-t nem szeretem tier8-ba már kevés(szerintem), nem igazán jobb elődjétől(még ha a statisztikám pillanatnyilag jobb is vele)...
...T34-et szeretném elérni... -
jahrn
senior tag
Nekem forditva van. T29 winrate 58-59% kozott mozog, IS meg 51%. Ugyan IS-sel valamivel tobbet sebeztem/meccs meg vmivel tobbet is oltem, de erzesre a T29 sokkal jobban fekszik es agresszivabban is hasznalom.
Ami meg a fules tornyot illeti. Eredetileg az alap toronnyal nyomtam, amit mindenki igyekszik HE-vel pakolni (ami ugyan nem sebez sokat de idegesito bedoglott agyuval harcolni). Amiota valtottam a fulesre az ellenfelek egybol Buffalo Bill-nek erzik magukat es igyekeznek a fuleket loni. Szimplan csak menj vissza fedezekbe ujratoltesnel vagy ha az nem lehet billegtesd a tornyot (ezzel a parancsnoki kupolara celzok dolgat is megnehezited) jobbra-balra.
[ Szerkesztve ]
-
válasz kedvesgabor #18737 üzenetére
Ja, a T32 gyakorlatilag egy T29 több HP-val és fülek nélkül (ami ugye előny, mert van aki azt lövi). De valahol azt olvastam, hogy a tier befolyásolja a lepattanásokat is, és mintha igaz is lenne, mert érezhetően ritkábban pattanok mondjuk IS-3-ról, mint azt T29-ben ülve tettem. Persze lehet, hogy hülyeség, és csak beképzelem magamnak.
-
Tesi
tag
Hali. Milyen bosszantó hogy a héten vettem meg a Tigrist,meg a Panthert is....Eszem a kefét...
[ Szerkesztve ]
Te hiszel a MATRIXBAN?... Egy igazi JEDI nem hisz a matrixban!!!
-
fsb1000
nagyúr
válasz kedvesgabor #18738 üzenetére
ejh... már megint egy másként gondolkodó!
--
Ma a lemmingek háborúja volt náhány L csatában. Végre megértettem mi is ez.
Az a legszebb mikor mindkét oldal elindul... és szó szerint nincs senki a saját bázison.
Általában L csatában arty sincs...Lehet hogy hűlyeség, de délután megy a legrosszabbul (ilyenkor sok Wot-pro nyomhatja), aztán este 7-9 között szinte minden sikerül ömlik az XP, és éjféltől már csak kevesen vagyunk, de ilyenkor a legjobb a játék... valahogy nyugisabb játékmenet, lehet taktikázni stb.
Talán nem nagy tévedés, ha arra gondolok napszaktól függ milyen korosztály dominál a WoT-ban.
De kik játszanak este 7-9 között? -
Tesi
tag
-
fsb1000
nagyúr
válasz kedvesgabor #18744 üzenetére
hehe...
---
(#18743) Tesi: A duplázás ad valmi bónuszt?
(mármintha egymás utáni 2x győzelmet jelent) -
emre
veterán
válasz kedvesgabor #18738 üzenetére
ez nem minden eseteben igaz
amenyiben egy nagyon jó csapat jön össze akkor akár ketten-hárman is végigunatkozhatják a meccset, de adott esetben egyetlen jó képességű játékos is fordulatot tud hozni.Egyszer kipróbálnám hogy mondjuk 50 egymás utáni meccsen nem csinálok semmit sem.
Szerintem a meccsek 30%-át akkor is megnyernénk.Itt például szerintem akkor is győzünk, ha én nem csinálok semmit. Mert nagyon jó volt a felderítés, és az arty támogatás is.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
emre
veterán
válasz fsb1000 #18749 üzenetére
Lehet, de ha pl. objektet nézzük akkor szerintem jó ha 20% összejön mert az a pár ezer sebzés kiesése komoly veszteség lehet, míg egy pzIV-el elképzelhető az 40-50%-is.
Szóval annyi mindentől függ, hogy szerintem nem érdemes ezzel foglalkozni.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest