Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    válasz kicsitrash #12450 üzenetére

    Jaja, csak néhány normál AP van benne, de azokat sohasem használom. Amúgy igen, az E-100-al is biztos lehet szépeket trollkodni HE-vel. :)

    (#12452) KISDUCK: Töltésgyosító + Célzásgyorsító + Venti. Venti helyett mehetne még Csigaszem, haveromnak pl az van fent, mert idegesíti, ha trackelik és nem látja mi lövi. Szerintem a repeszpáncélnak nincs sok értelme (lényegében semmin sem), sokkal fontosabb felszerelések elől veszed el a helyet. Az álcaháló nehéz tankra ugyan csak fölösleges.

    T8+ és minden 2,5s-el vagy annál lassabban célzó nehéz tankra ezt a felszerelést rakom: Vert. Stab + Célzásgyorsító + Töltésgyorsító. Ami ennél gyorsabban szűkül, arra a Célzásgyorsító helyett Venti kerül. Majdnem ugyan így T8 alatt is, ami 2,5s-nél vagy annál lassabban szűkül, kötelező a Célzásgyorsító, csak ott ugye még nem minden tanknál lehet Vert Stab-ot használni, szóval annak helyére megy a venti. Sniper tankoknál vagy nagyon kicsi látótávú gépeknél esetleg Csigaszem (utóbbi gépekre csak haverom véleménye miatt, én inkább a ventit ajánlom a nem Sniper gépekre, amikre nem megy vert stab).

    (#12453) Runo: Emlékszem még rá, és nem is ammo rack volt. :) Amúgy lehetséges, hogy a track mögött találtad el, ahol kis T-34-el is be lehet lőni? :F Bár ahhoz óriási mák kell, mert nagyon kicsi a weakspot.

    (#12487) Bingisz: Szólj, ha lesz WZ-d, mert ha tényleg megfelel, akkor jössz a 132-es mellé. Amúgy nekem haverom mindig is azt mondta ezekkel a kínai light-okkal kapcsolatban (meg 13 90-nél is), hogyha nem lehet spotolni, menjek medezni. Így is tettem, WZ-131-el így végeztem 1290 átlagsebzéssel, bár a végére megutáltam a gépet, mert a vége felé állandóan bedobálta T10-be, amikor az elején szinte csak T8-9-be rakott.

    Most ugyan ezt próbálom kivitelezni a 132-essel, próbálok visszaszokni a light-okra nagy kihagyás után. Kezdem megszeretni a gépet, már nem csak az ESL és a gyakorlók miatt tartom meg. :) Amúgy szerintem sokkal jobb a 13 90-nél. Szvsz 1-2 db T9-10-es med mellé nagyon jó, egyrészt lehet vele spotolni a szakasztársaknak, más esetben falkában tud nyomulni a medekkel. Még nincs rajta minden modul, a 131 is hasonló stílusú lesz fullosan.

    59-16(=43)-mal nem tudom mi számít jó sebzésnek és úgy 600 környékén végeztem vele. Bár akkor még ritka retard light tankos voltam, nagy részt azon tanultam meg annyira játszani velük, amennyire most tudok.

    [ Szerkesztve ]

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák