Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz Patrick76496 #12449 üzenetére
Köszi az infót.
Majd el is felejtettem, hogy te milyen felszereléssel használod? Nekem most elfekvőben csigaszem és háló van.
Az eddigi nehéz tankjaimra repesz páncélt, töltésgyorsítót és szellőzőt raktam.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Patrick76496 #12449 üzenetére
Gyönyörű lövés! Bár a KV-2 VS Maus - 1008 HP-t még nem érted el
-
Bálint OS
tag
Hello,
szerintetek miért lehet hogy váltottam egy P4esről amiben volt egy AGP-s NVidia 7800GS meg 2gb DDR2(533 MHz) és ezzel alacsony grafon ment sokszor 30-50 fpsel ja win7 alatt. Most van egy Toshiba Satellite c855-15v laptopom amiben azért jóval erősebb hardver muzsikál (4mag,DDR3,2GPU crossfireben) és közepes grafon örülök ha van 20-30 fpsem? Hogy lehet egy játékot ilyen szarra írni? Próbáltam Win7,8,8.1 alatt és a 7en kicsit jobb de miért ilyen alacsony az FPSEM?
-
-
KISDUCK
addikt
válasz Bálint OS #12455 üzenetére
Valószínűleg egy szálon gyengébb a CPU-d. Mivel a játék csak 1 szálat tud kezelni, ezért kevés az fps-ed. Jobb ötletem nincs. A VGA-t meg cpu limit miatt nem használja ki a játék a te esetedben.
Nekem is notim van A10-4600m + 7670m és WoT-hoz csak az igp-t rendeltem, mert azt sem tudja kihajtani a játék átlagosan 60%-os az IGP-m terhelése játék alatt. 15-35 fps között változik nekem a játék. Próbáltam még dvga-n is, de ugyan olyan volt a játék sebessége. Elvileg a következő utáni javítás hozza majd a többszálas támogatást. -
Borote
addikt
válasz Bálint OS #12459 üzenetére
Azt mondjuk érdemes megjegyezni, hogy ez a CPU nem éppen 4 magos (csak 2 modulos), a GPU-val karöltve pedig kb erre képes. Ha crossfire-ben használtad, használd anélkül.
Nem kell ettől a géptől sokat várni, egy szálon meglehetősen alacsony a teljesítménye, hiába képes 2,8GHz-re.
Mikor vetted a gépet?
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz KISDUCK #12461 üzenetére
Hacsak nincs valami gond a hűtéssel, egész jó órajelet tud fenntartani.
Ja, Te pedig megpróbálhatod azt, hogy kizárólag a dGPU-val használod, mert ha az IGP is nagy terheléssel üzemel, akkor az megeszi az APU TDP-jének a nagy részét, következetesen a Turbo sem nagyon mehet.(#12462) Bálint OS: nincs benne 4 teljes értékű mag. Llano-ban még az volt, Trinity-től kezdve a Bull architektúra miatt modulok vannak. Egy modult 2 magnak hív az AMD, de ez nem két teljes értékű mag.
Mondjuk ez a WoT szempontjából egyelőre mindegy, mert 2 magon felül többet nem nagyon tud használni, és ezek közül is csak egyet terhel, de azt nagyon.[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz Bálint OS #12464 üzenetére
Ha beállítod nagy teljesítményre a grafikus rendszert akkor dvga-n kell, hogy fusson. Tudtommal nem megy a dual graphics a WoT alatt. Azzal pedig nem volt kedvem szórakozni, hogy megkeressem melyik dx9-es játék profilja erőltethető rá, főleg hogy cpu limit van. Értelmetlennek találtam, hogy szórakozni vele.
AMD System monitorral tudod követni, hogy mit mire terhel catalyst. Jelöli az igp és a dvga terhelését.Nem kell kikapcsolnod a dual graphicsot, aminél nincs bent a profilban ott nagy teljesítménynél csak a dvga-t használja.
Borote:
Gondoltam arra is, de a turbó órajel nem folyamatos és szerintem kicsit hullámzó fps lenne belőle. Próbáltam dvga-val, de nem volt gyorsulás tényleg. Inkább váltottam igp-re, legalább kevésbé melegszik a gép.
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz KISDUCK #12465 üzenetére
Trinity-nél mennyi lehetőség van a CPU órajelét befolyásolni? Az tudom, hogy OC nem működik úgy, mint Llano esetében, se a feszültségszabályzás, de ezt nem is volt alkalmam kipróbálni - nincs rá lehetőség, hogy turbo órajelen tartsd a CPU-t? Azért egy magon illene folyamatosan tartania a turbo-t, azzal még bele kéne férnie a 35W-ba, ha nem megy az IGP.......
Még jó, hogy ez egy offtopic
-
KISDUCK
addikt
válasz Bálint OS #12466 üzenetére
A wot-nál semmit sem fogsz észrevenni szerintem, ha állítgatod DG-t meg, hogy mit rendelsz a játékhoz. Nekem az IGP is kb 60%-nál van terhelve. Ennél a játéknál a szűk keresztmetszet a processzor felé húz.
Igen a profil alatt a támogatottságot értem, de valójában az sem teljesen igaz.Borderlends 2 úgy ment nekem dual graphicssal, hogy a COD 4 beállításait erőltettem rá a catalyston belül és láss csodát tényleg terhelt mindent, de wow alatt már nem ment, ott teljesen behalt a catalyst és újra kellett telepítenem. A profilok elkészítésére szerintem az AMD nem fordít kellő energiát, ezért kicsit nyögvenyelősebb, mintha ha csak 1 kártya lenne a gépben. De a dg se olyan ugye, hogy duplázódik a teljesítmény van ahol szépen dolgozik, valahol kicsit többet mint dvga és van ahol hátrány.
Ja a profil a CAP-ből ered Catalyst application Profil. Utána nézhetsz, mert vannak külön telepíthető profilok amik csak 1-1 játék beállításait tartalmazzák.Borote:
Én nem kísérleteztem órajel emeléssel, de a mobil trinitys topicban páran leírták a tapasztalataikat. Elvileg minden gépindításnál be kéne állítani újból az egészet. Valaki írta, hogy a pstate-ekkel játszott, volt aki alulfeszelte és ilyen-olyan sikert ért el.[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
-
KISDUCK
addikt
Ugye ha megnézem a legényem személyes aktáját, írja, hogy xyz mennyiségű xp kell a képességhez, de itt a következő %-ot érti? Mert ott a Kv1-em 2. képességemet taposom most 99%-osak a legényeim és azt írja, hogy 10k xp kell, de tegnap néztem 98%-on annyit írt, hogy 1,5k kell, tehát most a 10k-t szorozhatom 5 legénnyel, ergo durván 50k xp-t kell szereznem a tankkal, hogy a legényeim meglépjék a szintet?
-
Scheff
tag
Live Stream magyar kommentárral. Ezúttal terítéken a Tigris harckocsi!
World of Tanks Twitch csatornám: https://www.twitch.tv/mrscheff
-
LZs?!
aktív tag
-
KISDUCK
addikt
Azt hittem a megszerzett xp-t osztja el a legények közé. Köszi.
Bálint OS:
Hát a procid 1,9GHz-n megy alapból terhelésen, hogyha nem vetted vissza a catalystban. Valamelyik trinitys tesztben írták, hogy működik a turbó. Számomra kicsit összevisszának tűnik. Most nézem overdrive-ban, hogy valamelyik magot felnyomja 2,7-re a másikat leveszi 1,4-re. A szorzókkal játszik az APU 32x-es a max, ilyenkor rövid időre feltolja 3,2GHz-re, de tovább van alatta mint ezen az órajelen. Érdekes a gazdálkodása, mert figyelembe veszi az igp-t és a magokat és úgy osztja el a teljesítményt a TDP-n belül. Ez a 3,2 a 4600m-nél van 4500m-nél nem tudom mi a határ.[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz diegho #12484 üzenetére
Egyedül ő tier 10, mindenki más tier 8, senkinél sincs gold, és még pár afk is..
Hát olyan nehéz ezt felfogni??
Szegényt meg bedobják oda, ahol csupa 9 meg 10....Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Bingisz
addikt
Gondolom valahogy sikerült befailolnia a csőben.
Viszont látom, hogy bent áll a WZ-132 is a garázsodban. Mivel majd a WZ-120-ra nem akarok majd annyi free xp-t elverni, elkezdtem kihúzni a light ágat a heavy ággal párhuzamosan. Azt szeretném kérdezni, hogy az 59-16-al anno te mit csináltál?
Én az 57milis ágyúval kezdtem el használni, de nem látok az egész tankban semmi potenciált. Gondoltam rá, hogy az autoloaderes 76milis ágyút rakom rá, de annak meg nagyon gyatra az átütése még golddal is. Szóval most kicsit tanácstalan vagyok. Remélem megosztassz pár tippet.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
-
Patrick76496
őstag
válasz kicsitrash #12450 üzenetére
Jaja, csak néhány normál AP van benne, de azokat sohasem használom. Amúgy igen, az E-100-al is biztos lehet szépeket trollkodni HE-vel.
(#12452) KISDUCK: Töltésgyosító + Célzásgyorsító + Venti. Venti helyett mehetne még Csigaszem, haveromnak pl az van fent, mert idegesíti, ha trackelik és nem látja mi lövi. Szerintem a repeszpáncélnak nincs sok értelme (lényegében semmin sem), sokkal fontosabb felszerelések elől veszed el a helyet. Az álcaháló nehéz tankra ugyan csak fölösleges.
T8+ és minden 2,5s-el vagy annál lassabban célzó nehéz tankra ezt a felszerelést rakom: Vert. Stab + Célzásgyorsító + Töltésgyorsító. Ami ennél gyorsabban szűkül, arra a Célzásgyorsító helyett Venti kerül. Majdnem ugyan így T8 alatt is, ami 2,5s-nél vagy annál lassabban szűkül, kötelező a Célzásgyorsító, csak ott ugye még nem minden tanknál lehet Vert Stab-ot használni, szóval annak helyére megy a venti. Sniper tankoknál vagy nagyon kicsi látótávú gépeknél esetleg Csigaszem (utóbbi gépekre csak haverom véleménye miatt, én inkább a ventit ajánlom a nem Sniper gépekre, amikre nem megy vert stab).
(#12453) Runo: Emlékszem még rá, és nem is ammo rack volt. Amúgy lehetséges, hogy a track mögött találtad el, ahol kis T-34-el is be lehet lőni? Bár ahhoz óriási mák kell, mert nagyon kicsi a weakspot.
(#12487) Bingisz: Szólj, ha lesz WZ-d, mert ha tényleg megfelel, akkor jössz a 132-es mellé. Amúgy nekem haverom mindig is azt mondta ezekkel a kínai light-okkal kapcsolatban (meg 13 90-nél is), hogyha nem lehet spotolni, menjek medezni. Így is tettem, WZ-131-el így végeztem 1290 átlagsebzéssel, bár a végére megutáltam a gépet, mert a vége felé állandóan bedobálta T10-be, amikor az elején szinte csak T8-9-be rakott.
Most ugyan ezt próbálom kivitelezni a 132-essel, próbálok visszaszokni a light-okra nagy kihagyás után. Kezdem megszeretni a gépet, már nem csak az ESL és a gyakorlók miatt tartom meg. Amúgy szerintem sokkal jobb a 13 90-nél. Szvsz 1-2 db T9-10-es med mellé nagyon jó, egyrészt lehet vele spotolni a szakasztársaknak, más esetben falkában tud nyomulni a medekkel. Még nincs rajta minden modul, a 131 is hasonló stílusú lesz fullosan.
59-16
(=43)-mal nem tudom mi számít jó sebzésnek és úgy 600 környékén végeztem vele. Bár akkor még ritka retard light tankos voltam, nagy részt azon tanultam meg annyira játszani velük, amennyire most tudok.[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
törölt tag
válasz Patrick76496 #12492 üzenetére
-
g85j
tag
Szerintem arra gondolt, hogy rajta kívül a csapatban csak a scout zöld és 2db 10-es. a 9-es nehezek narancs ill. piros.....
Nálatok azért kicsit másabb az összetétel, főleg egy 3-as tier 10-es szakasz 2 zöld és 1 kék játékossal, továbbá még 2 zöld tier 10-es, 1 zöld 9-es és egy unicum 9-es, a többi is 2 kivétellel sárga
+ ha még ha a csapatában vagy 2-en be is írták, hogy sry, im stock....szóval 1 átlag játékos ilyenkor magában szentségel, valaki pedig ki is (s)írja....
-
unravel
őstag
Royal Netherlands Army Leopard tank break test
A harmadik nem hiszi, hogy meg fog állni.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
marked one94
őstag
Valaki nem ismer olyan youtube csatornát ahol sok jó hellcat videót láthatnák?
Valahogy nem érzem még a tankot.You'll Never Walk Alone
-
Tomi0703
addikt
válasz marked one94 #12498 üzenetére
Scheff azt hiszem szokott vele menni. Masrol meg nagyon nem tudok aki videozik is folyamatosan.
Amugy en sem erzem annyira, van vele 110 csatam meg 1230 atlagsebzes kb., szoval ez Hellcattel talan olyan kozepes teljesitmeny vagy az alatt.
-
scyllarus
veterán
válasz marked one94 #12498 üzenetére
Én sem találom vele a helyem. A múltkor diegho linkelt egy replayt, azt érdemes megnézni. Holnap én is keresek majd.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest