Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
-
-
echterion
nagyúr
Gratulálok. Kicsit irigyellek a sok játékidőért, amit sikerült beleraknod. Én napok óta nem jutok el odáig sem, hogy belogoljak. Már lassan az acc eladásán is elgondolkodtam, annyira nincs időm és őszintén szólva kedvem sem játszani. Valaki másnak meg biztos jól jönne 1000 gold, egy 10-es meg két 8-as prém tank kezdésnek, nem túl szar stattal.
-
emre
veterán
Akkor tényleg nics rá sok esély. Tegnap néztem kb. 650 csatám volt dec 19. óta, és ez jobbára csak erre az akcióra ment el. Max 1-2 csatám volt más gépekkel.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
AMD Power
titán
Belevágtam teljesen az Orosz és az USA vonalba. Mind kettőből 2-2 tank. Páncélvadász és majd idővel nehéz tank.
-
diegho
nagyúr
Ma mentünk platoon-ban tier8 tier limit tankokkal. 15 csatából 3-szor voltunk topok, amint bementünk sima tier8-al azonnal top tankok lettünk... kicsit vicces ez így, hogy tier limittel szinte folyamatosan 9-esbe megyünk, simával meg top tankok vagyunk. Több szakaszt is csináltunk, eu1-en is eu2-n is, különböző emberekkel, de végig ez volt 3-4 tier9 után jött egy tier8. Most ott járok, hogy 71 csatánál értem el a 20. tier8-as besorolást. 71-ből 51-szer voltam tier9-ben. Teljesen mindegy, hogy szakaszban, vagy egyedül játszok, folyamatosan a 9-es csaták jönnek, néha megszakítva egy 8-assal. Már próbáltuk azt is, hogy két E-25 jött be mellém, természetesen tier9-be mentünk akkor is.
-
Bingisz
addikt
válasz diegho #12166 üzenetére
Én ezért cseréltem le a KV5-öt a T34-3-ra. Mert a KV5-el túl sok mindent nem tudok kezdeni a full tier 10 csatákban, viszont ennél a kínai szörnyetegnél legrosszabb esetben is ott van a 250-es HEAT, ami ekkora alfával még a tier 9-eket is meg tudja ijeszteni...
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
-
Patrick76496
őstag
válasz AMD Power #12164 üzenetére
Gratula! Fiú vagy lány?
(#12167) Bingisz: KV-5 és T10 egy mondatban? Ki mondta, hogy olyan szakaszba vidd? Amúgy az a T-34-3 sem az isten, mire becélzol 3,4 sec és összeteheted a két kezed, ha az a pontatlan szar betalál. Mindez hiába, én kinézem belőled, hogy a Vert Stab-ot magában használod. ||| Csak neked csak most. Arti25 fragmovie.
- - - - - - - - - - -
- Ferdinand prototype
- 7.3 után ismét KV-2... Bár úgy tűnik, ez a tank is csak egy napig tartott
- RNG, mi így szeretünk Ráadásul csak T29-re meg T20-ra lőttem, mi van akkor, ha T9-essel próbálkozok?
- Indi Panzer 4322+1276 dmg = Tank ász. Persze csak haver account-ján, kíváncsi vagyok az enyémen is lesz-e ilyen jó.
- Azért megnézem, hogy mostanában az én account-omon mikor sikerül ilyen leosztásokat kapni, 6,5 volt az átlag tier. Egyedül a kis T-34 nem adja fel a becsületet, valahogy mindig jó kört ad ki magából."I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Bingisz
addikt
válasz Patrick76496 #12174 üzenetére
Jájj. Tier 9-et akartam írni. Amúgy meg a sok IS7, E 100, és francia tankozás után nem gáz a célzásidő a T34-3-on se. Csak nem kell menet közben lövöldözni.
-
diegho
nagyúr
Toltam 18 kör team battle-t. 17 win, az egyetlen bukta olyan szerencsétlen volt... én első 2 lövés ammorack, o416 kétszer gyulladt, fcm-et keresztbe láncolták és úgy is maradt. IS-6-al voltam az első 10 kört (le is ment vele az átlagsebzésem rendesen) de sehová nem érek oda vele, így váltottam wz132-re, ami igen jól szuperált. Egész jó ez a mód, a company-nál jobban tetszik.
-
Atlantis
veterán
válasz diegho #12177 üzenetére
Szerintem is jobb, mint a sima század, kár, hogy ez is T8-nak szól. Jó lenne ugyanez T7-ben vagy T6-ban is. Meg persze terjesszék ki az összes térképre.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
emre
veterán
Van egy ismerősöm aki nem rég kezdte a játékot. Az elején próbáltam segíteni, linkeltem sorban az okosságokat neki, amit mostanra meguntam. 39 éves értelmes gépész beállítottságú ember.
Azt mondta lerohanja az IS3-at.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
diegho
nagyúr
Hol kell jelenteni unfair play-t? Mármint replay-el, mert ez elég érdekes volt: replay
-
Patrick76496
őstag
válasz Bingisz #12175 üzenetére
Én nem bírok hozzászokni a 3,4-esekhez. Sőt néha még a Foch meg a T-34-85 célzásideje is piszkosul soknak tűnik, pedig azoknak csak 2,3 és még EGLD is van rajtuk, bár a lövés/mozgás/forgás után szórásuk lehet rossz. SU-122-44-ről ne is beszéljünk, egy év, mire becéloz, ráadásul azt is csak EGLD-vel tudom segíteni..
(#12176) Bingisz: Nagyon helyes, bár azt a ventit te tudod.
(#12177) diegho: Team Battle-nél nem kell aggódni az átlagsebzés miatt, azt külön számolja. Nekem ebben a módban 1600 volt az átlagom 50 100-al és IS-3-mal, 110-el majd' 1500-at sikerült hozni (ebben benne vannak a 122-es körök is). Szerintem kb ennyi is a határ, aki itt ennél többet csinál jelentős mennyiségű csata után, azt megtapsolom.
Azért jó tudni, hogy nem csak én figyelem ennyire gondosan ezeket az értékeket. A századdal az a baj, hogy egyelőre még nem számolja külön, így nem sok értelme van abban a játékmódban játszani, hacsak nem zavarja az embert, hogy folyamatosan romlik a sebzése.
Más téma: Te mentél már SU-122-44-el?(#12178) Atlantis: T7-T10-ig szerintem is kibővíthetnék. T6 és alatta szvsz nem nagyon szükséges, azokkal gyerekjáték jó kört menni randomban. Az összes térképre kiterjesztést viszont nagyon erősen ellenzem. Jelenleg ez a játékmód legalább kiszűri a hulladék pályák ~90%-át, az ebben lévők még bőven vállalhatóak/jók. Most gondolj bele, milyen lenne egy Team Battle pl. Erlenberg-en, Serene Coast-on vagy Komarin-on?
- - - - - - - - - - - - - -
Asszem ma bántam meg, hogy megvettem a SU-122-44-et. Folyamatosan csak rossz köröket lehet vele menni, örülök, hogy egyáltalán még 1800 felett van vele az átlagsebzésem. Ez a tank mire való? Sniper-kedni esélytelen vele, mert nagyon pontatlan és/vagy távolra kevés az átütése. A közelharc meg azért felejtős, mivel nagyon lassan céloz, még tornya sincs, plusz az átütése sem fényes T8-ban még plusz megbízható páncélja sincs.Valamit pedig kell vele csinálni, mert még 5 legénységi tagot kell felhúznom 75%-ról 100-ra.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Gaz 78
aktív tag
válasz diegho #12181 üzenetére
ez szép :/ ..az a KV1S dugni akart? ..annyira dörgölőzött ...csodálom a higgadtságodat! ..én tuti ellőttem volna a motorját,csak hogy végigszenvedje 10 km/h-val a csatát - de a T34-85 is kapott volna valamit,improvizáltam volna ...amúgy egy 14 éves irigy sz@r lehet a csávó..
-
Atlantis
veterán
válasz Patrick76496 #12183 üzenetére
Ebben is lehet igazság, bár így meg unalmas, folyton ugyanazok a pályák vannak...ezért is nem megyek újabban, már untam. Szerintem a random-ban nem túl népszerű pályák máshogy működnének TB-n, a csökkentett létszám, más csapatösszetétel és esetleg a vezetés miatt.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
diegho
nagyúr
válasz psycroptic #12184 üzenetére
Nem ez volt a kérdés, de közben beszéltem kacsával, azt mondja már nem lehet replay-t küldeni a supportnak, hogy nézzék meg és dobják ki a felesleget.
-
emre
veterán
Az első csatám vele, szerintem nem rossz, csak a célzásidő ne lenne olyan cudar.
Meg még rá kell éreznem a gépre.Vereség
Siegfried Line 2014.01.07. 18:44:37
IS-6 Szerzett tapasztalat: 978 Szerzett kredit107 802
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövészA stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Bingisz
addikt
válasz Patrick76496 #12183 üzenetére
Najóvan most már, összeszedem magam és leírom hiba nélkül:
Szóval a T34-3 tankomon töltésgyorsító, célzásgyorsító és vert stab van. Venti nincs és nem is volt...
-
pws
aktív tag
Nincs pénze a WG-nek új szerverekre? Épp 300 ezren lógnak az EU szervereken /hála téli szünetnek, birka nyájak legelésznek a WOT sztyeppéken/. a szerverek látványosan kínlódnak. Töménytelen szerver oldali lag /láthatóság, lövés stb/.
-
Bingisz
addikt
300 ezren?
Nem vagyok két napig és megmásfélszereződik a csúcsidőben játszók száma?
(Amúgy a játékban az egyik szám az adott szerveren játszó, a másik pedig az összes EU szerveren játszó játékosok számát mutatja.)
De amúgy tényleg ránk férne egy új EU szerver, vagy berakhatnák már a roamingot.
[ Szerkesztve ]
-
Patrick76496
őstag
válasz Atlantis #12186 üzenetére
Szerintem még mindig sokkal unalmasabb a játék sok lehetőségekben karcsú pályával, mint kevés, de akciódús, (egyáltalán) játszhatóval.
(#12191) Bingisz: Beszélj már meg tanulni. Nekem is ez a beállítás van Type-on, IS-3-on, IS-4-en, IS-7-en, és WZ-111-en. 2,9 felett szvsz ez a kötelező, bár én még a KT-ra is ezeket raktam (E-75-re ígyis-úgyis kell majd az EGLD).
(#12194) Bingisz: Az utolsó bekezdést támogatom (mindkét részét), kipróbálnám milyen az oroszoknál trollkodni. Kár, hogy nem lehet majd köszönni, hogy "Всем Привет" vagy valami.
- - - - - - - - - - - -
- Vadászat, avagy hogyan fogjunk JagdTiger-t 2 Type 59-el."I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
psycroptic
őstag
-
bullseye
addikt
Ha valakinek kéne kis kód (2050+1 hónap), menjen a kínai negyedbe, és keresse yarsley-t!
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Magany
tag
Konkurencia......[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest