Új hozzászólás Aktív témák

  • Iron Funeral

    őstag

    válasz wwenigma #94825 üzenetére

    Az a szó, hogy "broken" ismerős neked? Mert az az arty. Ha elolvastad volna rendesen amit írtam akkor most nem kéne tépnem a billentyűzetet.

    segítek: vele és ellene

    Az a nagy büdös helyzet, hogy az artyt NEM lehet balanszolni normálisan (ugyanúgy ahogy az fv td és a WTF100 sem balanszolható ép keretek között) csak statisztikailag. Most meg lehet nézni az arty WR arányt meg miegymást és azt fogod látni, hogy "rendben" vannak. De amikor belédb@sz a T92 2k-t AP lőszerrel meg 1,3k-t HE-vel akkor mondhatsz sok mindent csak azt nem, hogy ki van balanszolva, mert nincs. Ugyan ez igaz fordítva is amikor lősz 9-et, abból 8 kirepül egy WarThunder pályára mert épp akkor hívtak artystrike-ot, a 9. meg sebez 180-at splashből. Ez az egész a játék RNG mivoltára vezethető vissza, ott van az FV304(?) arty ami kevésbé támaszkodik erre a "funkcióra", gyorsan lő, pontosabban de kicsiket. Ez lenne az az irányvonal amit követni kellene (ahogy látom az AW is ezt teszi), de így, hogy a játék "tele van" 203-210-240mm meg miegymás lövegekkel...

    Ugyan az a helyzet, mint más MMO játékokban a healerekkel, megy az 1v1, jön a healer (arty) és belepofázik abba amit csinálsz. Annyival van előnyösebb helyzetben a healerrel rendelkező játék, hogy általában ott van az akció mellett és nem egy "safe zone"-ból teszi amit tesz.

    Ennyi.

    [ Szerkesztve ]

    Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

Új hozzászólás Aktív témák