Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jolet
őstag
van ám szopóág az új módiban is :-) 10-ből egyszer nyertünk egyszer volt döntetlen :-)
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
-
wanted5
őstag
válasz #84221696 #94403 üzenetére
volt ugye a verseny régebben, a chaffee-val, akkoriban nem játszottam, de így utólag kipróbáltam volna
vagy a 3v3 foci, vagy a tv-játékos tankos játék felelevenítése
ezekre azt mondom, hogy egész vicces, jó eventek voltak, legalább 1-1 kört megérte mennide ez.. tiszta fejetlenség az egész, és célja sincs, meg ugye itt el kell dobni minden tudást amit eddig szereztél a játékról és csak menni bele az egészbe mint a rozmárok, vagy zombik
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
jr1994
addikt
Egy igazán szar csatán kívül nagyjából kiegyenlített köröket mentem eddig. Az azon a furcsa pályán volt amin még sose voltam, nem ghost town hanem a másik. Azon én is csak kerestem a helyem, de a többi jó volt. Meg legalább játszhatok azokkal a tankokkal amik épp a fő céljaim között vannak jelenleg randomban
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
wanted5
őstag
max még talán úgy hogy mind a 3 tankot egyszer használhatod, ha mindhárommal kilőttek akkor vége a dalnak, mert így szerinted mi értelme? berohansz, megdöglesz, 10 másodperc múlva újra csatában van, ahányszor csak akarod, vagy amíg vége nincs a "csatának"
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
Djuree
félisten
vmi xvm guru tudna segíteni?
azt akarom hogy ne írja ki a tankok fölé a játékosok neveit csak ha alt-ot nyomok. mert most alapból is ki van írva és baromira nem érdekel kit lövök ki.
melyik file-ba mit kell átírni?[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
jr1994
addikt
Most megcsináltam azt hogy tisztán telepítettem az aslaint, kimásoltam a configs mappát hogy ne módosuljon, áttettem a 9.8 modokat a 9.8.1 mappába, rámásoltam az új xvm-et aztán a config mappát visszacseréltem arra amit először kimentettem. Még szarabb lett, már azt se írja hogy az auto célzóm kit fókuszál
-
Mardel
őstag
válasz jr1994 #94414 üzenetére
Aslain bugos, nálam a players panel hol működik hol nem.
Egyik csatában nem láttam csata alatt hogy a játékosok neveit, tankjait, stb. Csak ha tabot nyomtam, ez azután volt mikor a legújabb aslaint felraktam és a medium panel thin with hp bar and flags opciót választottam.
Előző verziónál meg azt csinálta hogy advancedbe kiírta csata közben a játékosok statjait, mint tabnál, meg betöltésnél (ahogy nálam van), de csata közben picit zavaró mert elég sok mindent kiír így.
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
adamgreen
senior tag
Ha jol látom ma már nem kapják a premium fiokos emberkék az alap flehasználos rewardot.Biztos
szásáék észrevették azt gyorsan javitották a mai peccsel. -
jr1994
addikt
Úgy veszem észre hogy dominationben az E5 túl lassú. De a másik kettő nagyon király
-
galervin93
őstag
Én még csak nem is másolgattam, egyszerűen a 9.8 mappát neveztem át 9.8.1-re és az Aslains pack minden további nélkül működik.
...csak most éppen nem megy a játék, pl. T5-ben én vagyok a "legszínesebb" játékos... ...egy FCM PAK-kal. 0 sebzéssel szed ki az arty a csata 2. percében. Meg egyéb nyalánkságok.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
zsolthee
senior tag
-
Chris0321
addikt
válasz Mardel #94415 üzenetére
Nekem eddig csak annyi gondom volt az Aslainnal, hogy nem volt arty nézet de azt könnyen orvosoltam mert csináltam egy tiszta telepítést és kivettem az új arty nézetet és egy arty statisztika modot vagy mit. Most telepítem fel a legfrissebbet, remélem azzal sem lesz problémám.
-
jahrn
senior tag
válasz ballington #94359 üzenetére
Nem, mindenfele szinu ppl szokott goldnoobozni.
De a leghisztisebbek a lilak kozul kerulnek ki, idonkent mar akkor sertodobe veszik ha sebezni mereszeled oket, arrol mar nem is beszelek ha vazelin nelkul szenneanuszolod oket.... dehat ilyenek az emberek nem kell fennakadni rajta (ettol fuggetlenul jo lenne egy uj hall of shame, amiota bezart az FTR nemigen lattam ilyet).
Amit viszont nem ertek h idonkent miert goldnooboznak emberek, amikor egyertelmuen AP-val lovik ki oket. Ha nem is hasznalnak modokat, a prem ammok hangja mas.
-
PR0JECTNR56
addikt
A legtöbb ilyen félreértést azok a tankok okozzák, amik APCR-el lőnek és ez az alaplőszerük is egyben. T71-el rengetegszer megkaptam és egy csomószor felhívtam rá az emberek figyelmét, hogy nem a goldnoob-ozás gáz, hanem az, hogy egyesek még mindig nem tudják mivel lövik őket és úgy sírnak.
[ Szerkesztve ]
-
Szepi1979
senior tag
Vitiris statisztika modja működik a micropatch-el ?
“ nem kell mindig nyerni “
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Szepi1979 #94426 üzenetére
Igen, nálam működik.
Időközben a WoT-ot is újraraktam a gépen, a C meghajtón lévő appdata WoT könyvtárt is törölve, mindez megoldotta a minitérkép bugokat amik jelentkeztek a 9.8 óta (rossz helyen megjelenített vagy meg sem jelenített tankok, már halott egységek élőnek mutatása a térképen stb.) és ugyanazokat a grafikus beállításokat alkalmazva valamilyen mágikus úton sikerült 7-10fps-t nyerni sniper módban, egyelőre ez rejtély számomra, hogy mégis hogyan, de örülök neki. -
Stigma.HC
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #94425 üzenetére
Nagyon sokan, sőt szerintem a játékosok többsége nincs tisztában a lőszer típusokkal egyes tankokban. Hisz még lilától is megkaptam, hogy goldshit player amikor fv meddel lőttem ripityára. Ez pedig még elég egyszerű dolog a játékban, nem csodálkozom, hogy ennek okán is mennyire nincsenek tisztában az alapokkal.
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Viktoár
addikt
Én még nem próbáltam a domination-t,valahogy nehezen fér össze nálam az eszetlen száguldásos lövöldözés és a tankos játék. Bár a WoT-nál nem is annyira.
Játszom a random csatákat de abban meg éppen a hullámvölgyben vagyok.
Megyek a KV2-vel,szemből meglő egy amx elc bis és kigyulladok.Semmi baj biztos előfordul,gyorsan eloltom.
Második lövése megint kigyújt amit már nem tudtam eloltani mivel csak egy készülék volt nálam,megvártam (ő is) még magától elalszik.Harmadik lövése ammorack...... na itt már nemhittem a véletlenben.Megyek AT15-el,borsig velem szemben.Mozgatom az elejét,sikeresen pattintom,közben arty meglő,leláncol,fél hp minusz és elszáll a parancsnok,megvakultam,borsig elrűnik.Gyorsan szerszámosláda és gyerünk a borsig felé hogy lássam és aprítsam.
Elbújt egy kisház mögé,csak akkor látott meg amikor már a sarkon ráfordultam.Elkezdtem aprítani,közben megyek felé.Rámásztam és nem tudott célzott lövést leadni ezért nem sebzett de a löveget kilőtte így már lőni sem tudtam rá.Javító cucc elfogyott és csak vártam és vártam.... Szerencsére tudtam tartani a tempót és rajta tudtam maradni.Ugyan egy lövést még bevitt de sikerült 0-ra lecsipkedni.Persze utána már kilőttek hiszen ekkor már 14:6 volt az állás a javukra.Azért örültem hogy ilyen körülmények között az 1vs1 csatát megnyertem a borsiggal szemben.
De még sorolhatnám a balszerencsesorozatot ami az elmúlt napokban jelentősen megnőtt.
Üdv:Viktor
-
Szepi1979
senior tag
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Stigma.HC #94428 üzenetére
Ebben egyébként az a érdekes, hogy lévén, hogy a 2.vh-s és a hidegháborús éra korai tankjai vannak a játékban azért viszonylag szűk a lőszerkínálat. Tehát ha valaki elsajátít kb. 5 lőszertípust, akkor nagyjából lefedte a komplett palettát (AP, APCR, HE, HEAT, HESH) és meglehetősen sok helyzetet segít megérteni a felesleges dühöngés helyett.
-
h1mpi
félisten
Farmolni lehet creditet a dominationben? Mert akkor a kis accomon megyek olyat
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Szepi1979
senior tag
Felraktam az aslain legújabbat, erre nem engedi a domination játékmódot. Más találkozott ezzel a hibával?
“ nem kell mindig nyerni “
-
Zolee_70
senior tag
Mekkora parasztság, hogy a Domination-ban levő tankokba nem lehet beültetni az azonos típusra kiképzett legényeket veszteség nélkül. Menjen oda a WG, ahova gondolom....megvan mindhárom tank, gondoltam jó lesz húzni a legényeket. Hát nem....
>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.
-
jozefgucci1
addikt
Eddig két kört mentem az új móddal. Elsőre .Az OB140 mekkora király tank kell nekem . Viszont sok embernek nem esik le csak a csata végére jó esetben , hogy mit kellene csinálni !
Hogy ezek a kis lengyelek , hogy örülnek az ingyen tizes tankoknak és a végtelen életnek elég mókás. Ennyi mosolygós fejet régen láttam a közös chatben ! Nem lenne rossz amúgy a játékmód amolyen fun levezetésnek . Sajnos csata elején mindenki elindúl a szokásos irányokba és lövik az ellent ,de a zászlóért nem mennek .Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
senior tag
válasz jozefgucci1 #94438 üzenetére
Igen, mondjuk nem lett volna rossz a játékban is valami ismertető, mert az elején én is csak néztem hogy mi van..
Az 50B-mel meg történt valami, mert a csatába úgy kerül be, hogy nem forog a tornya, csak az után, ha nyomok egy jobb klikketszerk: QB most tárazott ki egy E5 kupolájára 50 méterről az 50B-vel, és egyik sem sebzett...
[ Szerkesztve ]
Путин, иди нахуй!
-
S.Copperpot
tag
válasz Departed #94446 üzenetére
Mert ezek nem ugyanazok a tankok, csak úgy néznek ki! Van a nevükben egy (D), így külön típusnak számítanak. Csatlakozom szbalogh-hoz (94445), egy nyertes csata a medálért bőven elég lesz.
@mindenki: Azt tudja valaki, hogy a legények megmaradnak-e, vagy mennek a levesbe az event végén?
We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play. We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the Gods.
-
Departed
őstag
válasz S.Copperpot #94447 üzenetére
Megmaradnak, akkor lesz belőlük D-telen crew...hát ez azoknak jó akiknek csak a közel jövőben lesznek meg ezek a T10esek, amcsi orosz megvan, franciánál 50100-nál tartok, szóval esetleg az jó lehet később
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Opel topik
- ZIDOO médialejátszók
- Politika
- Asztalos klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Discord
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.