Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
létezik ember aki a 10-es brit td-t ki tudta húzni a tortából free xp nélkül? ez a t9-es rettenetesen szar nekem. a többit se szerettem eleinte, de utána megtetszettek, de ez vhogy nem. pedig fullos de így se tudok nagyon semmit csinálni, sebzek 1500-2000-et és ennyi. nagyon kevés. ennyi a t8-al is megvolt. lehet szerencsém sincs, pedig papíron jó gép.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Departed
őstag
válasz Djuree #94554 üzenetére
Sok 4k+ csatám van Tortoise-zal, a bajom csak az vele hogy nehéz vele a carry. Nem egyszer topsebzés után 5en jönnek rám, és akkor game over, nem tudok vele elszaladni taktikázni.
Manapság amikor T10 is tele van gyengébb játékosokkal a gyorsabb tankok hoznak nagyobb fun-t, nem utolsósorban azért mert velük könnyebb ellensúlyozni a rosszul játszókat.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
jozefgucci1
addikt
Ugyan ezt érzem én is az AT15-el ! Még pont 80K Xp kellene bele a Tortához,de egyedül el sem indulok vele . Hasonló mint a T95 ha nincs support és észreveszi az ellen akkor véged .Az ágyút imádom mert mindent visz és simán láncon lehet tartani az ellent ,de ennyi vel van ennyi ! Távolról még csak csak pattognak róla ,de közelről már egy tomato is szétlövi .Csak szakaszba viszem és amíg meg nincs a napi dupla aztán megy porosodni .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Djuree
félisten
válasz Iron Funeral #94555 üzenetére
tudom, de ha néha betalál az igen jó tud lenni.
plusz elrettentő ereje az azért van, nem jön ki elé senki az tuti.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Iron Funeral
őstag
válasz Djuree #94561 üzenetére
Szerintem hamar rá fogsz unni a folyamatos mellélövésekre, 600dmg oldallövésekre meg az igen vaskos negatív kredithozamra. Ha nagyot akarsz durrantani arra ott a JgE100, az sokkal jobb.
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
ddt500hu
veterán
Csak a nagy ágyút kell rá összehozni. Ha jól rémlik azt beletoltam freeből. Onnantól egy igazi mészáros lesz.
2x vettem vissza. Egyik legmegbízhatóbb tankom volt. 5.9-es töltés, 400-as sebzés, 2000hp mi kell még? Ja. Jó a lövegkitéríthetősége.(#94565) r1E3S3E7T Meg kell szokni. A JPZE100-al kicsit több az átlagsebzésem de a fun faktora nincs akkora. Persze szar amikor 600-at lősz a T49 oldalába, de amikor az E100 jön sidescrapelni és 1 fokos beesési szögből lősz bele 700-at az azért jól esik.
Ha meg mögé kerülsz jön az 1700-as puki+gyújtás.
Van pár jó vidim ezzel a tankkal. Amikor adja eszméletlen. Ja és az 5 skilles legénységgel alig lő mellé. 0,4-es pontosság nem olyan vészes. Sima ruszki heavy. A lassú szűkülés zavaróbb.ui. És a JPZE100 sima lőszerrel is irgalmatlan mennyiségben csak láncol.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Iron Funeral #94565 üzenetére
Én is a Jge100-ra megyek (már csak 100K xp kell ) utálni fogom a lassúsága miatt, de amikor betalál, akkor lesz öröm és bodottá
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
-
Angel1981
veterán
válasz Drenadar #94532 üzenetére
Villámgyorsan jöttek az ötletek akkoriban, a gyártósor nem mindig tudta követni.
A Tigris gyakorlatilag egy "nagy" Pz IV - ami az elveket illeti.
A Panther és a KT esetében már volt némi idő arra, hogy a páncélgyártás elvben is tudja követni az ötleteket, nem csak méretben.#94531 Zsolt_72: ok, igaz, korrigálom! A németek ültették át először sikeresen a gyakorlatba!
[ Szerkesztve ]
-
jahrn
senior tag
válasz Angel1981 #94571 üzenetére
Kicsit hozzaoffolok en is.
Egyreszt ne feledjetek, az egesz alapjait (mint pl a harckocsik tomeges bevetese a kiemelt pontokon) a britek es a franciak fektettek le az elso vh-ban, csak aztan tevutra tevedtek...
Ami meg a Tigris/Parduc/egyeb nagymacsakat illeti, ne feledkezzunk el szegeny PzIVrol. A Pz IV ausf F2 volt a valasz (es nem a Tigris) a KV-1/KV-2/T-34-76 harmasra, de a kesobbi valtozatai a haboru vegeig egyenranguak voltak a szovetseges tipusokkal. Ez azert nem rossz egy olyan tanktol amit tamogato szerepkorre terveztek eredetileg (a PzIII-at terveztek az ellenseges harckocsik ellen).
-
h1mpi
félisten
miért nem az Off-ban OFF-oltok?
(#94576) MinionFlasH:Azért, hogy ne OFFOLJAK
(#94575) jozefgucci1:Akkor vedd elő a radír gombot
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Angel1981
veterán
Tőlem ne kérdezd, hogy miért nem megyek az OFF-ba....
Egyébként ez hiába OFF, sokkal több értelme van, mint ON-ban balhézni, meg szidni a WG-t meg hasonlók - ez most nem célzás.
De OK, én a részemről befejeztem.
Mynock: erre külön mod van, de azt hiszem, már csak XVM-mel párosítva működik.
Upsz! Lehet, megint megcsináltaák stand alone-ra![ Szerkesztve ]
-
Mynock
tag
Helló!
Megkérdezném,hogy miként lehet 3 vagy 2 soros garázssort csinálni a hangárban?
Valamit át kell írni? -
fradi81
veterán
aslainos autoequip nálatok csata után leveszi a felszerelést?
moto g72, Ninebot d28e
-
Viktoár
addikt
válasz Viktoár #94548 üzenetére
Bocs igazatok van a t37 másik csatában volt,azzal kevertem.
Viszont a su nem mögöttem volt mivel csak a kép készítés miatt fordult el a torony a másik irányba.Előttem volt és ahogy kidugtam az elejét,meglőtt.Értem hogy a láncot/meghajtást ellövi de például a láncom nem esett le.Ellenben a motor megsérült amire biztos hogy nem látott rá hiszen a lövés is éppen csak "súrolta" az elejét elég éles szögből.
Üdv:Viktor
-
senior tag
válasz Viktoár #94587 üzenetére
Az előbb meglőttem egy KV-1 elejét, szemből a bal szélén a függőleges lemezt, és kigyulladt.
WG RNG is strong!
Sok köze nincs a Te történetedhez, csak annyi, hogy ebben a játékban bármi előfodulhatA modulsérülésekkel meg tényleg csinálhattak valamit, a T14-nek minden második csatában sárgul az ammorack, meg már robbantam is vele, régen nem volt ilyen
[ Szerkesztve ]
Путин, иди нахуй!
-
törölt tag
Olyan boldogságos dolog történt: a T29-el csináltam egy tök jó kört. Majdnem 3000-et sebeztem, meg kilőtem 6 ellenséget. Azért ez tőlem nem rossz eredmény. A csata T7-ben volt.
[ Szerkesztve ]
-
đe$|re
senior tag
Ideje volt már összekukázni egy ilyen eredményt.
Győzelem
Redshire
Bat.-Châtillon 155 58
Szerzett tapasztalat:1 381
Szerzett kredit 56 496
Csatában elért Achievement:
Top Gun, Nagy kaliber, Ellentüzérségi támadásért, Kaszás,
Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász" -
Viktoár
addikt
válasz virkir #94590 üzenetére
Hát ez sajnálatos,de legalább már raktak bele eszetlen módot. (domination)
Arról van infótok hogy a kv1-hez hozzányúltak-e? Régen játszottam vele és nagy kedvencem volt,de most az elmúlt 3 csata alatt nem tudtam sebezni mert mindenkiről pattogtam.33 találatból 8 volt ami átütötte a páncélt.
Lövöm a vk3601H oldalát kétszer,nem tudom átütni.Lövöm a kv1 tornyát oldalról de semmi,(na nem mintha azt céloztam volna dehát köztudottan oroszosan pontos a löveg ),jön egy at8 aminek folyamatosan a kupakját lövöm de csak mondja hogy no penetration...
Tudtok ezügyben valamit vagy szimplán negatív szériám van a kv1-el? Mert akkor hagyom is mára.
Most néztem hogy azért forgatni még nem felejtettem mert a három gyenge játék alatt 2725-öt pattintottam.
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
-
Viktoár
addikt
válasz #40993792 #94596 üzenetére
Azt nem mondhatom hogy kiismertem azt a módot mert 2x próbáltam,nekem nem jött be.Valószínűleg azért olyan ellenszenves mert nem számít a hp,tulajdonképpen halhatatlanok a tankok benne.(persze kicsit sarkítva) Innentől kezdve az emberek nagy része meggondolatlanul megy előre bár ez a random csatára is igaz.
FPS játékokban elmegy de egy tankoshoz szerintem nem való ez a mód.Viszont jó tudni hogy van akinek bejön.
Jajj akartam nektek mutatni valamit.Tegnap volt időm szórakozni a lakeville-i pályán gyakorlóba és sikerült feltornáznom magam egy hegyre ahonnan szerintem jól lehetne szpotolni.Mindjárt megpróbálom megint és dobok egy képet.Lehet hogy ti már ismeritek,de nekem új volt és még mástól sem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest