Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz rlazol #82292 üzenetére

    Szerintem meg síkh.lye, ahol van. Egy elc azért már tier5 tank ugyebár, felmegy magasabb tier-be is, de nem ez a lényeg és az sem a lényeg, hogy felismeri vagy sem a helyzetet, mert legalább 3 különböző európai nyelven elmondták neki mit csináljon, sőt, mint egy majomnak, el is mutogatták.

    Tovább megyek, reagált is a jelzésekre, nem írásban, de elindult, amikor már nagyon keményen ment az ugatás, de megállt és úgy döntött mégis visszamegy lőni. Egyébként amolyan nehéz tank módszerrel próbálkozott használni az elc-t.

    Na az ilyenekre mondják, hogy funkcionális analfabéta és idióta. Nem képes dekódolni még egy ilyen hót egyszerű dolgot sem.

    Ez egyébként teljesen a WG felelőssége, hogy rászabadítja nulla tudással az ilyeneket a játékra. Sokkal komolyabb oktató részt kéne kifejleszteniük, akár tierenként és csak azután tovább engedni a jónépet. Tier5-be ne menjen már olyan, főleg ne könnyű tankkal, aki nem tudja, hogy foglalással is lehet nyerni (mert erre tippelek az ő esetében).

    Ja, ezzel is foglalkozniuk kéne, mert szemmel láthatóan rengeteg a totál agyhalott stílusban játszó, akik teljesen alap dolgokkal sincsenek tisztában.

Új hozzászólás Aktív témák