Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    Azon gondolkodom, hogy mi a helyes stratégia, ha az ember egyedül marad egy arty ellenében?

    Most így mentem egy ászos kört a vk3002d-vel, de ami dühít, hogy az utolsó artyt nem tudtam kiszedni, hanem ő lőtt ki engem. Nincs hatodik érzékem és nem számítottam rá, hogy spotol. Amikor láttam, hogy lő, próbáltam hátrálni, de nem volt esélyem. A kemper mocsok kilőtt.

    [link]

    Ez már többször előfordult velem, hogy a sunyi kemper arty bebújik egy bokorba a zászlójuk mellett. Spotolni általában nem tudom, most is csak azért tudtam, mert kilógott egy része, de ha jobban helyezkedik, akkor még spotolni sem fogom.

    Ha van hatodik érzékem, akkor esetleg "kitapogatom", hogy biztonságos-e kijönnöm a fedezékből, de sok idő, mire ilyen kis alfával kiszedem.

    Az ok, hogy máshogy kellett volna taktikáznom kicsit, de nem igazán jut most más az eszembe, esetleg minden lövés után azonnal fedezékbe, az működött volna esetleg. Valószínű már hamarabb is spotolt és várt rám, de sajnos az első spotnál mennem kellett, mert nyílt terepen voltan, nem azt néztem, hogy milyen messze van.

    Az a baj általában, hogy a rohadékot nem lehet spotolni a bokorban, maximum számíthat rá az ember, de akkor is kérdés, hogy mi a francot lehet tenni ellenük. Volt már, hogy full sebességgel elhúztam egy Grill előtt kb 200m-re T49-el (kb 60km/h sebességgel) és kilőtt kb 2 sec azután, hogy lámpa gyulladt, tehát volt 5 másodperce engem becélozni teljes sebességem mellett, mehet a búsba az rng-vel a program. Arra gondoltam, ha fordulni kell, akkor szétugrik a célzóköre, de ez nem működött.

    Eddig egy megoldás működött, de ehhez nagyon gyors tank kell, hogy megyek az arty irányába teljes gázzal cikk-cakk-ban, akkor általában ellövi magát idegességében, de még ez sem teljesen tuti módszer.

    De a Vk3002d-vel ez esélytelen, nem gyorsul annyira, hogy egy ilyen manővert meg tudjak vele tenni.

    Szóval, ha vkinek van vmi jó ötlete, szívesen meghallgatnám, mert már többször megjártam arty ellenében, ha úgy maradtunk, hogy csak én voltam egyedül ellene (vagy bot agyú csapattársak, akik nem mozdultak és nem segítettek).

Új hozzászólás Aktív témák