Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
Látszik hogy hétvége van,előjöttek az agyhalott játékosok. 5 csata után meg is untam az eszetlenséget és kiléptem.Kiállnak a térkép közepére és lövöldöznek amíg tart a hp-jük ami persze hipp-hopp elfogy.Hogy ebben ők mit élveznek....?
Üdv:Viktor
-
KaLeun
senior tag
válasz Viktoár #61051 üzenetére
Azért a paradicsomok egy részének megvan a magához való esze. Rájön, hogy nem igazán megy neki ez az adok-kapok a tankjának (általában td/nehéz) megfelelő tipikus ütközőzónákban. Ezért fogja magát és elmegy lealázni a scoutokat vagy a medeket, ráadásul mindig akad erre segítőtársa vagy eleve szakaszban van. Láttam már meglepődni néhány lila szakaszt amikor velük szemben hirtelen felbukkant egy IS-7/E-100 trió...
[ Szerkesztve ]
Cila
-
csapee
őstag
Pont ezzel a körrel lett meg a Batchat 25t.
Csapee
-
bigobert
tag
válasz Mclovin #61048 üzenetére
Szia! vbaddict szerint 1,7m csata alapján 687 dmg az átlag a Hellcat-tel.
http://www.vbaddict.net/tankstats/usa/td/m18-hellcat-45
400 csatával a hátad mögött szerintem ez nagyon jó eredmény. Elég nagy statisztika függő lehetsz, ha már most ezeket nézed. Nem egy 2. accos statpadder vagy inkognitóban, ugye? (viccelek) -
SSJmeszes
senior tag
Van aki találkozott már azzal a jelenséggel, hogy ha:
- kilőnek, vagy vége a csatának, akkor nem megy ki automatán a hangárba, hanem bent maradsz a játékban, mint "nézelődő". Ugyan úgy bent marad mintha menne a csata még, és meghalsz és kattintgatsz a csapattárasak között.
Így manuálisan kell kimennem a hangárba, ami rohadt idegesítő, és ha meg is halok még a csata közben, akkor kétszer kell megismételni a kilépést a hangárba. Ha meg alapból vége a csatának csak egyszer kell rámenni. De még az is borzasztóan idegesít!Tegnap újra raktam a játékot, igaz most is feltettem mod ot, de most cleverland mod packot..
A játék hova szemetelhet még a telepítési mappán kívül? Mert lehetséges, hogy bent ragadt valami amit nem ártana törölni.
YT:youtube.com/user/Meszes89 |Insta: ssmeszes |
-
biacsia
tag
válasz SSJmeszes #61055 üzenetére
Korábban már olvastam hasonlót és az rémlik, hogy a telepített modok okoznak ilyet. Töröld le, próbáld ki , hogy jó e úgy. Amennyiben igen, akkor nézz utána másik forrásból a modnak, vagy másik modpacknak.
Szemetelni nem szemetel máshova, mert nincs "single player" benne."...a béke az, amikor nagyobb botod van, mint a többieknek..."
-
SSJmeszes
senior tag
válasz GaburroSan #61056 üzenetére
A gomb eddig is működött, de nem dob ki vissza a hangárba automatán, ha vége a mecsnek..
De, ha nem szemetel máshova, akkor hogy jegyzi meg a játékban a beállításokat? ( grafika, hang, ált. beállítások ) Vagy online tárolja ezeket?
[ Szerkesztve ]
-
-
SSJmeszes
senior tag
válasz Drenadar #61060 üzenetére
Mármint mire gondolsz mi az ellentmondásos? ( működik a vissza a hangárba gomb, de, ha kilőnek mielőtt vége lenne a kőrnek akkor csak másodszorra lép ki. Tehát kétszer kell megnyomni a vissza a hangárba gombot. ) De igen, nem működik úgy ahogy kellene.
Jó megpróbálom mod. nélkül, megnézzük mi lesz, csak tudjátok a lustaság..
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz SSJmeszes #61055 üzenetére
Van aki találkozott már azzal a jelenséggel, hogy ha:
- kilőnek, vagy vége a csatának, akkor nem megy ki automatán a hangárba, hanem bent maradsz a játékban, mint "nézelődő".Ez alapból van így. Csak a csata végén dob ki automatikusan a csatából. Ha nem így lenne, a taktikusok a hajukat tépnék, miután kilőtték őket...
Ha meg alapból vége a csatának csak egyszer kell rámenni.
Ha alapból vége a csatának, akkor a szerver magától kiléptet, mert utána nem marad "szoba", ahol maradhatnál.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
SSJmeszes
senior tag
Hogy tisztázzuk a helyzetet: ( mert amit TESCO-Zsömle írt azzal tisztában vagyok, megpróbálom érthetőbben leírni. )
- Játszok meghalok: ki szeretnék lépni a hangárba, rámegyek egyszer a Vissza a hangárba! Nem reagál rá semmit, ezután még egyszer rámegyek, hogy Vissza a hangárba! Ekkor reagál is ki tudok lépni a hangárba.
- Vége a csatának: Megvolt a zászlófoglalás, elfogytak a kilövendő tankok, lejárt az idő. Ilyenkor nem lép ki automatán, mint azt kellene, hanem nekem kell manuálisan Vissza a hangárba gombra ráböknöm, hogy ki tudjak menni.
De, hogy írjak egy érdekességet.. Mod nélkül sem jó.
Drenadar: Mit játszok sokszor?
-
sebijani1982
senior tag
A végén még kiderül, hogy mégiscsak le tudjuk amortizálni a másikat:
Még jó, hogy nem kaptam sárga lapot sérülés okozásért!
[ Szerkesztve ]
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
törölt tag
Sziasztok.
Tudnátok segíteni abban, ha szeretnék videókártyát venni,
milyet? Az igényem wot!
Előtt talán 7éve call of duty 1,2,3, volt ami bejött azt is x-box-on.
Szóval GPU? Ami kiszolgálja a wot"HD"-t. -
Stigma.HC
senior tag
válasz sebijani1982 #61050 üzenetére
Valami olyasmi, pár nagy tank kergeti a kis scoutokat a pályán és rammolással kell megölni őket. Senki nem lőhet. Vicces tud lenni
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
SSJmeszes
senior tag
válasz Antonius1978 #61067 üzenetére
Elméletileg megcsináltam.. ( nem biztos hogy jól )
De még mindig ugyan az.. még jó, hogy adják kifele a frissítéseket. Kösz WG..!YT:youtube.com/user/Meszes89 |Insta: ssmeszes |
-
Mclovin
senior tag
válasz bigobert #61054 üzenetére
Szia, hát igen az előző két félévben volt STAT I és II. az egyetemen. Amúgy nem teljesen zöldfülüként vágtam bele a WOTba, az egyik lakótársam(tőle kaptam az accot, mert egy másikat használ) játszott és közbe odaültem mellé és megtetszett, közben meg sokat kérdeztem tőle és persze rengeteg videót néztem és nézek mostanában.
-
Antonius1978
addikt
válasz SSJmeszes #61074 üzenetére
Akkor csinald ujra.Valami talan elkerulte a figyelmed.Nekem egybol megoldotta, ugyanaz a tunet volt mint neked.Ahogy vege lett a csatanak, pl nyertunk, a tank megallt es annyi, nem irta ki hogy visszateres a garazsba.Miutan ezeket a parancsokat lefuttattam, minden megy.
-
rlazol
veterán
Sziasztok,
megkérdezem még egyszer...
amikor az XVM kiírja a csata után a WN8 adatokat, mit jelent a zárójelben lévő szám?köszi
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz psycroptic #61080 üzenetére
köszönöm!
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
redzsi
senior tag
Egy kis élménybeszámoló.
Cromwell, South Coast.
Elindultam a szőlőültetvények felé spottolni, majd miután láttam hogy csak egy stug jön arra, sarkon fordultam és elindultam a vissza, gondoltam megpróbálkozok inkább középen hasznos lenni. Mikor odaértem a saját stug lehülyézett, mert otthagytam. Én meg visszaírtam: "megyek és kilőlek". Hát elindultam vissza...Aki nem nézi meg a replayt: ki nem lőttem, de letaszítottam a szirtről a stugot (nem vagyok büszke rá, de az előző csaták miatt pipa voltam amúgy is).
Ugyan 11-14-ről sikerült megnyernem a csatát, de hozzátartozik: piszok mázlim volt, az ellen 5 tankjából 3 egy lövésre volt a haláltól. Igaz az utolsó kv1s talán még full hp-n leledzett de nagyon béna volt, pedig a statja alapján jobb nálam - ami nem nagy dolog.[ Szerkesztve ]
-
FCsabi24
tag
Sziasztok, egy gyors kérdésem lenne, IS-3-nál a BL-9-es löveghez kell a jobb torony?
xenom0rph: Köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
-
xenom0rph
őstag
Most én vagyok a hülye vagy esetleg más ,de csak én nem látok arra lehetőséget hogy vert stabot vegyek a T-43-ra?
szerk: a boltban tudok venni mind a két fajtát ,de ha arra megyek ,hogy kompatibilis járművek "T-43" akkor nem adja ki lehetőségként. De ugye Mk1-es kell rá?
szerk2: Lehet ,hogy én valami nagy tévhitben élek, mert vbaddict szerint sem lehet rá rakni ...
FCsabi24 - Nem[ Szerkesztve ]
halahala
-
Bingisz
addikt
válasz Iron Funeral #61086 üzenetére
Az amcsi medekre már megy tier 6-tól nem?
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Simi37
őstag
válasz sebijani1982 #61068 üzenetére
Hogyan? Replayt adsz?
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
sebijani1982
senior tag
válasz Simi37 #61088 üzenetére
Persze!
Itt megtalálod: 3 perc legyen még vissza a meccsből, ott lassítsd le az időt.
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
Simi37
őstag
válasz sebijani1982 #61092 üzenetére
Néztem Wotreplaysen vki 101et sebzett Gondolom hasonlóan.[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
sebijani1982
senior tag
válasz Simi37 #61093 üzenetére
Az szép! 999-es páncélozottsággal. És mi még csodálkozunk a 303-as átütés pattan egy AMX 13-90 fenekéről.
-
Flickering
aktív tag
Úgy érzem ma pihentetni kell ezt a játékot.
Ferdinand ásszal kezdtem, aztán mélyrepülés only loose, 30-35% chance to win, lemmingtrain mindig...fuh.. -
v!ct0y
veterán
KV-4 tank ász akit érdekel itt a[link]
[ Szerkesztve ]
-
Flickering
aktív tag
válasz #40993792 #61097 üzenetére
Igazad van, a százalék nem mindig jelent valamit.
De én ilyenkor kicsit pihentetem, aztán majd jó lesz később, de mondjuk az első kör után valahogy mindig szar helyzetbe is kerültem, de ez van, megesik mindenkivelOff: Nem tudtok olyan felvevő progit ami 30 secnél is tovább tud felvenn iés egyszerű?
Frapsel próbálom igen de az fél perc után feladja és nyomogassam mindig az F9-et? :S
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest