Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi37
őstag
Kifejlesztve:T30 kifejlesztve.
Elköltött tapasztalat: 141538
Elköltött szabad tapasztalat: 3 462
És megvásárolva az utolsó pillanatban
Viszont a Sturert eladtam...amúgy is szar volt majd visszaveszem ha kell.
Felszerelésnek: Töltésgy, bino, háló?Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
Chris0321
addikt
Simi37: Úgy nézem a T30-ra nem rakható vertikális stabilizátor helyette a célzásgyorsítót raknám a háló helyett.
[ Szerkesztve ]
-
slett27
addikt
válasz Drenadar #61649 üzenetére
Az prém igaz ? Amúgy igen, ahogy láttam, az angol tankokkal lehet, de rejteni kell őket, naon puhák.
Most volt csatám T-34-el, 640 sebzés, ellennél KV1 836 sebzés, T49 2149 U-Uram Isten, ez a T49 iszonyat tud lenni.
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
emre
veterán
válasz Simi37 #61653 üzenetére
Én meg most vettem meg azE4-et. Nekem T30-on célzásgyorsító, töltésgyorsító, a harmadiknak meg venti van. Próbáltam a binot és az álcahálót is de így éreztem a legjobbnak. Mondjuk nem sokat sniperkedtem vele.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Simi37
őstag
Ez lett a vége Ami vicces volt h az AMX AC 48 pattant rólam mielőtt meg1szer lőtt de addig Én is szedtem bele
Azért látszik h ki volt észnél... -.-Más:
Ma volt egy csákó (aki melleséeg zöld volt) aki kijelentette h szar a csapat aztán jól kilépett...rajta múlt a csata De a képeken látható körben is AFK volt a saját AC 48, csak ő még írni sem írt semmit... hogy ez miért jó?!rolio1: Szerintem írd OFFba ha már a WoThoz ment...de inkább használd a fórumon a keresőt vagy a Googlet
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
vhw
addikt
Valamit nem értek... miért kezd el hőbörögni egy FV 183, ha full HPról kivágom T92-vel...
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
TESCO-Zsömle
félisten
Miért háborog bárki, ha olyan tank szedi ki, aminek akkor se lőhetne vissza, ha fel lenne spotolva?
Én KV2-vel téptem szét egy med-et úgy, hogy ház (és jó nagy távolság) volt közöttünk. Jött is a noobrage, hogy mekkora hekker vagyok, pedig csak annyi történt, hogy a 150-es ballisztikus ágyú dobott egy YOLO-t...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Kalos7
tag
Aranyért vásárolt prémium tankot vissza lehet fizetni?
-
sebijani1982
senior tag
válasz Kalos7 #61668 üzenetére
Csak ezüstöt kapsz érte.
Inkább tartsd meg, tegyél bele egy saját legénységet esetlegesen. Naponta 1x 2x mész vele, gyűlik a kredit, gyűlik a tapasztalat a legényekre."Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
Iron Funeral
őstag
-
-
vJokka
aktív tag
válasz Tono34 #61677 üzenetére
Kell hozzá. Tegnap vettem meg, és még a közepes löveggel is egész jó móka. Meglepően mozgékony még alap moci/lánccal is a T28prot után
Ja és egy kis Chaffee móka (annyit hozzátennék, hogy agyszívó meló után szoktam kicsit játszani ), redshiren még mindig egész jól működik az überbush: [link], és aktív spotterkedés: [link]
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
joergie
őstag
válasz Kalos7 #61668 üzenetére
Régebben volt olyan lehetőség, hogy accountonként 1 darab tankot vissza lehetett váltani aranyra. Nem tudom van e még ilyen lehetőség. Nyilván tier7-8 prémtankokat érdemes így visszaváltani(ha egyáltalán lehet).
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
dfsz34
őstag
Mentem egy jó kört a Churchill Vii-vel, de egy dolgot nem értek. Kilőttem a városban egy type58-t és utána folyamatosan ugatott chat-ben, hogy riportol. Általában nem érdekelnek az ilyen nyomorultak, sőt a t49-ben, amivel most a legtöbbet megyek már hozzá is szoktam, mert állandóan riportolni akar valaki, akit úgy szedek ki, hogy nem is lát meg.
Most viszont egy sima városi csata, ráadásul nem is rám nézett, közelről kilőttem, fogalmam nincs, hogy mi a baja. Azt értem, hogy kilőttem, de nem hiszem, hogy azért ugatott, valami más nem tetszett neki, de micsoda? Csak kíváncsi lettem volna rá, hogy mi a baja igazából. Talán az, hogy stock ágyúm van és szerinte azzal nem lehet őt meglőni. Komolyan másra nem tudok gondolni, de ennek a tanknak a stock ágyúja is majdnem olyan jó, mint a nagyobb, nem értem a problémáját. Megkérdeztem a csata után de nem válaszol, én meg nem jöttem rá.
A csata maga nem túl érdekes, bár ász, szóval végül is nézhető, de ha vkinek lenne kis ideje meg tippje, hogy mi a baja a nyomorultnak, akkor érdekelne.
A saját kv1s-re ideges voltam, mert nem mozdult rá az ellenfélre először, de amikor én megindultam, akkor meg mögöttem már bátran osont és össze-vissza lökdösött pedig lehet, hogy meg tudtam volna a top gun-t csinálni. Na mindegy, evvan, ezért nem egyszerű ezt a medált behúzni, mert sokszor a saját csapattársaim keresztbe tesznek. A legjobban egyébként azt imádom, amikor felkutatom az ellenfelet, lövöm, harcolok vele és a nyomorult csapattársam megvárja, hogy neki egy lövés legyen csak és akkor lő, nem hamarabb. Nagyon sok sutyerák csinálja ezt egyébként, érdemes figyelni. Nem kevés top gun úszott már el így nekem.
-
törölt tag
válasz dfsz34 #61686 üzenetére
Pár napja engem egy ismert magyar klán unicum playere reportolt, mert elvettem előle a hatodik killt.
A T30-am mellett dekkolt 13 90-nel, és az egylövéses ellenfelekre vadászott.
4000 sebzésnél tartottam kill nélkül, amikor beálltam elé, hogy ne tudja kiszedni előlem az utolsó előtti ellent.
Ezen úgy felháborodott, hogy belémlőtt, majd beírta hogy feljelent.
Sajnos amikor ki akarta szedni az utolsó túlélőt, véletlenül beleugrott a lövésembe.
Mivel ezt még túlélte belémlőtte az autobannhoz szükséges három skúlót.
Az összesítőben láttam, hogy alig 700 sebzése volt a kis cserépedénynek, és 0, azaz nulla spotja. -
Djuree
félisten
-
csoki
senior tag
válasz Gyuszi83 #61617 üzenetére
írni kell a supportnak, ők meg majd kérnek tőled infókat, tőlem ezeket kérték: (remélem tudsz angolul )
- Name of the Internet provider when the account was registered;
- City of registration;
- Phone number bound to the account;
- Bill screenshots or any other information (for example, bank statements) related to WoT payments; (paypal history or bank statements)mivel én az utolsóra nem voltam hajlandó előkeresni a 3 évvel ezelőtti gold vásárlásom bizonyítékát, így tőlem még kérdezték hogy milyen bónusz kódokat érvényesítettem mostanában és azok honnan vannak.
ezután elküldték emailben a szükséges kódokat
-
-
-
sith7
nagyúr
FV215B - re milyen felszerelés ajánlott ?
1. töltésgyorsító
2. stab ?
3. ?
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest